-A. Публикувано на Юли 27 Report Share Публикувано на Юли 27 Както помните преди няколко години правехме топове на най-популярните изпълнители на музикална компания Пайнер. Дойде ред и на кралицата Яни! Яница Господинова, по-известна като Яница, е българска поп-фолк певица, родена на 22 септември в Русе. Гласувайте до 3 август. (23:00) пс Не си правете труда да затваряте темата. Имам разрешение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1.ПРИСТАНИЩЕ 2.Всичко чуждо пожелаваш 3.Вземай задължително 4.Изгубени души 5.И след края 6.Съвсем нарочно 7.Аз ли да те уча 8.Противоотрова 9.Нито минута 10.Да се влюбиш дано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Всичко чуждо пожелаваш Вземай задължително Нито минута Виж ме Изгубени души Противоотрова Две в едно Хапе любовта Любов необяснима Виновна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Първите седем песни ще ми е лесно да ги подредя, но след това нямам много любими, все пак... 1.Всичко чуждо пожелаваш 2.Вземай задължително 3.Грешната 4.Спешно - дует с DJ Живко Mix 5.Хапе любовта 6.Нито минута 7.Пристанище 8.Натискай - дует с DJ Живко Mix 9.Виж ме 10.Ухание на любов - дует с Vali & Asu Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1.И след края 2.Леко 3.Изгубени души 4.Пристанище 5.Съвсем нарочно 6.Аз ли да те уча 7.Хапе любовта 8.Наливай и ме напивай 9.Две в едно 10.Любов необяснима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Аз ли да те уча Спешно (дует с DJ Живко Микс) Сезон на греха (дует с Vali) Предизвиквам те Нахално-скандално (2009) Бебчо, събуди се Да се влюбиш дано Девет седмици и половина Кючек Леко Наливай и ме напивай Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1. Всичко чуждо пожелаваш 2. Грешната 3. Спешно 4. Хапе любовта 5. Пред съда на любовта 6. Любов необяснима 7. Пристанище 8. Ухание на любов 9. Две в едно 10. Нито минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 "Пристанище" "И след края" "Противоотрова" "Аз ли да те уча" "Да се влюбиш дано" "Спешно" /с DJ Живо Микс/ "Изгубени души" "Любов необяснима" "2 в 1" /с Вали и Асу/ "Хапе любовта" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 "Пристанище" "Любов необяснима" "Изгубени души" "Нито минута" "Всичко чуждо пожелаваш" "Вземай задължително" "Грешната" "Хапе любовта" "Спешно" "Виж ме" Без майтап, Яница си има добра бройка успешни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Пристанище Изгубени души Виж ме Хапе любовта Грешната Аз ли да те уча Противоотрова Съвсем нарочно Всичко чуждо пожелаваш Спешно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1. Всичко чуждо пожелаваш 2. Грешната 3. Вземай задържително 4. Любов необяснима 5. Съвсем нарочно 6. Изгубени души 7. Хапе любовта 8. Две в едно 9. Спешно 10. Нито минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1."Пристанище" 2."Виновна" 3."Противоотрова" 4."Любов необяснима" 5."Две в едно" 6."Изгубени души" 7."Хапе любовта" 8."Всичко чуждо пожелаваш" 9."Аз ли да те уча" 10."Нито минута" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1. Всичко чуждо пожелаваш 2. Вземай задължително 3. Грешната 4. Хапе любовта 5. Спешно 6. Аз ли да те уча 7. Две в едно 8. Съвсем нарочно 9. Пристанище 10. Нито минута Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 1.Всичко чуждо пожелаваш 2.Грешната 3.Вземай задължително 4.Две в едно 5.Спешно 6.Аз ли да те уча? 7.Любов необяснима 8.Изгубени души 9.Пристанище 10.Ухание на любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1. Всичко чуждо пожелаваш 2. Вземай задължително 3. Грешната 4. Две в едно /с Вали и Асу/ 5. Спешно 6. Хапе любовта 7. Пристанище 8. Любов необяснима 9. Изгубени души 10. Нито минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Всичко чуждо пожелаваш 2. Грешната 3. Спешно 4. Хапе любовта 5. Вземай задължително 6. Любов необяснима 7. Пристанище 8. Ухание на любов 9. Две в едно 10. Нито минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Трудно ще ми е да ги мисля до 10 . Чак такава дискография няма Яница . Но все пак : 1. Две в едно 2. Всичко чуждо пожелаваш 3. Спешно 4. Виж ме 5. Грешната 6. Любов необяснима 7. Хапе любовта 8. Вземай задължително 9. Пристанище 10. Натискай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. "И след края" 2. "Любов необяснима" 3. "Съвсем нарочно" 4. "Сезон на греха" ( в дует с Вали) 5. "Две в едно" (в дует с Вали и Асу) 6. "Изгубени души" 7. "Всичко чуждо пожелаваш" 8. "Противоотрова" 9. "Спешно" (в дует с Живко Микс) 10. "Хапе любовта" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Вземай задължително 2. Всичко чуждо пожелаваш 3. Грешната 4. Нито минута 5. Спешно 6. Виж ме 7. Хапе любовта 8. Две в едно 9. Пристанище 10. Натискай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Пристанище Две в едно Противоотрова Всичко чуждо пожелаваш Хапе любовта Спешно Аз ли да те уча Вземай задължително Нито минута Грешната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Всичко чуждо пожелаваш 2. Вземай задължително 3. Спешно 4. Виж ме 5. Хапе любовта 6. Любов необяснима 7. Изгубени души 8. Грешната 9. Нито минута 10. Две в едно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Грешната 2. И след края 3. Любов необяснима 4. Хапе любовта 5. Нито минута 6. Вземай задължително 7. Нещо яко 8. Аз ли да те уча 9. Спешно 10. Не мога да спра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Грешната 2. Всичко чуждо пожелаваш 3. Вземай задължително 4. Виж ме 5. Хапе любовта 6. Спешно 7. Две в едно 8. И след края 9. Изгубени души 10. Нито минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1. Две в едно 2. Нито минута 3. Виж ме Нямам други нейни любими. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 1. Две в едно 2. Нито минута 3. Виж ме Нямам други нейни любими. Няма как да се зачете вота ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари