Митко Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 В началото песента не ми допадна кой знае колко, но след няколко слушания много ми хареса и сега си я пускам постоянно. А Емилия е много красива в клипа, от година-две насам изглежда уникално. Може би един от най-качествените проекти това лято, наред с песента на Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Песента е много хубава, оцелиха голям хит и текстът е силен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 В началото не ми хареса песента, но след няколко слушания започна малко по-малко да ми влиза под кожата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Най-якият дует за тази година! :heart: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 мина и замина.. Едномесечен хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Глупости, една от 5-те най-въртяни песни по морето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.