I_N_P Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И какво излиза: Андреа не е напуснала, най-вероятно ще е там, Малина също, сега и Гергана..Няма да има кой знае какви липси.. Глория само губи от това, че не е там, не печели нито 1 дивидент..Може би просто я е страх по такива концерт, че публиката не е от верните й фенове и се приема слабо.. Надявам се "първа част с нови хитове" да не означава, "плейбек част"!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Gloria: Мили приятели, поради ред причини няма да участвам в концерта на ТV Planeta , но по празниците ще се насладим на "20 години на сцена "- концертът ми в ЗАЛА 1 на НДК ,очаквайте скоро подробности. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Gloria: Мили приятели, поради ред причини няма да участвам в концерта на ТV Planeta , но по празниците ще се насладим на "20 години на сцена "- концертът ми в ЗАЛА 1 на НДК ,очаквайте скоро подробности. Поради ред причини или защото ме е страх, че там не са моите фенчета и няма да пеем "за добро или зло" с букетите!! Айде ма"ната й! Постоянно разочарова хората! :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Gloria: Мили приятели, поради ред причини няма да участвам в концерта на ТV Planeta , но по празниците ще се насладим на "20 години на сцена "- концертът ми в ЗАЛА 1 на НДК ,очаквайте скоро подробности. За втори пореден концерт го слушаме това...... но тя си знае....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Поради ред причини или защото ме е страх, че там не са моите фенчета и няма да пеем "за добро или зло" с букетите!! Айде ма"ната й! Постоянно разочарова хората! :1000 (27): Едва ли я е "Страх", има достатъчно песни които да изпее и да я приемат добре. Освен това фенчетата й са се набили с пари за този бардак. Но явно има нещо, а тя е човек с достойнствео. Знам, че не е приятно, но когато си имаш принципи, понасяш и негативи. В България е по - лесно да нямаш. А Камелия ако беше там, щеше да ги разбие, защото щеше да включи поне 5 песни в ретро блока. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Евала на Камелия, Глория и Андреа че не играят по схемите на Митко и си отстояват своето! Такива подмолни плюнки като половината лизачки, наричани от вас "лидери" и "кралици" които в момента се водят за най-добрите ще бъдат сменени веднага, щом писнат на хората. На Глория не и изнася нещо за тоя концерт - разбира се че няма да присъства. Като се научат как да се държат със изпълнителите си, тогава ще очакват по различно държание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Глория само губи от това, че не е там, не печели нито 1 дивидент..Може би просто я е страх по такива концерт, че публиката не е от верните й фенове и се приема слабо.. Няма как да я е страх, защото с Циганите и Крепост например ще размаже...но тя си знае, жалко ще е обаче ако е на инат на Пайнер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Щом и страницата на Коче Вишис - Official, са качили снимка, свързано с концерта, значи наистина е станал популярен. https://www.facebook.com/1134951113197385/p...e=3&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Борис Дали: "Арена Армеец, гр. София" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Евала на Камелия, Глория и Андреа че не играят по схемите на Митко и си отстояват своето! Такива подмолни плюнки като половината лизачки, наричани от вас "лидери" и "кралици" които в момента се водят за най-добрите ще бъдат сменени веднага, щом писнат на хората. На Глория не и изнася нещо за тоя концерт - разбира се че няма да присъства. Като се научат как да се държат със изпълнителите си, тогава ще очакват по различно държание. Айде да не слагаме Андреа до Камелия и Глория, защото едва ли има друг изпълнител, който да е правил толкова схеми и мръсни номера по пътя към успеха, колкото тя е правила. Освен това, нека видим как тя ще се представи без "Пайнер" и дали няма да бъде забравена за 2 месеца, каквато всъщност е в момента. Само във форума се говори за нея и то за напускането й на "Пайнер". Докато Камелия, Глория, Преслава, Галена, Емилия, Анелия, та дори и Мария са започнали с евтини кръчми и са израстнали в последствие заради СПОСОБНОСТТА си да забавляват хората, то Андреа сама признава, че е мислила с какъв занаят да се захване и е решила това да е поп-фолка защото бил най-доходоносен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Андрешка според мен пак се е отказала да "пее" заради някаква глупост, или са й отказали да се изяви след Цура, или не са й дали време за Universal Love.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 PR-ът на Пайнер е казал, че Андреа все още е в Пайнер и има договор с тях за още 1 година - http://signal.bg/view_article.php?article_id=43969 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 В тоя бранш има няколко шанса да успееш: Да си много талантлив или да имаш яката харизма, Андреа няма нито едното от двете, за това това което получи като кариера е мноооого голямо постижение. Тя постигна всичко с нахалство, по много изкуствен начин, така, че не е никаква жертва. И спрете с това, че напускала Пайнер!! Ще си говорим пак!! Мислите ли, че ако Камелия беше в Пайнер, някой щеше да отиде заради нея на тоя концерт?? Може би щеше пак да изпее двете си ретро песнички както на всички друго сборни концерти, никаква липсва. Глория-Както вече казах, всичко е страх от нейна страна, но и да беше там, не вярвам да покаже кой знае различно от това което вече сме виждали. Понеже щеше да има желязно пеене, но публиката не цени много това, за съжаление. Галена-Е тук вече може би ще загуби публиката, защото жената си има хитовв, колкото и да не е сред моите любимки! За това пък имаме Деси Слава, която надявам се е поумняла и ще извади тавата със стари хитове и зверско живо пеене! Тя може да компенсира липсата на всички, които няма да са там! Една Гвргана ако излезе с "Губя те бавно" и Както преди/Гасна по теб с бенд също може да разбие, но за съжаление е доооста глупава и никога няма да се сети как да го направи. Надявам се микса с безличните да е по-кратък, Татянки, Сопранки, Юнонки и т.