Jump to content

Горещ стол със Smith

Препоръчани коментари

1. Как се казваш и на колко години си?

2. Какво обичаш да правиш в свободното си време?

3. Умееш ли да готвиш?

4. От какво се страхуваш?

5. Какво мразиш най-много?

6. Учиш ли нещо?

7. Коя зодия си?

8. Кой форумец не можеш да понасяш и защо?

9. От коя своя постъпка се срамуваш?

10. Кое за теб е непростимо?

Сподели в други сайтове

Здравей :)

1. Как се казваш и на колко години си? Николай, 17 и 10 месеца

2. Какво обичаш да правиш в свободното си време? Графики, фен видеа, излизане с приятели, имам си домашен любимец - да играя с него, да се уча да готвя нови ястия...

3. Умееш ли да готвиш? Горе-долу, не умея много неща, но тези, които правя ми се получават доста добре смея да кажа :1000 (29):

4. От какво се страхуваш? От омразата, от завистта, от лошите хора

5. Какво мразиш най-много? Завист, лъжа, изневяра

6. Учиш ли нещо? Да, на есен съм 12-ти клас, а и ще се записвам на допълнителен курс по Математика

7. Коя зодия си? Дева

8. Кой форумец не можеш да понасяш и защо? Няма такъв, който да не мога да понасям. На моменти някои форумци са ми неприятни, но се старая да не изпитвам лоши чувства към тях. :)

9. От коя своя постъпка се срамуваш? Клетвите, всичките глупости, които бях написал за Галена тук. Детското поведение като някой наплюе Преслава, аз да започна да изливам жлъч за любимката му, идиотизмите, които изписах за Камелия. А в истинският живот, че прощавам твърде лесно някои неща и премълчавам доста.

10. Кое за теб е непростимо? Когато някой човек се откаже от теб и те захвърли.

Благодаря ти!

Сподели в други сайтове

1. Как си?

2. Трябва ли Руска да бъде ошамарена? :1000 (29):

3. Кой е любимият ти сериал?

4. Ако можеше да избереш един изпълнител, с когото да излезеш на кафе, кой щеше да е?

5. Харесваш ли Яница?

6. Сутринта или вечерта се чувстваш по-активен?

7. Трудно ли се правят фен клипове?

8. Сен Тропе, Тера Денс или Алегро?

9. Харесваш ли Габрово?

10. Коя е мечтаната ти дестинация?

Сподели в други сайтове

1. Как си? Добре съм, малко ми е кофти всеки ден да изкачвам по 2 баира, ама ще свикна..1000%20(29).gif

2. Трябва ли Руска да бъде ошамарена? :1000 (29): Не, за такива хора като нея това не е нищо. Тя заслужава нещо друго.

3. Кой е любимият ти сериал? "Отмъщението", "Жената в огледалото", "Шеметната Анастасия".

4. Ако можеше да избереш един изпълнител, с когото да излезеш на кафе, кой щеше да е? Преслава, Галена, Яница

5. Харесваш ли Яница? Да, готина е, напоследък става все по-красива и успешна.

6. Сутринта или вечерта се чувстваш по-активен? Вечер, сутрин от малкото часове сън се чувствам като сгазен от влак.1000%20(29).gif

7. Трудно ли се правят фен клипове? Зависи какво искаш да направиш, аз доста се старая да изпипам детайлите и затова стават по-бавно и трудно..

8. Сен Тропе, Тера Денс или Алегро? Нямам предпочитания, където и да поканят изпълнител, чиитоп песни харесвам бих отишъл. В момента най-близко обаче ми е Сен Тропе1000%20(6).gif

9. Харесваш ли Габрово? Да, хубав град е, но има твърде малко работни места, преобладаващото население е застаряващо, има доста безработни. Архитектурата ни е хубава, имаме си и Етъра и Дома на хумора и сатирата. Наскоро ремонтираха и една от главните улици на града.. :)

10. Коя е мечтаната ти дестинация? "До Париж, до Ню Йорк и до Милано.."1000%20(29).gif...

Най-много искам да отида в Милано, Венеция и в Ню Йорк...

Благодаря ти! :)

Сподели в други сайтове

1.Велико Търново или Габрово ?

2.Религиозен ли си?

3.Защо си фен на Преслава

4.Коя е любимата ти песен на Преслава?

5.Кои потребители са ти най-приятни ?

6.Как разбра за този форум?

7.Ходил ли си извън България и къде?

8.Какво мислиш за мен?

