Jump to content

Online: Ивена - Верно ли бе, мило

Препоръчани коментари

На мен като изпълнение ми напомня за "Не си ти", но откакто е спряла да работи с Оцко, това е най-силния проект на Ивена! Като за самостоятелен изпълнител доста се е постарала и за видеото и за песента, хубава е. Ивена и Оцко в тандем много си пасват, обаче този път текста на Ивена доста ме забавлява с това Ха-ха-хапчетата май не си си пило, ти ли си ми казал край - верно ли бе, мило? :1000 (29): Забавна е. Не може да се отрече, че има желание да работи и ето, че прави нещо по въпроса жената. Дано се оцени проекта й, за да продължава да пуска по-често песни и да е по-активна. Не знам до колко ще успее, все пак ще е добре песента да се завърти и по телевизията. Успех!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Супер песен и клип, особено за певица извън фирма. Много по-добри от това, което правеше в Ара последните 4 години. Песента е чувана, но поне има инструмент вътре, и с текста се е справила добре.

Сподели в други сайтове

Била е и по-оригинална, но е по-добро от последните й проекти, определено. След средата усетих нещо зарибяващо. Иначе ми се стори слабичка преди това.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Искаше ми се да е като старите им песни с Оцко, но може би следващия път.Постарала се е с текста.Като голям минус отчитам обработката на припева - трудно разбираемо е просто!
Сподели в други сайтове

Що годе звучи добре парчето. Естествено, далече е от онези, които пускаше преди време. Много са дразнещи местата, в които не се разбира текстът. Оцко няма ли да се научи да извежда на преден план вокала на самия изпълнител, а не музиката...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...