Born to Die Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 На припева текстът много ме кефи, но наистина не й се разбира какво пее на места. Много я харесвам, дано все пак й се получи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Много харесвам Даяна, много се зарадвах че отиде в Пайнер. Лигиса и Смяна на местата са песни, които слушам и до днес. Но ето,че и тя се подлъга по вълната (или може би продуцента им налага да пускат песни от Оцко). Песента е нищо особено, едно от много копия на Оцко. Песните му са толкова идентични, че съм сигурен че дори и Кристиана се е научила да ги смесва и прави, за да бълват повече и обират парсата. Текста не й се разбира, тези песни въобще не й отиват като стил на пеене и не на последно място " Просто жестока / Жестоко проста " ... Really, Даянче? ... Наистина жестоко просто да се навиеш да го изпееш. Падна ми на нивото на Александрова с този проект. Жалко. Отписвам я от favorite листата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много силно попадение, текста е с такива фрази, които ще гръмнат фейсовете на кифлите. Малко време й трябва на тази песен, за а гръмне по дискотеките... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много силно попадение, текста е с такива фрази, които ще гръмнат фейсовете на кифлите. Малко време й трябва на тази песен, за а гръмне по дискотеките... +1Дано стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Оцко Педерунгелски разбира ли текста на тая песен след като я мастерира с тоя нисък вокал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Музиката много зарибява, но текстът е доста зле, някакви нахвърляни изтъркани фразички без никакъв смисъл. Клипът е средна хубост, харесва ми, че Даяна е решила да вкара малко танци, което е рядкост в жанра, за съжаление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Жестока песен, ама никакъв хит няма да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Даяна я много харесвам, но тази песен изобщо не ми харесва.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Брутална е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.