Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Има ли още билети за по-близо до сцената, че нещо ми се доходи тази година!

И защо Галена няма да е там?!

Сподели в други сайтове

Има ли още билети за по-близо до сцената, че нещо ми се доходи тази година!

И защо Галена няма да е там?!

На турне е. Но все си мисля, че ще я включат онлайн по някакъв начин за дуетите или ще долети за една нощ тука.

Сподели в други сайтове

Утихна тъпотията им, а Митко този път се е взел в ръце и нещата ще проработят. Щом й реклама прави, ще е мноооого яко, ако ги пуснат по националните телевизии, ама ако може да са жените по цици, а мъжете голи до кръста, та поне да има защо да се пънат всички. Шегувам се разбира се. :D Обаче една пълна Арена ще контрира всичко. Само си представям как продават концерта на bTV и след полунощ на Нова година го пускат както беше в доброто старо време. :)

Дано Галена пее на концерта! Много ме кефи концепцията им за втората част със стари хитове. Емилио, внимавай какви песни ще си избереш, че ако пак изгаряш с устни ще видиш. :D

Сподели в други сайтове

Галя да се яви чрез холограма, би било яко. "Живей" заслужава поне лайв изпълнение.
Без Живей няма да е голям пропуск, но без В твоите очи не може....
Сподели в други сайтове

Преслава не мисля, че ще разчита на "Живей" при наличието на "На тебе не отказвам", но при Десислава е критично положението, ако ще залага на "Започваме на чисто". Така, че липсата на Галена повече при нея ще се отрази.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Преслава не мисля, че ще разчита на "Живей" при наличието на "На тебе не отказвам", но при Десислава е критично положението, ако ще залага на "Започваме на чисто". Така, че липсата на Галена повече при нея ще се отрази.

Определено. Дано побърза и до началото на ноември да пусне някаква яка песен, която да се наложи до концерта.

Сподели в други сайтове

Деси Слава може да изпее и нова песен или "Не го прави". А защо не и сама да си изпълни "В твоите очи", няма нищо лошо. А от старите си песни определено има какво да изпълни, така, че ще бъде добре приета.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Майкоооо, аз сега видях залата пак и гледам колко народ събира. Абсурд да я напълнят, просто абсурд, при никакви обстоятелства, ако ще по БТВ новините всяка вечер да съобщават за концерта. :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

Все пак аз купувам два билета.

Правостоящите добре ли са? Как мислите, кои са най-добрите места?

Сподели в други сайтове

ЩОм Галка са я пратили на турне за концерта е ясно. Обикновено така правят като разместват пластовете. НАй-вероятно леля Ви Джуна или Александрова ще рулират.

Сподели в други сайтове

Майкоооо, аз сега видях залата пак и гледам колко народ събира. Абсурд да я напълнят, просто абсурд, при никакви обстоятелства, ако ще по БТВ новините всяка вечер да съобщават за концерта. :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

Все пак аз купувам два билета.

Правостоящите добре ли са? Как мислите, кои са най-добрите места?

Абе виж интерактивната схема - половината са изкупени вече.

Сподели в други сайтове

Абе виж интерактивната схема - половината са изкупени вече.

Как я виждаш тая схема? Нито през хром се отваря нито през сафари ...

Галена знае за турнето си от началото на годината.

Сподели в други сайтове

Как я виждаш тая схема? Нито през хром се отваря нито през сафари ...

Галена знае за турнето си от началото на годината.

С Мозила съм ..

Сподели в други сайтове

Има ли желание - има и начин!

Присъствието на Галена е задължително, без значение на каква цена! Когато Преслава беше пълна с участия я изпратиха в САЩ за 5 дни, направи 3,4 концерта и се върна. Спокойно и турнето на Галена може да се "раздели" на две части със седмица около 1-ви декември, колкото да се подготви. Самолетните билети не са толкова скъпи, а и има ли виза - няма проблем да се връща и ходи.

Но както казах - зависи дали наистина Пайнер ще се усети, че Галка е нужна.

Сподели в други сайтове

Сега пак ще ме нападнете, но кой ще забележи липсата на Галена? Сигурно пак ще е на плейбек, ще се преоблича и като цяло вяла история.

Сподели в други сайтове

Мозилата ми е пълна с реклами и не мога да ги махна ... :feminist_en:

Отвори това във Mozilla browser и изчисти всичко непознато в раздел "Разширения" и "Приставки" - about:addons :)

Сподели в други сайтове

Сега пак ще ме нападнете, но кой ще забележи липсата на Галена? Сигурно пак ще е на плейбек, ще се преоблича и като цяло вяла история.

:1000 (10): Много бързо забрави как се радваше, че Галена ще има дует с Преслава, та твоята да види популярна песен през 2015. След "На тебе не отказвам" пак си стана същия като преди, супер необективни изказвания.

Феновете на Джена пък съвсем да не коментират, че тя тази година е най-голям резил. Правеше се на модерна и млада и пак се върна към стария си стил от безизходица, но и така не се получи. Най-малко нейната липса на концерта би се усетила от топ имената.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...