Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Dinnev каза: Ако намали горната част на косата ще е по-добре, сега все едно има гнездо на главата. Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Cally-Pressyfan' каза: Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва. И на мен не ми харесва. :1000 (29): Аз съм си 1-ви номер, без гнезда, птици и други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ама защо избирателно трием постове, поне като трием да трием всички на "модна" тема, нали? По темата: Очакваме ли взрив на този хит? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Denis каза: Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене. Глупости, всички ходят с тридневни бради. Погледни снимки от някоя чалготека - кръстоски между дървосекач в Аляска и местен лидер на ИДИЛ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Cally-Pressyfan' каза: Не мога да разбера каква е тая мода напоследък отгоре да си оставят косите като гнездо, а отстрани да са първи номер - изобщо не ми харесва. Denis каза: Вие сте задръстени. В България всички са един тип прически, без брада и не ми се мисли ако се облече розово - скандал. Трябва да си като мутра, иначе си педал. Много плоско мислене. Елате да видите в чужбина!!!! Ако в България всички са първи номер, то в чужбина всички са с прическата на Фики като клонинги са!!! Но не приличат на мутри като в БГ с брада и първи номер! Определено се готви голяма рекламна кампания, аз ви казах, че тоя концерт ще остане в историята, от една година насам, няма нещо което да съм написал в тоя форум и то да не е станало! Казах ли лятото, че няма да оставят нещата така и ще има голяма изненада за всички, е??!! Несбъдната прогноза, нямам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 I_N_P каза: Елате да видите в чужбина!!!! Ако в България всички са първи номер, то в чужбина всички са с прическата на Фики като клонинги са!!! Но не приличат на мутри като в БГ с брада и първи номер! Определено се готви голяма рекламна кампания, аз ви казах, че тоя концерт ще остане в историята, от една година насам, няма нещо което да съм написал в тоя форум и то да не е станало! Казах ли лятото, че няма да оставят нещата така и ще има голяма изненада за всички, е??!! Несбъдната прогноза, нямам! Със сигурност ще остане в историята. Цяла България се изповръща върху него. И да е пълна залата, много повече хейт отнесе в нета, което показва теорията, че жанра си е музика за след два часа, не нещо което да слушаш у вас през деня Дано поне концерта е хубав, та да компенсира горките фенове, които бяха малцинство и отнесоха много хейт, подигравки и не знам какво още за да защитят Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Миле Китич влиза в играта :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Glamdring каза: Със сигурност ще остане в историята. Цяла България се изповръща върху него. И да е пълна залата, много повече хейт отнесе в нета, което показва теорията, че жанра си е музика за след два часа, не нещо което да слушаш у вас през деня Дано поне концерта е хубав, та да компенсира горките фенове, които бяха малцинство и отнесоха много хейт, подигравки и не знам какво още за да защитят Планета. Хм, а ти какво правиш тук?? На кой си фен, коя музика слушаш??!!! :lol: :lol: БОЖЕ МИЛИ! Те не знаят какво вършат" ЛУНА ПП Ставате жалки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 В "Часът на Милен Цветков" дават за концерта на Планета. Един от писалите в страницата е в студиото и казва "Кой нормален човек слуша тази музика?" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 I_N_P каза: Хм, а ти какво правиш тук?? На кой си фен, коя музика слушаш??!!! :lol: :lol: БОЖЕ МИЛИ! Те не знаят какво вършат" ЛУНА ПП Ставате жалки.. Слушам музиката която беше, плюс някои нови песни. И да, като стана въпрос, хората искат Луна да завърши концерта, смятат ли от Пайнер да изпълнят желанието или ще ни натресат Преслава ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 mitak_94 каза: В "Часът на Милен Цветков" дават за концерта на Планета. Един от писалите в страницата е в студиото и казва "Кой нормален човек слуша тази музика?" Еми няма да го гледам, античалгарите по принцип са толкова ограничени и досадни, да не говорим, че никога не се опитват дори да схванат какво им говориш, а само бълват някви агресии и чудеса на рипийт. Има ги от отдавна и само карат хората да я слушат повече. Чалгата си е най. Дори сегашните песни да са популярни предимно сред младите, златните хитове не са излезли от плейлистите за купони и са обожавани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Nicolas каза: Еми няма да го гледам, античалгарите по принцип са толкова ограничени