Jump to content

Online: Даяна - Просто жестока

Препоръчани коментари

Даяна е супер певица, но и аз очаквах нещо по- различно. Много голяма какафония е, в стил Араджийските песни на Оцко, които много харесвам, но е можело гласът й да е една идея по- изчистен. За клипа също имах други очаквания- на Даяна й отива да е по- предизвикателна както в "Сделка или не" и "Смяна на местата", очаквах нещо по- скандално. :whistling: Да продължава да работи по- засилено, защото е много талантлива певица, която от началото харесвам! :)
Сподели в други сайтове

Даяна е готина, ама ква е тая песен? И тоя македонец гнусен нещастен, как е обработил тоя вокал? То нищо не се чува, къде е музиката в тая песен? Къде е смисълът? Нещо не разбирам :mf_surrender: :mf_surrender: Безсмислен проект, ненужен.

Дано Оцко да го бутне ТИР с Дерби кола, просто това не се понася вече... тъпи патки продължават да му пълнят джоба. Особено тия без спонсорите, цяла година ядат хляб и сирене за да им направи тоя песен.1000%20(10).gif

Сподели в други сайтове

Просто жестока или жестоко проста, второто май ти стои по-добре. А за такива сложно е доста, какво им се казва да разбере.

Много яка лятна песен! На мен ми хареса, от трите "С" - та не е правила нещо по-добро, така, че това в сравнение с предните бързи парчета си е супер яко. Това пам пам пам зарибява, мелодията е готина, но припевът е ПРЕКАЛЕНО забързан - в повече! Даяна е талантлив изпълнител и винаги съм я харесвал, но не разбирам защо е допуснала припева да е толкова забързан, трябваше малко повече изисквания да има към Оцко, все пак който плаща - той поръчва музиката. Съмнява ме да е ок с това изпяване, което ако беше някоя не толкова талантлива дори нямаше да се разбере за какво се пее в припева. Това е единственото, което според мен ще попречи на песента да е от по-хитовите нейни. Иначе за мен песничката е готина и ще си я слушам, навярно обаче бързо ще ми омръзне.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Песничката е ок, от зарибяващите е, но можеше да я направят много по-добре. Трябваше да махнат грозния забързан вокал (от който са взели мелодията :mf_surrender:) и да оставят само ром-пом-пом, което е оригинално и щеше да отличи песента от другите Оцкови. Текстът и той е готин, има интересни и смешни фрази, но има и кифленски. Получава се малко "присмял се гърбел на щърбел", или кифла нарежда кифла. :3fdb8960598fa63e:

Клипът е зле, ама ние сме разглезени от богаташките, та затова сигурно :whistling:

Сподели в други сайтове

Не мога да разбера, защо певици като Татяна, Кристиана, Андреа, Малина, Яница и т.н. се толерират, когато работят с Оцко, а имена като Даяна, Димана и т.н. - не.

Замислете се, че талантливи изпълнители прибягват до Оцко само, защото опитите им за нещо различно не са оценени. И не забраяйте, че хората, които ходят по дискотектие не знаят кое е на Оцко, кое на Кости, но се кефят най-вече на оцковите песни.

На мен ми допада проекта след първо слушане. Успех на Даяна. Харесвам я още от първите и песни в съни.

image.png

Сподели в други сайтове

Не мога да разбера, защо певици като Татяна, Кристиана, Андреа, Малина, Яница и т.н. се толерират, когато работят с Оцко, а имена като Даяна, Димана и т.н. - не.

Замислете се, че талантливи изпълнители прибягват до Оцко само, защото опитите им за нещо различно не са оценени. И не забраяйте, че хората, които ходят по дискотектие не знаят кое е на Оцко, кое на Кости, но се кефят най-вече на оцковите песни.

+1

Сподели в други сайтове

Това момиче кога е имало нещо качествено? С Оцко или без Оцко, все е пълна скука.

Глупости сега .. какво некачествено има в "Право в целта", "Случаят бивша", "Смяна на местата" или "Счупи се"?

Иначе не знам защо вече трето поредно лято се забива с тъпа песен :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Глупости сега .. какво некачествено има в "Право в целта", "Случаят бивша", "Смяна на местата" или "Счупи се"?

Иначе не знам защо вече трето поредно лято се забива с тъпа песен :mf_surrender:

Ми, незнам, аз което и заглавие да чуя, просто не мога да се сетя как е звучала песента, въпреки че съм ги слушал май всичките. :) Всъщност май само последния й дует мога да си запея...

Сподели в други сайтове

Моите уважения към вас, но това ако го беше изпяла Яница, щяхте да го обявите за хита на века? Оцко + кифленски текст (от това, което разбрах от него)... точно по ваш вкус е парчето. :mf_surrender:

За мен е страшна какафония. След първия припев го спрях. Тая да се стегне. Имаше 3-4 доста приятни песни и после започна с гафовете.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...