Pierre Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Много са ми смешни такива като тая, които се подиграват на Алисия, че всичко било при нея ПР, че е връзкарка и т.н. То се е видяло, че десет години Ася е издържала Ара и сега въпреки че Светата Троица непорочни и безгрешни певици са извън компанията, пак на неин гръб ще се популяризират. Нормално ли е видеото ти да излезе със статия за старата ѝ фирма и как пак е спъвана и не е разбрана? От март месец драпа за внимание, дори плаща и във Фейсбук за реклама, за да изглежда, че има някаква подкрепа. С право продуцентите са ѝ забранявали да се подстриже. Гнусна ми е. Песента - личи си колко идеи е имала и колко е искала да е модерна и различна, поздравления! Малко могат да поемат такъв риск, но ето, че Джина го е направила - типичният оцков комерс. Текст - ами нищо особено, само се чудя визираната и осмиваната от нея в текста колко трябва да е зле, че да е под нивото на Джина. Клип - нека не бъда чак толкова груб, ще си запазя мнението. Ще кажа само, че ми харесват цветовете. Ами.. мястото на Джина си е точно във фолклора и да прави бавни и смислени песни като "Пясъчен часовник". Нисшата, в която се опитва да пробие, отдавна е заета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Винаги ми е била противна, сега е още по-ужасна. Просто като нямаш излъчване, не се мъчи. Подкрепям. Клипът е меко казано ужасен. Песента е типичен комерс, но има и интересни моменти. Текстът е глуповат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Силни песен и клип, Джина отдавна не е имала такива, хубав текст си е написала, а клипът определено е доста измислен. Същото мисля и за "Верно ли бе мило" на Ивена, дано и двете продължат да държат това ниво дори сами. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Жестока ееееее, евала, Джино! Текстът много кефи, видеото също много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Новаторката Стоева, големия музкант и стожер на попфолка в последните 14 години с поредна Оцкова боза с познатите съставки: цигански вокал + курвенски текст + обработен до какафония глас. Евала Джина. Страхотна си ... За това ли беше целия панаир ... Тотал щета, щом и певици от твоето ниво се принизявате, само за да изкарате 5 лева и да ви завърти DJ-я. Видеото е долна имитация на нещата, които на времето Миличевич правеше за АРА - явно й липсва това време - доста сходни декори, грим и пр. с негови неща правени за АРА преди, когато имаха пари да му плащат. Претоплена манджа от Татяна и Яница не щем, Джинче. Ясно е какво си целяла с целия ПР и то не е било да надградиш себе си и кариерата си, а напротив - и ти към утайките се засилваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Видеото е долна имитация на нещата, които на времето Миличевич правеше за АРА Аз помислих, че е негов клипа. Той има един такъв евтин стил. Всичките му клипове са еднакви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.