Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ако намали горната част на косата ще е по-добре, сега все едно има гнездо на главата. Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва. И на мен не ми харесва. :1000 (29): Аз съм си 1-ви номер, без гнезда, птици и други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ама защо избирателно трием постове, поне като трием да трием всички на "модна" тема, нали? По темата: Очакваме ли взрив на този хит? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене. Глупости, всички ходят с тридневни бради. Погледни снимки от някоя чалготека - кръстоски между дървосекач в Аляска и местен лидер на ИДИЛ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва. Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене. Елате да видите в чужбина!!!! Ако в България всички са първи номер, то в чужбина всички са с прическата на Фики като клонинги са!!! Но не приличат на мутри като в БГ с брада и първи номер! Определено се готви голяма рекламна кампания, аз ви казах, че тоя концерт ще остане в историята, от една година насам, няма нещо което да съм написал в тоя форум и то да не е станало! Казах ли лятото, че няма да оставят нещата така и ще има голяма изненада за всички, е??!! Несбъдната прогноза, нямам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Елате да видите в чужбина!!!! Ако в България всички са първи номер, то в чужбина всички са с прическата на Фики като клонинги са!!! Но не приличат на мутри като в БГ с брада и първи номер! Определено се готви голяма рекламна кампания, аз ви казах, че тоя концерт ще остане в историята, от една година насам, няма нещо което да съм написал в тоя форум и то да не е станало! Казах ли лятото, че няма да оставят нещата така и ще има голяма изненада за всички, е??!! Несбъдната прогноза, нямам! Със сигурност ще остане в историята. Цяла България се изповръща върху него. И да е пълна залата, много повече хейт отнесе в нета, което показва теорията, че жанра си е музика за след два часа, не нещо което да слушаш у вас през деня Дано поне концерта е хубав, та да компенсира горките фенове, които бяха малцинство и отнесоха много хейт, подигравки и не знам какво още за да защитят Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Миле Китич влиза в играта :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Със сигурност ще остане в историята. Цяла България се изповръща върху него. И да е пълна залата, много повече хейт отнесе в нета, което показва теорията, че жанра си е музика за след два часа, не нещо което да слушаш у вас през деня Дано поне концерта е хубав, та да компенсира горките фенове, които бяха малцинство и отнесоха много хейт, подигравки и не знам какво още за да защитят Планета. Хм, а ти какво правиш тук?? На кой си фен, коя музика слушаш??!!! :lol: :lol: БОЖЕ МИЛИ! Те не знаят какво вършат" ЛУНА ПП Ставате жалки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 В "Часът на Милен Цветков" дават за концерта на Планета. Един от писалите в страницата е в студиото и казва "Кой нормален човек слуша тази музика?" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Хм, а ти какво правиш тук?? На кой си фен, коя музика слушаш??!!! :lol: :lol: БОЖЕ МИЛИ! Те не знаят какво вършат" ЛУНА ПП Ставате жалки.. Слушам музиката която беше, плюс някои нови песни. И да, като стана въпрос, хората искат Луна да завърши концерта, смятат ли от Пайнер да изпълнят желанието или ще ни натресат Преслава ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 В "Часът на Милен Цветков" дават за концерта на Планета. Един от писалите в страницата е в студиото и казва "Кой нормален човек слуша тази музика?" Еми няма да го гледам, античалгарите по принцип са толкова ограничени и досадни, да не говорим, че никога не се опитват дори да схванат какво им говориш, а само бълват някви агресии и чудеса на рипийт. Има ги от отдавна и само карат хората да я слушат повече. Чалгата си е най. Дори сегашните песни да са популярни предимно сред младите, златните хитове не са излезли от плейлистите за купони и са обожавани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Еми няма да го гледам, античалгарите по принцип са толкова ограничени и досадни, да не говорим, че никога не се опитват дори да схванат какво им говориш, а само бълват някви агресии и чудеса на рипийт. Има ги от отдавна и само карат хората да я слушат повече. Чалгата си е