DIDO Публикувано на Юли 27 Report Share Публикувано на Юли 27 Здравейте! Искам да ви попитам някой има ли проблем със влизането в dox.bg? При мен ми отваря страницата където да си въведа името и паролата, натискам "Влез" и ми показва това (на снимката) и не мога да си вляза в папките, където съм съхранявал файлве... Картинка DOX Има ли някой със същия проблем или е само при мен? Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Пробвай да влезеш от друг браузър. Google Chrome например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Благодаря ти! Понеже нямам Хром на компютъра, пробвах с IE.. Отваря ми го, но ми липсва бутона за качване на файлове... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Изтриване на хронологията браузъра и РС и ще стане :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Изтриване на хронологията браузъра и РС и ще стане :1000 (30): Благодаря ти! Ще пробвам и така... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.