Jump to content

Online: Роксана и Тони Стораро - От гордост да боли

Препоръчани коментари

Е, не!!! Тоя тотално преля чашата с песни тази година, всяка седмица нова песен - аман!

Сподели в други сайтове

И на мен ми омръзна от дуетите му на тоя Стораро вече - оля се и със сто песни тая година. Тази песен изобщо не ми хареса. В "Селфи" е истината при Роксана, а при него "Питбул". Обаче и при Оцко отиде за хит. Стоева излезе права.

Ужасен проект. Най-слабата клипирана песен на Роксана, без да преувеличавам! Просто това е по-слабо и от "Секси копеле" или както се казваше там.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Една от прогнозите ми се сбъдва - сливания и окрупнявания. След като Алисия остана самичка в Ара, а Стораро - в Диапазон, лека-полека ще минат в общи проекти с колегите, без да напускат компаниите, държани специално за тях

Няма как, очаквах го съвсем скоро. Предстоят участия 2 в 1 за един хонорар.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Аман от Стораро наистина! Чудя се вече те ли го канят,той ли си проси тия дуети не знам.Песента,ако беше самостоятелна може би щеше да е по-поносима.Видеото е тъпичко.Като цяло не ми харесва.
Сподели в други сайтове

не стига, че синчето му завладя 'екрана' на Планета с разни проектчета, сега и баща му! Чиста циганска работа.... лакомии :gun_bandana:

Като се харесва на хората ще завладее, а ти май завиждаш защото не е твоят любимец нали?

Нека е циганска, но важното е че не е пед****а. ;)

Колкото до този проект ужасен бълвоч на крадливото македонско недоразумение.

Аман и от Стораро.

Питбул-а е класи над това. Даже незаслужава да ги сравняваме.

Сподели в други сайтове

Стораровците са повече от досадни през 2015 - особено таткото се е вкопчил като кърлеж в Планета и единствено това става с дуети. Очаквам с Фики нов дует есента. Да не говорим за самостоятелните песни, които си пуска с Диапазон и Фен.

Роксана ми е доста антипатична, така както и Стораро. Не е лоша песента на Оцко. Поне пеенето на Стораро не е в типичните за него извивзки "аз пея по гръцки,ама съм мангал"

Сподели в други сайтове

Стораровците са повече от досадни през 2015 - особено таткото се е вкопчил като кърлеж в Планета и единствено това става с дуети. Очаквам с Фики нов дует есента. Да не говорим за самостоятелните песни, които си пуска с Диапазон и Фен.

Роксана ми е доста антипатична, така както и Стораро. Не е лоша песента на Оцко. Поне пеенето на Стораро не е в типичните за него извивзки "аз пея по гръцки,ама съм мангал"

Сподели в други сайтове

Това за мен не нова песен, слушам я от няколко години вече от най - гадните и пропаднали в жанра... Стораро сигурно е балканецът с най - много дуети, май само така му се получават вече нещата...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...