Jump to content

Хита на лятото е:

Хита на лятото е:  

22 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Галена и Преслава - Живей

Иначе за мен "Ето ме" на Емилия, "Генерал" на Анелия са песните на които наистина се избухва и "В твоите очи" горе долу.

Сподели в други сайтове

Защо в анкета за хит на лятото като цяло са включени песни само от последните 2 месеца на сезона? :scratch: Да я беше озаглавил "Хит на юли и август" в такъв случай. Иначе гласувам за "Стара каравана".

Сподели в други сайтове

Да се оправя темата, какво е това юли и август само? "Бум" е най-големият хит и това е, "Генерал", "В твоите очи", "Блокиран" допълват. "Стара каравана" и "Грешната" една идея по-назад са.

Сподели в други сайтове

Според мен трябваше да бъдат включени "Генерал", "Секс за ден", "Бум", "Аматьорка", "Градът работи за мен", "Ето ме", "В твоите очи". Надявам се да не съм изпуснал някоя песен, иначе гласувам за "Живей".

Сподели в други сайтове

Песните, които излезнаха през лятото са това. Лятото започва от 22 юни :)

Иначе Аматьорка и Градът работи за мен хитове? :mf_surrender:

За теб може да не са хитове, но тези песни се въртят по дискотеките и са на едни от най-актуалните певици в момента, така че заслужават поне да са в класацията, няма значение дали ще спечели ;)

Сподели в други сайтове

Песните, които излезнаха през лятото са това. Лятото започва от 22 юни :)

По тоя логика да беше направил темата след един месец, когато е краят на астрономическото лято.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...