anastasb Публикувано на Юли 25 Report Share Публикувано на Юли 25 Когато пиша от телефона и изключа уайфая, за да използвам мобилния (или обратно), форумът ме логаутва и трябва да влизам наново. Защо става така и възможно ли е да се промени? В други форуми не е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Така е да, едно айпи - една сесия. Съвсем нарочно е така, не е повреда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 При мен е същото. Когато включа и изкл. 3G-то ми се сменя ип-то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 29 Author Report Share Публикувано Юли 29 Така е да, едно айпи - една сесия. Съвсем нарочно е така, не е повреда Айпито се променя, когато се промени източника на интернет връзката ли? Няма ли начин да се избегне? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не, различни доставчици ползваш, няма как да си с едно и също айпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 При мен дори и от различен браузър да вляза, другия ми се разлогва. Няма как да е различно IP. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Различния браузър е различно кууки, нормално е да те логаутва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.