mitencetoy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Има ли още билети за по-близо до сцената, че нещо ми се доходи тази година! И защо Галена няма да е там?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Има ли още билети за по-близо до сцената, че нещо ми се доходи тази година! И защо Галена няма да е там?! На турне е. Но все си мисля, че ще я включат онлайн по някакъв начин за дуетите или ще долети за една нощ тука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Утихна тъпотията им, а Митко този път се е взел в ръце и нещата ще проработят. Щом й реклама прави, ще е мноооого яко, ако ги пуснат по националните телевизии, ама ако може да са жените по цици, а мъжете голи до кръста, та поне да има защо да се пънат всички. Шегувам се разбира се. Обаче една пълна Арена ще контрира всичко. Само си представям как продават концерта на bTV и след полунощ на Нова година го пускат както беше в доброто старо време. Дано Галена пее на концерта! Много ме кефи концепцията им за втората част със стари хитове. Емилио, внимавай какви песни ще си избереш, че ако пак изгаряш с устни ще видиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 http://delo.bg/positions/facebook-sreshtu-chalgata/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дано наистина за Галена да измислят нещо, Глория да не се чупи и тя да пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Май само Галин и Кали. Никъде няма снимки на Дали. Има. https://instagram.com/p/9HGEUCo8Mx/?taken-by=makeup_missboni Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галя да се яви чрез холограма, би било яко. "Живей" заслужава поне лайв изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галя да се яви чрез холограма, би било яко. "Живей" заслужава поне лайв изпълнение.Без Живей няма да е голям пропуск, но без В твоите очи не може.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава не мисля, че ще разчита на "Живей" при наличието на "На тебе не отказвам", но при Десислава е критично положението, ако ще залага на "Започваме на чисто". Така, че липсата на Галена повече при нея ще се отрази. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава не мисля, че ще разчита на "Живей" при наличието на "На тебе не отказвам", но при Десислава е критично положението, ако ще залага на "Започваме на чисто". Така, че липсата на Галена повече при нея ще се отрази. Определено. Дано побърза и до началото на ноември да пусне някаква яка песен, която да се наложи до концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дайте линк да си купя билети. Мерси! :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дайте линк да си купя билети. Мерси! :* http://www.eventim.bg/bg/bileti/14-godini-...erformance.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава не мисля, че ще разчита на "Живей" при наличието на "На тебе не отказвам", но при Десислава е критично положението, ако ще залага на "Започваме на чисто". Така, че липсата на Галена повече при нея ще се отрази. Деси Слава може да изпее и нова песен или "Не го прави". А защо не и сама да си изпълни "В твоите очи", няма нищо лошо. А от старите си песни определено има какво да изпълни, така, че ще бъде добре приета. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Майкоооо, аз сега видях залата пак и гледам колко народ събира. Абсурд да я напълнят, просто абсурд, при никакви обстоятелства, ако ще по БТВ новините всяка вечер да съобщават за концерта. Все пак аз купувам два билета. Правостоящите добре ли са? Как мислите, кои са най-добрите места? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 ЩОм Галка са я пратили на турне за концерта е ясно. Обикновено така правят като разместват пластовете. НАй-вероятно леля Ви Джуна или Александрова ще рулират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Майкоооо, аз сега видях залата пак и гледам колко народ събира. Абсурд да я напълнят, просто абсурд, при никакви обстоятелства, ако ще по БТВ новините всяка вечер да съобщават за концерта. Все пак аз купувам два билета. Правостоящите добре ли са? Как мислите, кои са най-добрите места? Абе виж интерактивната схема - половината са изкупени вече. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ами дано, наистина, дано! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Абе виж интерактивната схема - половината са изкупени вече. Как я виждаш тая схема? Нито през хром се отваря нито през сафари ... Галена знае за турнето си от началото на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Как я виждаш тая схема? Нито през хром се отваря нито през сафари ... Галена знае за турнето си от началото на годината. С Мозила съм .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Има ли желание - има и начин! Присъствието на Галена е задължително, без значение на каква цена! Когато Преслава беше пълна с участия я изпратиха в САЩ за 5 дни, направи 3,4 концерта и се върна. Спокойно и турнето на Галена може да се "раздели" на две части със седмица около 1-ви декември, колкото да се подготви. Самолетните билети не са толкова скъпи, а и има ли виза - няма проблем да се връща и ходи. Но както казах - зависи дали наистина Пайнер ще се усети, че Галка е нужна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Айде, айде .. един плейбек по-малко .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 С Мозила съм .. Мозилата ми е пълна с реклами и не мога да ги махна ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Сега пак ще ме нападнете, но кой ще забележи липсата на Галена? Сигурно пак ще е на плейбек, ще се преоблича и като цяло вяла история. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Мозилата ми е пълна с реклами и не мога да ги махна ... Отвори това във Mozilla browser и изчисти всичко непознато в раздел "Разширения" и "Приставки" - about:addons Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Сега пак ще ме нападнете, но кой ще забележи липсата на Галена? Сигурно пак ще е на плейбек, ще се преоблича и като цяло вяла история. :1000 (10): Много бързо забрави как се радваше, че Галена ще има дует с Преслава, та твоята да види популярна песен през 2015. След "На тебе не отказвам" пак си стана същия като преди, супер необективни изказвания. Феновете на Джена пък съвсем да не коментират, че тя тази година е най-голям резил. Правеше се на модерна и млада и пак се върна към стария си стил от безизходица, но и така не се получи. Най-малко нейната липса на концерта би се усетила от топ имената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.