*червен дявол* Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Дори само заради текста и Преслава и Галена, няма как да не е хит тая песен... :1000 (24): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ба, може и да не е. Хората се наслушаха на дуети и от Преслава и от Галена, а на бозави денсчета пък отдавна никой не обръща внимание. Не вярвам да е хит, шум най-много една седмица и дотам приключва всичко с тя песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 Много ми харесва ! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 От първо чуване не ми допада особено.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Да, мен супер ме дразни вече като чуя "дует" или "featuring", мислят си, че изненадват някого ли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Коя красива жена, ще бъде дълго сама? Никоя, никоя! :1000 (6): Това е дуета! Браво! Най-доброто на Преслава за тази година. Но ми е трудно за Галя да кажа "Живей" или "В твоите очи" ще ми е по-любима. Въпрос на време, ще видим. За сега "Хайде, откажи ме" е по-доброто. Много яка изненада, точно за рождения ден на баба! Преди години така пусна и "Като за финал" Преслава на тая дата. Супер! Дано снимат клип! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 След повече слушания много започва да ми харесва, явно е по-трудно смилаема (нещо наистина необичайно за Оцкова песен). Хубава е, накрая вместо "мазно" са сложили някаква интересна мелодия тоя път, бива. Но все още не вярвам, че може да е голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Яка си е, мен пък ме кефи. За разнобразие става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Много ми харесва, модерно, смислено, приятно, но и с хитов потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Хареса ми, ще има ли официално видео? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Въпрос на вкус. За мен Караваната е на ниво Скоро. Това ми харесва повече. Ако беше самостоятелен проект на Галена и беше излезнал с изпипан клип, друга песен щяхте да запеете, но както и да е. Никаква песен нямаше да ти запея. Ако ще и с клип във ваната да я пусне - песента не става! Фен съм и на двете, но си е пълнеж на албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Зариби все пак, има яки извивки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Музиката ми харесва, модерна е. На текста е можело още малко да се наблегне според мен. Не е кой знае какво песента, за имена като Преслава и Галена очакваме повече от стандартното, но все пак е приятно парче, пожелавам им успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Едни и същи колаборации, едни и същи теми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Едно голямо нищо. По-зле и от първия им дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Уникална песен. Обожавам изпълнението на Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Кефи, не е типична Оцкова от последните години. Опитал се е да вкара по-денс мотиви. Текста не ме кефи много, може би защото е про-женски Добре звучи. Преслава добре изкарва високите. Галена е силна в ниските. Супер. Изненада ме този дует. Мислех,че пак с живко микс нещо е направила. Дано някой качи скоро целият дуетен албум - не ми се търсят по отделно всичките й дуети, а са ми доста любими. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Жестока е тази песен, много силна... след всяко слушане ми харесва все повече. ".. и да ни дишат прахта!" Мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 72 788 за 24 часа в канала на Планета. Като цяло: 72 788 + 38 205 + 19 153 + 10 874 = 141 020 - от 4-те най-гледани клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Стойностен текст, страхотно модерно звучене. Много заряд има в песента. Браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 ако бяха пуснали версията с дъбстеп-а щеше да е още по-яко. Ама какво да се прави, Преслава все пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 ако бяха пуснали версията с дъбстеп-а щеше да е още по-яко. Ама какво да се прави, Преслава все пак Ти нямаш ли я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 ако бяха пуснали версията с дъбстеп-а щеше да е още по-яко. Ама какво да се прави, Преслава все пак Айде Преслава ти виновна, това е песен изцяло инициирана от Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.