Jump to content

Online: Соня Немска - Как ми действаш

Препоръчани коментари

За мен това е тотален хит! Запях си я още от първо слушане накрая, много мелодична, много лятна, много зареждаща - най-доброто лятно попадение! Просто Мартин е направил най-добрата си мелодия в последните години! Отново се влюбих в песен на Соня! Определено най-добрата нейна песен след "Правена съм за ръцете ти"! Пък и от първо слушане мога да кажа, че за мен това е от трите най-хубави песни тази година заедно със "Спри да ми досаждаш" и "Генерал", само те така ме впечатлиха с първо слушане, както успя това парче.

Клипът е много готин и сладък, Соня е страшно красива, както винаги - страхотни очи има.

Браво, Сонче! Мачкай! :1000 (33):

Дай, дай, дай ръка където дум, дум прави ми сърцетоооооо :1000 (6):

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

За мен това е тотален хит! Запях си я още от първо слушане накрая, много мелодична, много лятна, много зареждаща - най-доброто лятно попадение! Просто Мартин е направил най-добрата си мелодия в последните години! Отново се влюбих в песен на Соня! Определено най-добрата нейна песен след "Правена съм за ръцете ти"! Пък и от първо слушане мога да кажа, че за мен това е от трите най-хубави песни тази година заедно със "Спри да ми досаждаш" и "Генерал", само те така ме впечатлиха с първо слушане, както успя това парче.

Клипът е много готин и сладък, Соня е страшно красива, както винаги - страхотни очи има.

Браво, Сонче! Мачкай! :1000 (33):

Дай, дай, дай ръка където дум, дум прави ми сърцетоооооо :1000 (6):

Нищо лично, но заради такива коментари продължават да се напъват горките треторазрядни.

Изпадаш в екстаз от такава безлична песньовка? :crybaby:

Сподели в други сайтове

Нищо лично, но заради такива коментари продължават да се напъват горките треторазрядни.

Не може вечно да сме недоволни. Има много неща това лято, които не ми харесаха. Но предпочитам да гледам положително на нещата, а не да се съсредоточавам и тровя с негативизъм! Да, за лятото песента си е много приятна и готина. Въпрос на вкус. Като ти е безлична или неприятна, не я слушаш и това е. На мен нещата, които прави Биолчев ми харесват.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Дидо няма мърдане , ей, страшен е, вече сигурно има 15 години снимане по клипове. Евала на момчето.

Те нали бяха гаджета по едно време със Соня, след Талисман-а?

Тъпа песен. Жалко. Както За да те забравя на Милко, така и Правена съм... беше просто хит по случайност в кариерата на Соня.

Сподели в други сайтове

ЯнЕца миналата година по същото време и беше от отбора, но се промениха нещата заради някаква цел и упоритост! Защо и при другите да не става???

Иначе песента е добра - свежа и мелодична. Като повечето обаче, излизащи в последно време ще омръзне бързичко. Клипът и той като на Биляна, все едно от миналия век тип Верпника или Преслава по плажовете...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...