най. Дори сегашните песни да са популярни предимно сред младите, златните хитове не са излезли от плейлистите за купони и са обожавани. Някои да, но имам и приятели, които принципно много я мразят защото я свързват с пропаганда за затъпяване на нацията. Затова между другото и повечето ми професори в университета не я харесваха. Просто смятаха, че те прави идиот, което не знам как може по научен начин да се случи. Други са националисти и я свързват с турска музика, затова я мразят. Тези вторите специално са прависти, завършили във Франция, не ги смятам за чак толкова тъпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ама защо избирателно трием постове, поне като трием да трием всички на "модна" тема, нали? По темата: Очакваме ли взрив на този хит? Не, очакваме взривът при "На.тебе не отказвам" & "Невъзможно е да.ме имаш"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Слушам музиката която беше, плюс някои нови песни. И да, като стана въпрос, хората искат Луна да завърши концерта, смятат ли от Пайнер да изпълнят желанието или ще ни натресат Преслава ? И кои хора искат Луна да закрива? Ти определено влизаш в графа антипатични, заради постоянното си плюене тук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И кои хора искат Луна да закрива? Ти определено влизаш в графа антипатични, заради постоянното си плюене тук! Ами погледни в темата за събитието. Виж в анкетите къде е Луна и Джорджано и къде е "КуриСлава" или "ПреСлива" :Vishenka_05: Глас народен,... Време е да отидеш и да защитиш фолка, така както само ти го можеш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Браво, че пак заснемат специални реклами с изпълнителите, както за 10 години Планета! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ама то остава месец до концерта... Тия реклами трябваше вече са са тръгнали по ТВ. А ако се въртят само по "Планета" не знам защо въобще се мъчат. Трябва да вървят и по БТВ или НОВА, всичко, което се иска алчния, дърт Митак да се изръси с някой лев, поне сега!!! Аз реших, че ще ходя на концерта, въпреки че Галена и Андреа няма да са там, а обикновено те са ми стимула, особено Галена. Сега ми се иска да видя и чуя Анелия, Галин и Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галин, Кали и Борис Дали също са се снимали за рекламата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Тцтц, как само ме е яд, че Галош няма да е там, много жалко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дано се завъртят тези реклами по една от националните телевизии. Ще стане мега скандал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Тцтц, как само ме е яд, че Галош няма да е там, много жалко... Аз все си мисля, че нещо ще измислят за Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Аз все си мисля, че нещо ще измислят за Галена. Значи не съм само аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галин, Кали и Борис Дали също са се снимали за рекламата. Май само Галин и Кали. Никъде няма снимки на Дали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 За всички хейтъри, сега ще ви докажа, защо чалгата е най-добрата музика. Нека сравним един чалга текст с един метъл текст "ох баня, ох кеф, селската баня, голям кеф" "shush little baby, don't say a word, don't mind the voice you heard" От първия цитат разбираме, че хората слушащи чалга всъщност обичат да се къпят, за разлика от гадните смрърдящи метъли. От втория цитат разбираме, че това е абсолютна педофилия и изтезание на едно малко дете. Продължаваме напред "Само да те гепна, дънките щи цепна" " So if you love me, let me go.And run away before I know." Тук отново чалгата показва надмощие и очевадно хората слушащи тази музика знаят как да задоволят едно момиче, а във втория цитат забелязваме някъв путьо дето не знае ко да прави с една жена И последно "дръжката, дръжката, на теслата дръжката" " Smoke on the water. A fire in the sky. Smoke on the water" За пореден път се убеждаваме, че гадните метъли са мръсни наркомани, докато хората слушащи чалга показват доста добри познания по материолознание и здрав труд, тези хора знаят как да работят и изкарват пари без да се оплакват! Та така, това беше от мен, да живеи клетамайка българия и Фики! Кур за металите и айрян майдън Харесва ми Добавяне на коментар Споделяне Вие, Николай Казаков и 308 други харесвате това. Това е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.