Grigor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 С един хит за 10 годишна кариера какво място да ѝ търся точно на Татяна при положение, че имаше слухове, че този концерт ще бъде смесен и затова съм включил изпълнители със златни хитове, които заслужават повече да участват! По-късно ще пусна нов постер. Татяна последните години е доста актуален изпълнител, това е концерт за РД, а не ретро парти. Естествено, че заслужава много повече от Магда, Валя, Гергана, Райна, Есил Дюран например. Гледайте обективно на нещата, а не с пристрастните си очила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Нов и отново НЕофициален постер. П.П. Оставих Галена, макар че се спомена тук, че няма да участва. Но докато тя не потвърди аз не вярвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Без Райна губи чара си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Нов и отново НЕофициален постер. П.П. Оставих Галена, макар че се спомена тук, че няма да участва. Но докато тя не потвърди аз не вярвам. Браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Нов и отново НЕофициален постер. П.П. Оставих Галена, макар че се спомена тук, че няма да участва. Но докато тя не потвърди аз не вярвам. Цура Пеевска на мястото на принцеса Гергана - потрес! Предишният вариант ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Много ще е гадно, ако Галена не участва. Тя винаги допринася за различни и интересни концерти Не, че ще мрънкам, ако дойде в Щатите, но дано да успее да ги съчетае. Важното е Анелия да измисли нещо в стил... ...и да мачка с прием на Генерал, за да си запази Певица или Идол Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ако Галена я няма наистина ще е зле - най-вече защото няма да можем да чуем "В твоите очи" и "Живей". Отделно, че ако тези песни не се пеят, Десислава и Преслава не са с цветущи самостоятелни песни тази година. То има време, де, със сигурност и двете ще пуснат други песни до тогава. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Галена е единствената с повече от един хит тая година от пайнерките, няма как без нея. Може би Емилия също, но на Галена са три и по-големи според мен. Джена и Анелия са с един, Преслава с нито един засега. Това "всичките звезди", както е обявено, е голяма простотия, нямам думи, това значи даже повече от на рд, където са между трийсет и трийсет и пет. Между двайсет и двайсет и пет става. Шест от тях да са от старите - Глория, Ивана, Тони Д, Нелина, Деса, Милко, актуалните в последните години Галена, Преслава, Анелия, Емилия, Джена, Андреа, Цветелина Янева, Константин, Мария, това са девет, Галин, Фики, Теди Александрова и Яница от най-новите актуални.. И остават още шест места примерно за Борис Дали, Илиян, Малина.. и още трима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Има слухове, че Преслава и Деси Слава ще представят дует в Арена Армеец. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Има слухове, че Преслава и Деси Слава ще представят дует в Арена Армеец. :Vishenka_05: Преслава с трети дует тази година - мерси Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Преслава с трети дует тази година - мерси Това е просто слух, не е сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ако Галена я няма наистина ще е зле - най-вече защото няма да можем да чуем "В твоите очи" и "Живей". Грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Галена е единствената с повече от един хит тая година от пайнерките, няма как без нея. Може би Емилия също, но на Галена са три и по-големи според мен. Джена и Анелия са с един, Преслава с нито един засега. Това "всичките звезди", както е обявено, е голяма простотия, нямам думи, това значи даже повече от на рд, където са между трийсет и трийсет и пет. Между двайсет и двайсет и пет става. Шест от тях да са от старите - Глория, Ивана, Тони Д, Нелина, Деса, Милко, актуалните в последните години Галена, Преслава, Анелия, Емилия, Джена, Андреа, Цветелина Янева, Константин, Мария, това са девет, Галин, Фики, Теди Александрова и Яница от най-новите актуални.. И остават още шест места примерно за Борис Дали, Илиян, Малина.. и още трима. Ето ме и Питбулхитове, а Аматьорка и Нокаут- не?! Не вървиш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Направо се изяждам от завист, че жалките ви животи се въртят около селячки дояли крави, а сега станали "звизди". Сън не ме хваща, че не лижа гъза на някоя цървулка за да ми снася "инфо" от кухнята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ако зависеше от мен, концертът би изглеждал ето така: 1. Константин – Твърде късно е; Болка в минути 2. Кали – Копие/Като те почна 3. Валя – Минало си ти за мен 4. Гергана – Както преди/Боли 5. Андреа – Най-добрата/Секс за ден 6. Нелина – Бял мерцедес 7. Милко Калайджиев – Къде си, батко 8. Райна – Нежна полиция 9. Преслава и Борис Дали – Първи в сърцето 10. Галин – С мене да вървиш 11. Деси Слава – В твоите очи; Две сърца 12. Малина и Азис – Не знаеш/Черните очи 13. Мария – Не те обичам 14. Илиян – Тупалка 15. Емилия – Смелите си имат всичко/Да бях от гадните; Нежни устни 16. Джена – Спри да ми досаждаш; Моли се да не почна 17. Цветелина Янева – Кажи ми „Ало”/Още колко нощи; Давай, разплачи ме 18. Яница – Грешната 19. Фики – Бум/Горе-долу; Кой 20. Глория – Откраднат миг; Феникс; Не сме безгрешни 21. Тони Дачева – Звезди ли искаш да ти свалям 22. Преслава – Водка с утеха/Уморих се; Лъжа е 23. Ивана – Нещо неТипично; Като на 17; Ние сме №1 24. Анелия – Генерал; Само мене нямаш/Една минута 25. Галена – Стара каравана; Хавана Тропикана Но разбира се, това, което ще чуем, ще е далеч по-зле - треторазрядници, 50 изпълнители на сцената, само нови песни, плейбек и т.