stereoto_ Публикувано на Август 5 Report Share Публикувано на Август 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Не е лоша песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Хит!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 След само 1 слушане бих казал, че е по-добре от Аматьорка. Нататък ще видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Финала леко напомня за кулминацията в "Градът работи за мен". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Не ме впечатлява от първо слушане особено. Става, но не е нещо специално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Това ако не е посветено на Бирмата пък на :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Няма хитов заряд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Абе приятна е, готина, различна е от другите на Оцко, ама са ми писнали тези женски текстове, искаше ми се нещо по-универсално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Това ако не е посветено на Бирмата пък на :1000 (29): +1 Тая Галена е мега тъпа! Вместо смотаната Каравана да беше пуснала това като самостоятелен сингъл! Ето, че Оцко можел! Адски избухващ сауд. Доста ми прилича на "Градът работи за мен", но изпяването е коренно различно и не ме бърка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 За пореден път - Галена разваля цялата песен с виенето си. Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Песента ми прилича на 100 други и най-вече на "Градът работи за мен". Текстът е адски банален. Хит може и да стане, заради Галена и Преслава, иначе е пълна тъпня. Ако не беше изпята от двете топ имена, тази песен щеше да се обяви за провал на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Доста безлична песничка, направо си е тъпа. Има готини моменти, но като цяло - пълнеж в албума. Не става просто. Жалко за Галена.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 1. Кой ти каза, че след него други няма? Има, има ... Ти не си родена да не си щастлива. Живей, живей ... Сложи червило, коси разпилей. Живей, живей ... Не съжалявай за него, недей. Пр.: Ела, ела, ти ела, да вдигнем прах из града. Като преди .. помниш ли? Ела, ела, с мен ела и да ни дишат прахта предишните, излишните. С мъже е пълен света, тегли на този черта, не губиш ти - чуваш ли? Коя красива жена ще бъде дълго сама? Никоя, никоя ... 2. Те си мислят, че без тях ще се разпаднем. Няма, няма ... Хубав е живота и по-хубав става. Живей, живей ... Сложи червило, коси разпилей. Живей, живей ... И да те търси не вдигай, недей. Пр.: Ела, ела, ти ела, да вдигнем прах из града. Като преди .. помниш ли? Ела, ела, с мен ела и да ни дишат прахта предишните, излишните. С мъже е пълен света, тегли на този черта, не губиш ти - чуваш ли? Коя красива жена ще бъде дълго сама? Никоя, никоя ... Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 +1 Тая Галена е мега тъпа! Вместо смотаната Каравана да беше пуснала това като самостоятелен сингъл! Ето, че Оцко можел! Адски избухващ сауд. Доста ми прилича на "Градът работи за мен", но изпяването е коренно различно и не ме бърка. Кое й е смотаното на караваната?! Прекарал съм доста време тук, вече по-рядко, но не спирате да ме учудвате. Това е много под караваната, като цяло не ми харесва песента, много се надявам това да не е крайния вариант, а още по-добре ако изобщо не я пуснат. Уж чакаха подходяща музика, подходящ текст... За толкова чакане това ли? :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 ? Такъв дует няма да има .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Поредната песен на Преслава, в която гласът и прави песента, иначе не е нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Нещо не са се разбрали със Сарит Хадад явно и приятелката се е отзовала да помага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ооо това ще е голям хит! Много ми харесва. Галена и Преслава срещу всички! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Бозаааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Сега стана интересно кой ще спечели дует на годината: ''В твоите очи'' или ''Живей''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Мен лично пък страшно ми хареса. Точно ей такива песни искам - дискотечен бийт и на места чалга елементи. Много избухваща звучи, още отсега си представят какво дерене ще е по дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Много ориенталска е, затова е била със Сарид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Кое й е смотаното на караваната?! Прекарал съм доста време тук, вече по-рядко, но не спирате да ме учудвате. Това е много под караваната, като цяло не ми харесва песента, много се надявам това да не е крайния вариант, а още по-добре ако изобщо не я пуснат. Уж чакаха подходяща музика, подходящ текст... За толкова чакане това ли? :1000 (21): Въпрос на вкус. За мен Караваната е на ниво Скоро. Това ми харесва повече. Ако беше самостоятелен проект на Галена и беше излезнал с изпипан клип, друга песен щяхте да запеете, но както и да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.