Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Браво, че ще зарадват хората в град, различен от столицата! :1000 (33): Успех и на двата концерта! Този в Русе дали ще се излъчва на живо?

Със сигурност. Правеха тестове наскоро в канала на Планета.

Сподели в други сайтове

Е, голяма подигравка ще е, ако са само тия изпълнители ..

На мен не ми се вярва да са само изброените изпълнители,просто не написаха всичките имена в описанието.

Сподели в други сайтове

Тия дни ще си купя билет за Арена Русе, но много ме съмнява, че ще се напълни. В местните дискотеки, всички пеят на безплатен вход, а тук са сложили 20-25 лв. цени, а и съм останал с впечатление, че в Русе няма много чалгари.

Сподели в други сайтове

От друга страна пък необходимо ли е да ходи целия кокошарски керван до Русе? Така поне ще има повече от по една-две песни на изпълнителите.
Сподели в други сайтове

БЕЗ ГЛОРИЯ?!? Та тя трябва да завърши мизерното концертче там. Ами Ивана ? По - добре да минем без Фики, Роксана и т.н. и да са Ивана и Глория там.

Сподели в други сайтове

В Русе сигурно ще има успех...залата не е голяма като Арената в София...май е за 4-5 хиляди.Ако Галена , Преслава, Джена и Емануела общо не могат да съберат толкова, ще е голям шамар за Пайнера и най-вече за тях самите...но ще съберат според мен, няма начин да не съберат. А и от Пайнер явно са сигурно в успеха на двата концерта, след като месец-два преди концертите пускат билетите. Ще видим... :)

Иначе, странно че Глория не е поканена да участва в Русе, тъй като тя може да им докара КОНКРЕТНО ТАМ доста фенове, да не кажа че Арената в Русе ще я напълни сама.

Сподели в други сайтове

Защо Пайнер не правели концерти в големи зали като Арена, защо не правели в различни от София градове, защо билетите им били толкова евтини или безплатни, сега като всичко това го има, пак ли има за плюене?? Чалга фена е нещо ужасно..:Д

Сподели в други сайтове

От друга страна пък необходимо ли е да ходи целия кокошарски керван до Русе? Така поне ще има повече от по една-две песни на изпълнителите.
Емануела какво ще пее, освен "Хайде, вдигни и", или пък Яница, която има 3 хита? :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Честно казано, аз се радвам, че ще има два концерта, определено много амбициозно! Но защо Русе, нито е топ град, нито нищо. Аз честно казано нямам мнение за там, нито познавам хора и ми е странно как са го избрали? Само заради залата ли?

Искам да видя какво ще стане, определено Пайнер яко са се нахъсали..

Сподели в други сайтове

След концерта на Слави и Куку Бенд пред близо 70 000 души, Пайнер мюзик и техните така налагани и обичани от младежите уж "актуални" звезди, са кръгла нула. Няма шанс да си върнат каквито и да е позиции в поп-фолка, Слави ги издуха мега мощно. Дано поне успеят да напълнят Арената в София, че иначе смеха ще е голям.

Сподели в други сайтове

Емануела какво ще пее, освен "Хайде, вдигни и", или пък Яница, която има 3 хита? :mf_surrender:

Емануела ако изпее примерно Да си плащал, Късам ти нервите и Досещай се сам, има големи шансове да издуха митьовските кокошки.

Сподели в други сайтове

Честно казано, аз се радвам, че ще има два концерта, определено много амбициозно! Но защо Русе, нито е топ град, нито нищо. Аз честно казано нямам мнение за там, нито познавам хора и ми е странно как са го избрали? Само заради залата ли?

Искам да видя какво ще стане, определено Пайнер яко са се нахъсали..

А защо не? Все пак е пети по големина в страната, а и поради местоположението си, винаги остава изолиран от провеждането на разни събития, понеже всичко е в София, Пловдив, Варна и Бургас ... дори и в Стара Загора, която е по-малък град като население. Аз подкрепям идеята най-малкото поради факта, че големи, но пропадащи градове като Русе и Плевен трябва да се стимулират, пък било то и с чалга концерти - все пак е някаква проява на музикално събитие.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

В Русе има много студенти. Не се притеснявайте, ще се напълни. Плюс това повечето ми съученици завършиха там и до един прослушаха чалга приоритетно. :1000 (29): :1000 (29): Според мен, най-чалгарските градове са Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Русито, София, Шумен и Кърджали. Може би Варна и Бургас не са чак толкова.

Сподели в други сайтове

В Русе има много студенти. Не се притеснявайте, ще се напълни. Плюс това повечето ми съученици завършиха там и до един прослушаха чалга приоритетно. :1000 (29): :1000 (29): Според мен, най-чалгарските градове са Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Русито, София, Шумен и Кърджали. Може би Варна и Бургас не са чак толкова.

От Русе съм и мога да кажа,че в даскалото ,в което завърших всички до един слушат чалга.Да не говорим за,че от всяка една кола дъни Галена. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да разбираме, че Емилия, Анелия, Цветелина Янева, Глория, Ивана, Константин и Фики не са достойни за "Булстрад Арена"?

За мен деленето на ТОП 10 на два концерта по пет имена е супер грешна тактика, хората биха дали 25 лв, ако получат поне 3 от любимците си ... еми ако харесваш Галена, Емилия и Константин, какво се случва?

Възможно е в София да е нещо много грандиозно, а в Русе малко загрявка ... ще видим.

Но 25 лв. малко хора в Северна България биха отделили, особено за чалгарки. Лили Иванова пее на по-ниски цени.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Да разбираме, че Емилия, Анелия, Цветелина Янева, Глория, Ивана, Константин и Фики не са достойни за "Булстрад Арена"?

За мен деленето на ТОП 10 на два концерта по пет имена е супер грешна тактика, хората биха дали 25 лв, ако получат поне 3 от любимците си ... еми ако харесваш Галена, Емилия и Константин, какво се случва?

Според мен няма да ги делят - абсурдно е концерта в София да мине без Преслава, Галена, Галин и Яница.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Само заради това, че Глория я няма ще го пропуснат изключително голям брой хора! Срамота е най - голямата в жанра от тази част на България да не присъства! Сигурен съм, че не са я поканили имено от фирмата...

Сподели в други сайтове

25 лв ми се виждат много...Лили пуска ограничен брой билети по 20 лв за летните театри например, но може би наемът на залата е висок. Все пак бих ги дал.
Сподели в други сайтове

Добре де беше голямо унижение, че пеели без вход, после беше унижение, че билетите били евтини, сега пък защо били скъпи??!!!!!! ПОСЛЕДНО???? Ненормална работа...честно казано се радвам, че Пайнер толкова години си държат на техни стандарти, че ако слушаха хората да са фалирали отдавна..

Сподели в други сайтове

Добре де беше голямо унижение, че пеели без вход, после беше унижение, че билетите били евтини, сега пък защо били скъпи??!!!!!! ПОСЛЕДНО???? Ненормална работа...честно казано се радвам, че Пайнер толкова години си държат на техни стандарти, че ако слушаха хората да са фалирали отдавна..

Ти малко почваш да ставаш съмнителен ... обикаляш темите и всяко решение на Димитровградския го обявяваш за Бизнес план на Годината на GQ.

Съжалявам, ама 25 лв. за концерт на певци, които по клубовете пеят пак за толкова сумарно звучи безумно. В Русе ... Още повече, след като бях срещу 40 лв. на Слави и КуКу Бенд на "Васил Левски", а на сцената излязоха поред най-големите професионалисти в своите си области.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...