9. Любима напитка ?

10след средно образование къде ще учиш ?

Сподели в други сайтове

1.Велико Търново или Габрово ? Велико Търново е град с много повече работни места, по-добра инфраструктура, ако щеш и повече жители има. Отделно е по-чист и красива град, избирам него, макар да имам сантимент към Габрово.

2.Религиозен ли си? Горе-долу, ходя в църква, моля се на икони, но не всеки път на обед, вечеря и т.н. казвам молитва. Да, вярвам в Бог.

3.Защо си фен на Преслава? Защото има много отличващ се тембър и лиричен, но в същото време, агресивен и нахъсващ глас. Има песни, които без проблем ми влизат под кожата, невероятно красива, чаровна и харизматична дама. Много позитивен и топъл човек.

4.Коя е любимата ти песен на Преслава? "Феномен", иначе всички други нейни песни са ми люби, но тази ми е най. Изключваме боклуци като "Първа шпага" и сие.

5.Кои потребители са ти най-приятни ? Marrtin, heartless, Blueberry, Nikolay, Nicolas, ти.

6.Как разбра за този форум? От седмичната класация, която се водеше от Мирела Диско и Добрин Георгиев(?)

7.Ходил ли си извън България и къде? Не, но тази година мислех да ходя на 2 почивки, по ирония на съдбата заради семейните ни проблеми и 2-те се отменят. :(

8.Какво мислиш за мен? Добронамерен човек си. Никога не си проявявал качества като злоба, арагантност..., но трябва да бъдеш по-позитивен, на моменти направо ме отчайваш, особено като беше казвал, че ще си сложиш край на живота... :dontknow:

9. Любима напитка ? Вода и Кока Кола, която е адски вредна. Много харесвам и натуралните сокове, но и те са бъкани с боклуци.

10.След средно образование къде ще учиш ? Ориентирал съм се към Софийски университет.

Благодаря ти. :)

Сподели в други сайтове

1. Любимо ястие? Много са :baaasmiley: - Пържени картофи, пържени тиквички с мляко, миш-маш...

2. Любима напитка? Вода, Кока Кола, натурален сок...

3. Какво мислиш за град Добрич? Само положителни неща :1000 (29): ..все пак там са родени и израсли Преслава и Галин :Vishenka_05:

4. Любима певица? Поп-фолк - Преслава, Глория, Деса, Янева, Алисия, бг поп - Мария Илиева, световен поп - Гага

5. Любим певец? Галин, Борис Дали, Криско

6. Какво тренираш? - Нищо през учебната година, лятото - хандбал и волейбол.

Сподели в други сайтове

Здр, пак съм аз !

1,Обичаш ли да ядеш дюнери ?

2, Кой е най-неприятният ти форумец?

3,Имаш ли Брат/Сестра ?

4,В Габрово има ли турци ?

5,Кога ще има пак Рамахит?

6,От богато семесйтво ли си ?

7,Колко братовчеди имаш ?

8,Би ли преспал с циганка (жена от ромски произход)?

Сподели в други сайтове

Здр, пак съм аз !

1,Обичаш ли да ядеш дюнери ? Да, много при това :1000 (29): Но и те, както и всичко останало хранително, са химизирани...

2, Кой е най-неприятният ти форумец? Като цяло няма форумец, който да ми е неприятен, само в някои моменти се дразня на определи потребители.

3,Имаш ли Брат/Сестра ? Не.

4,В Габрово има ли турци ? Да, доста от тях са учащи в МЕИ Габрово, поради малките разходи за изучаване и завършване на висше образование.

5,Кога ще има пак Рамахит? На есен най-вероятно, макар доста потребители хем не я искат в същият вид, както досега, хем не искат да се променя.

6,От богато семесйтво ли си ? Щом Руска е завлякла около 200 хиляди от дядо ми, как мислиш? :1000 (29): "Богато семейство" е доста всеобхватен термин и аз не мога да дам точна преценка, тъй като за някои 200 хиляди са много, а за други са джобни. :)

7,Колко братовчеди имаш ? Доста, по майчина линия всичките са с по 20-25 години по-големи от мен, тъй като дядо ми е изтърсак. Първата ми братовчедка е най-малка - на 26 години, другите са на по 40-45 :1000 (29): По бащина линия пак са доста по-големи от мен и си имат семейства, тъй като баща ми се е оженил за мама, когато е бил на 40.

8,Би ли преспал с циганка (жена от ромски произход)? Ако я обичам, защо не? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...