н. Така ще е, докато най-отгоре са дъртаци и хора, които си нямат понятие какво иска публиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ма майко доживях да видя как наричат Гуца треторазрядна 2003-2004 година чалгата беше в краката ѝ колкото и да не ви се иска. Трябва да излезне в Армеец, да забие само Губя те бавно и да изравни всички селянки със земята. Глория също. И Ивана. Абе и Ема и Деса. Ще ми се и Залеза и зората/ Къде си ти да чуя, ама надали Нулево желание имах за концерта, но интересът ми се вдигна. Ще видим как върви инфото за него и може да се прекарам да ида. Ама ако мислят да пробутат всички елементарнички от фирмата няма да ми се ще. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Но разбира се, това, което ще чуем, ще е далеч по-зле - треторазрядници, 50 изпълнители на сцената, само нови песни, плейбек и т.н. Така ще е, докато най-отгоре са дъртаци и хора, които си нямат понятие какво иска публиката. Не съм сигурен, че това е така. На ГИК как веднъж не забраниха да си пеят старите песни? Просто повечето певици не са сигурни в старите си песни явно и предпочитат да изпеят последните, за да им е сигурен приема. За някои по-слабо известни това е ОК, но за такива като Преслава и Анелия ми е много дразнещо, защото и възможностите имат, и златните хитове, но ... акъл липсва явно. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не съм сигурен, че това е така. На ГИК как веднъж не забраниха да си пеят старите песни? Просто повечето певици не са сигурни в старите си песни явно и предпочитат да изпеят последните, за да им е сигурен приема. За някои по-слабо известни това е ОК, но за такива като Преслава и Анелия ми е много дразнещо, защото и възможностите имат, и златните хитове, но ... акъл липсва явно. Трябва един човек отгоре, който сам да направи подбора - не певиците сами да си решават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Трябва един човек отгоре, който сам да направи подбора - не певиците сами да си решават. Да и веднага ще се разпищят кокошките и ще тръгнат да заплашват, че ще напускат :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ето ме и Питбулхитове, а Аматьорка и Нокаут- не?! Не вървиш! Да подлагаш на съмнение успеха на "Ето ме" и "Pitbull" е тотална липса на реална представа за това какво се случва в клубовете. "Нокаут" никога не съм я чувал в клуб, "Аматьорка" няколко пъти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ако зависеше от мен, концертът би изглеждал ето така: Ще е супер ако Мара изпълни и "Най-добрият" или "Мръсни помисли". Но тя каквато поп вълна я тресе, някой друг живот може би... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Мария е време да изпее "Спомен", дори може едно жестоко интро да барне, нещо от сорта, слагат й само една въртяща се платформа и удължават малко интрото с пианото, а дори могат бузукито изобщо да го отстранят и пиано да изсвири цялата песен. Много са забутани в главите и идеите! Само си пуснете едновременно интрото на "Спомен" и тоя клип или друг с такава кутия: Имат толкова хубави песни, които предразполагат много различни и идейни представания, но са прости чагарки - това е истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Мария е време да изпее "Спомен", дори може едно жестоко интро да барне, нещо от сорта, слагат й само една въртяща се платформа и удължават малко интрото с пианото, а дори могат бузукито изобщо да го отстранят и пиано да изсвири цялата песен. Много са забутани в главите и идеите! Само си пуснете едновременно интрото на "Спомен" и тоя клип или друг с такава кутия: Имат толкова хубави песни, които предразполагат много различни и идейни представания, но са прости чагарки - това е истината. Евала! Но подобни идеи се реализират мега рядко .. За жалост... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 След като снощи Ненчо Касъмов ми каза, че той уредил Емилия и Фики на панаира при нас във Видин се замислих, дали Тони Стораро няма да има собствен блок с песни на този концерт? Щото като му подхвърлих, че те не са от неговите, той някак ме изгледа странно и едва ли не укоряващо, че въобще деля бранша на фирми. Останах с впечатлението, че вече няма особено значение дали си в Пайнер, АРА, Диапазон или Съни. Всички са един тюрлюгювеч.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тони както ги е подкарал, като нищо ще пее повече от всички и ще смаже с прием. Както Азис винаги, когато се появи на пайнерски концерт. Иначе без Галена, концерта трябва старите чанти да го спасяват. Само Анелия, Емилия и Фики на този етап имат хитове с трайност повече от месец. И все пак нещо билети, а-у има ли пуснати в продажба? Изгарям от нетърпение да видя на каква стойност ще са и колко ше продадат... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.