Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Ако намали горната част на косата ще е по-добре, сега все едно има гнездо на главата.

Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва.

И на мен не ми харесва. :1000 (29): Аз съм си 1-ви номер, без гнезда, птици и други.

Сподели в други сайтове

Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене.

Сподели в други сайтове

Ама защо избирателно трием постове, поне като трием да трием всички на "модна" тема, нали? :Vishenka_05:

По темата: Очакваме ли взрив на този хит?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене.

Глупости, всички ходят с тридневни бради. Погледни снимки от някоя чалготека - кръстоски между дървосекач в Аляска и местен лидер на ИДИЛ.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Елате да видите в чужбина!!!! Ако в България всички са първи номер, то в чужбина всички са с прическата на Фики като клонинги са!!! Но не приличат на мутри като в БГ с брада и първи номер!

Определено се готви голяма рекламна кампания, аз ви казах, че тоя концерт ще остане в историята, от една година насам, няма нещо което да съм написал в тоя форум и то да не е станало! Казах ли лятото, че няма да оставят нещата така и ще има голяма изненада за всички, е??!! :whistling: Несбъдната прогноза, нямам!

Сподели в други сайтове

Елате да видите в чужбина!!!! Ако в България всички са първи номер, то в чужбина всички са с прическата на Фики като клонинги са!!! Но не приличат на мутри като в БГ с брада и първи номер!

Определено се готви голяма рекламна кампания, аз ви казах, че тоя концерт ще остане в историята, от една година насам, няма нещо което да съм написал в тоя форум и то да не е станало! Казах ли лятото, че няма да оставят нещата така и ще има голяма изненада за всички, е??!! :whistling: Несбъдната прогноза, нямам!

Със сигурност ще остане в историята. Цяла България се изповръща върху него. И да е пълна залата, много повече хейт отнесе в нета, което показва теорията, че жанра си е музика за след два часа, не нещо което да слушаш у вас през деня :Vishenka_05: Дано поне концерта е хубав, та да компенсира горките фенове, които бяха малцинство и отнесоха много хейт, подигравки и не знам какво още за да защитят Планета.

Сподели в други сайтове

Със сигурност ще остане в историята. Цяла България се изповръща върху него. И да е пълна залата, много повече хейт отнесе в нета, което показва теорията, че жанра си е музика за след два часа, не нещо което да слушаш у вас през деня :Vishenka_05: Дано поне концерта е хубав, та да компенсира горките фенове, които бяха малцинство и отнесоха много хейт, подигравки и не знам какво още за да защитят Планета.

Хм, а ти какво правиш тук?? На кой си фен, коя музика слушаш??!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

БОЖЕ МИЛИ! Те не знаят какво вършат" ЛУНА :lol:

ПП Ставате жалки..

Сподели в други сайтове

В "Часът на Милен Цветков" дават за концерта на Планета. Един от писалите в страницата е в студиото и казва "Кой нормален човек слуша тази музика?" :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Хм, а ти какво правиш тук?? На кой си фен, коя музика слушаш??!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

БОЖЕ МИЛИ! Те не знаят какво вършат" ЛУНА :lol:

ПП Ставате жалки..

Слушам музиката която беше, плюс някои нови песни. И да, като стана въпрос, хората искат Луна да завърши концерта, смятат ли от Пайнер да изпълнят желанието или ще ни натресат Преслава ?

Сподели в други сайтове

В "Часът на Милен Цветков" дават за концерта на Планета. Един от писалите в страницата е в студиото и казва "Кой нормален човек слуша тази музика?" :mf_surrender:

Еми няма да го гледам, античалгарите по принцип са толкова ограничени и досадни, да не говорим, че никога не се опитват дори да схванат какво им говориш, а само бълват някви агресии и чудеса на рипийт. Има ги от отдавна и само карат хората да я слушат повече. Чалгата си е най. Дори сегашните песни да са популярни предимно сред младите, златните хитове не са излезли от плейлистите за купони и са обожавани.

