PHILIPP PLEIN Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Много добра песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 хит по дискотеките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Нищо ново и интересно като музика, дори банално, но факт - зариби ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не си тиии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Пълна простотия ми идва на първо слушане, клипът също ми е селски. Да се разкарват тея циганори до един ако може!!! Като фурнаджийските лопати и аз 6 седмици по - късно мога да кажа, че песента е доста добра и хитова, една от малкото такива извън Пайнер това лято... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ужасна песен, 1:1 с "Не си ти", но в демо вариант. А тази Моника дори след обработката звучи зле и е толкова противна в лице Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.