и досадни, да не говорим, че никога не се опитват дори да схванат какво им говориш, а само бълват някви агресии и чудеса на рипийт. Има ги от отдавна и само карат хората да я слушат повече. Чалгата си е най. Дори сегашните песни да са популярни предимно сред младите, златните хитове не са излезли от плейлистите за купони и са обожавани. Някои да, но имам и приятели, които принципно много я мразят защото я свързват с пропаганда за затъпяване на нацията. Затова между другото и повечето ми професори в университета не я харесваха. Просто смятаха, че те прави идиот, което не знам как може по научен начин да се случи. Други са националисти и я свързват с турска музика, затова я мразят. Тези вторите специално са прависти, завършили във Франция, не ги смятам за чак толкова тъпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Cally-Pressyfan' каза: Ама защо избирателно трием постове, поне като трием да трием всички на "модна" тема, нали? По темата: Очакваме ли взрив на този хит? Не, очакваме взривът при "На.тебе не отказвам" & "Невъзможно е да.ме имаш"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Glamdring каза: Слушам музиката която беше, плюс някои нови песни. И да, като стана въпрос, хората искат Луна да завърши концерта, смятат ли от Пайнер да изпълнят желанието или ще ни натресат Преслава ? И кои хора искат Луна да закрива? Ти определено влизаш в графа антипатични, заради постоянното си плюене тук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Smith каза: И кои хора искат Луна да закрива? Ти определено влизаш в графа антипатични, заради постоянното си плюене тук! Ами погледни в темата за събитието. Виж в анкетите къде е Луна и Джорджано и къде е "КуриСлава" или "ПреСлива" :Vishenka_05: Глас народен,... Време е да отидеш и да защитиш фолка, така както само ти го можеш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Браво, че пак заснемат специални реклами с изпълнителите, както за 10 години Планета! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ама то остава месец до концерта... Тия реклами трябваше вече са са тръгнали по ТВ. А ако се въртят само по "Планета" не знам защо въобще се мъчат. Трябва да вървят и по БТВ или НОВА, всичко, което се иска алчния, дърт Митак да се изръси с някой лев, поне сега!!! Аз реших, че ще ходя на концерта, въпреки че Галена и Андреа няма да са там, а обикновено те са ми стимула, особено Галена. Сега ми се иска да видя и чуя Анелия, Галин и Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галин, Кали и Борис Дали също са се снимали за рекламата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Тцтц, как само ме е яд, че Галош няма да е там, много жалко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дано се завъртят тези реклами по една от националните телевизии. Ще стане мега скандал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 DeanWinchester каза: Тцтц, как само ме е яд, че Галош няма да е там, много жалко... Аз все си мисля, че нещо ще измислят за Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 mitak_94 каза: Аз все си мисля, че нещо ще измислят за Галена. Значи не съм само аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Mr. Greshen каза: Галин, Кали и Борис Дали също са се снимали за рекламата. Май само Галин и Кали. Никъде няма снимки на Дали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 За всички хейтъри, сега ще ви докажа, защо чалгата е най-добрата музика. Нека сравним един чалга текст с един метъл текст "ох баня, ох кеф, селската баня, голям кеф" "shush little baby, don't say a word, don't mind the voice you heard" От първия цитат разбираме, че хората слушащи чалга всъщност обичат да се къпят, за разлика от гадните смрърдящи метъли. От втория цитат разбираме, че това е абсолютна педофилия и изтезание на едно малко дете. Продължаваме напред "Само да те гепна, дънките щи цепна" " So if you love me, let me go.And run away before I know." Тук отново чалгата показва надмощие и очевадно хората слушащи тази музика знаят как да задоволят едно момиче, а във втория цитат забелязваме някъв путьо дето не знае ко да прави с една жена И последно "дръжката, дръжката, на теслата дръжката" " Smoke on the water. A fire in the sky. Smoke on the water" За пореден път се убеждаваме, че гадните метъли са мръсни наркомани, докато хората слушащи чалга показват доста добри познания по материолознание и здрав труд, тези хора знаят как да работят и изкарват пари без да се оплакват! Та така, това беше от мен, да живеи клетамайка българия и Фики! Кур за металите и айрян майдън Харесва ми Добавяне на коментар Споделяне Вие, Николай Казаков и 308 други харесвате това. Това е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.