Сподели в други сайтове

Еми няма да го гледам, античалгарите по принцип са толкова ограничени и досадни, да не говорим, че никога не се опитват дори да схванат какво им говориш, а само бълват някви агресии и чудеса на рипийт. Има ги от отдавна и само карат хората да я слушат повече. Чалгата си е най. Дори сегашните песни да са популярни предимно сред младите, златните хитове не са излезли от плейлистите за купони и са обожавани.

Някои да, но имам и приятели, които принципно много я мразят защото я свързват с пропаганда за затъпяване на нацията. Затова между другото и повечето ми професори в университета не я харесваха. Просто смятаха, че те прави идиот, което не знам как може по научен начин да се случи. Други са националисти и я свързват с турска музика, затова я мразят. Тези вторите специално са прависти, завършили във Франция, не ги смятам за чак толкова тъпи.

Сподели в други сайтове

Ама защо избирателно трием постове, поне като трием да трием всички на "модна" тема, нали? :Vishenka_05:

По темата: Очакваме ли взрив на този хит?

Не, очакваме взривът при "На.тебе не отказвам" & "Невъзможно е да.ме имаш"!

Сподели в други сайтове

Слушам музиката която беше, плюс някои нови песни. И да, като стана въпрос, хората искат Луна да завърши концерта, смятат ли от Пайнер да изпълнят желанието или ще ни натресат Преслава ?

И кои хора искат Луна да закрива?

Ти определено влизаш в графа антипатични, заради постоянното си плюене тук!

Сподели в други сайтове

И кои хора искат Луна да закрива?

Ти определено влизаш в графа антипатични, заради постоянното си плюене тук!

Ами погледни в темата за събитието. Виж в анкетите къде е Луна и Джорджано и къде е "КуриСлава" или "ПреСлива" :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: Глас народен,...

Време е да отидеш и да защитиш фолка, така както само ти го можеш :)

Сподели в други сайтове

Ама то остава месец до концерта... Тия реклами трябваше вече са са тръгнали по ТВ. А ако се въртят само по "Планета" не знам защо въобще се мъчат. Трябва да вървят и по БТВ или НОВА, всичко, което се иска алчния, дърт Митак да се изръси с някой лев, поне сега!!!

Аз реших, че ще ходя на концерта, въпреки че Галена и Андреа няма да са там, а обикновено те са ми стимула, особено Галена. Сега ми се иска да видя и чуя Анелия, Галин и Емануела.

Сподели в други сайтове

За всички хейтъри, сега ще ви докажа, защо чалгата е най-добрата музика.

Нека сравним един чалга текст с един метъл текст

"ох баня, ох кеф, селската баня, голям кеф"

"shush little baby, don't say a word, don't mind the voice you heard"

От първия цитат разбираме, че хората слушащи чалга всъщност обичат да се къпят, за разлика от гадните смрърдящи метъли.

От втория цитат разбираме, че това е абсолютна педофилия и изтезание на едно малко дете.

Продължаваме напред

"Само да те гепна, дънките щи цепна"

" So if you love me, let me go.And run away before I know."

Тук отново чалгата показва надмощие и очевадно хората слушащи тази музика знаят как да задоволят едно момиче, а във втория цитат забелязваме някъв путьо дето не знае ко да прави с една жена

И последно

"дръжката, дръжката, на теслата дръжката"

" Smoke on the water. A fire in the sky. Smoke on the water"

За пореден път се убеждаваме, че гадните метъли са мръсни наркомани, докато хората слушащи чалга показват доста добри познания по материолознание и здрав труд, тези хора знаят как да работят и изкарват пари без да се оплакват!

Та така, това беше от мен, да живеи клетамайка българия и Фики! Кур за металите и айрян майдън

Харесва ми

Добавяне на коментар

Споделяне

Вие, Николай Казаков и 308 други харесвате това.

Това е яко. :D

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...