Jump to content

Online: Джордан feat. Моника Валериева - Всичко с теб

Препоръчани коментари

• Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Звееееееееерски добра песен! Това е завръщане! Веднага си спомних за любимото ми негово парче "Готова си", това е също точно толкова добро! Много яко му се е получила песента с Оцко и той най-накрая предлага нещо наистина силно за лятото! Вокалите на Валериева са много яки и това саре саре...

Клипът е готин, летен, раздвижен. Всичко е на ниво! Точно проект и песен подходяща за морето. Това го виждам като един от Хитовете на Лято 2015! Успех!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Това се казва промяна, браво на Джордан! Изглежда в пъти по-добре от преди .. да подписва с Митака и да отиде да им покаже малко на Фики и Галин, че не са чак толкова добри и хитови :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Много яка, но много ми напомня на "Не си ти".

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Пълна промяна. Къде е онова кюфтачееее? Браво... песента още ми е странна. Предполагам Оско?

Що няма официален канал?

Щот е напрайл достатъчно кеш (или са му ги дали) че да се самопродуцира .

Песента ме изкефи , много добър глас има Джордан . А Моника е уникална , много секс има в нея ;)

Сподели в други сайтове

Това се казва промяна, браво на Джордан! Изглежда в пъти по-добре от преди .. да подписва с Митака и да отиде да им покаже малко на Фики и Галин, че не са чак толкова добри и хитови :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Омръзна ми от еднаквите им песни weeeee. Всичко е толкова предвидимо даже преди да си я слушал, а докато я слушам, знам почти всичко, че ще мине един път вокалът, на втория път ще влезе туп-туп-туп, после няква музичка, после предвидимият куплет и т.н., като към края винаги е по-мазно. За една седмица обучение сигурно хиляди хора биха могли да правят песни като тия.

Сподели в други сайтове

Джордан изглежда много по-добре от преди. С тази визия и с този глас ако отиде в Пайнер Митака ще го направи като Фики.

Песента лично на мен не ми харесва много.

Сподели в други сайтове

Не може така брутално да се прави rip-off на Не си ти...Сори, но не!

Алисия как направи кавър на на Иска ли ти се. Това ми изглежда като разчистване на сметки. Хаха

4та песен с подобно звучене. Да видим бате ви Оцко още колко пъти може да се самокопира

image.png

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...