н със сигурност пак ще име за съжаление.. Колкото до бабушка-Малина ако щя смята пак да ни пробутва евтините "танци", които по никакъв начин не смени от 2005 до сега и плейбека, по-добре да си стои в къщи и без това няма хит от 100 години.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 В тоя бранш има няколко шанса да успееш: Да си много талантлив или да имаш яката харизма, Андреа няма нито едното от двете, за това това което получи като кариера е мноооого голямо постижение. Тя постигна всичко с нахалство, по много изкуствен начин, така, че не е никаква жертва. И спрете с това, че напускала Пайнер!! Ще си говорим пак!! Мислите ли, че ако Камелия беше в Пайнер, някой щеше да отиде заради нея на тоя концерт?? Може би щеше пак да изпее двете си ретро песнички както на всички друго сборни концерти, никаква липсва. Глория-Както вече казах, всичко е страх от нейна страна, но и да беше там, не вярвам да покаже кой знае различно от това което вече сме виждали. Понеже щеше да има желязно пеене, но публиката не цени много това, за съжаление. Галена-Е тук вече може би ще загуби публиката, защото жената си има хитовв, колкото и да не е сред моите любимки! За това пък имаме Деси Слава, която надявам се е поумняла и ще извади тавата със стари хитове и зверско живо пеене! Тя може да компенсира липсата на всички, които няма да са там! Една Гвргана ако излезе с "Губя те бавно" и Както преди/Гасна по теб с бенд също може да разбие, но за съжаление е доооста глупава и никога няма да се сети как да го направи. Надявам се микса с безличните да е по-кратък, Татянки, Сопранки, Юнонки и т.н със сигурност пак ще име за съжаление.. Колкото до бабушка-Малина ако щя смята пак да ни пробутва евтините "танци", които по никакъв начин не смени от 2005 до сега и плейбека, по-добре да си стои в къщи и без това няма хит от 100 години.. Точно пък Андреа нямала харизма. Ако някой не го харесват хората и да "нахалства" няма да стане. Аман от злобата ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много ще е яко, ако се сети за нея и я включи в ретро блока .. надявам се, че хората още я помнят Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Аз искам да изпее акустичната версия. Смятам, че с бенда ще й се получи много добре. Може да покани и Гъмзата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Надявам се "първа част с нови хитове" да не означава, "плейбек част"!!! Точно това означава, не го ли схвана. Най-малко заради звученето на Оцковите бози, но и повечето певици с негови песни няма как да си ги пеят на живо. Дано Крисия Д закове с "КАжи ми да" Gloria: Мили приятели, поради ред причини няма да участвам в концерта на ТV Planeta , но по празниците ще се насладим на "20 години на сцена "- концертът ми в ЗАЛА 1 на НДК ,очаквайте скоро подробности. Тъжно,ако е напук и на инат, но явно не е просто инат, защото от втората част на извечението дори мисля, че концерта й няма да се излъчи по Планета. Сигурно го е продала на някоя от националните медии за излъчване. Концерта губи от липсата на Глория. Дори само за ретро частта можеше да убие с 8,9 минутен микс от 2 - 3 златни песни. Така - Пайнера, знам че четете тук. Вземете се вслушайте в съветите ми - нашето поколение (*86-90) ви направи всичко това и ви издигна в култ, повечето ви кифли сме гледали от самото начало на кариерите им и за нас кадри от клип на Милко в Комбина не са изненада - знаем си ги много преди големите награди, големите дизайнерски линии и прочие. Това, че осрахте всичко с новата вълна певици си е Ваш проблем. Но е добре с концерта да не се излагате. Виждам, че има няколко рекламни клипчета. Това е добре. Всяка една ще нашляпа Фейсбука си с нейното клипче и така масово ще се залее социалната мрежа с тематични клипчета. Освен това вземете ги пуснете за 2,3 уикенда в Софийските молове да попеят, да пораздават автографи, да зарибят малко тийн-публика,защото тя ви е най-важна за подобен вид концерти. Има време за такава атака, стегнете се и организирайте в идващите уикенди по 2,3 изпълнителя от ранга на Ема, Фики, Галин, Анелия, Цура и т.н. да се появят за среща с феновете - не става само с Фейсбук и интервюта по Планета - забравихте, че хората са основата на всичко и затова Сити и Дъ воис пръскат с посещаемост - публиката не е само в чалготеките. Наред с тези фен-срещи вземете раздайте и по 100-200 безплатни билета с томбола, без това залата го позволява. И да - масовата публика може да не усети пряко липсата на Глория,защото както стана ясно на 30.09 тя си има кой да й пълни залите, но липса на ГАЛЕНА ще се усети. Не ми е топ любимка, но пазарния принцип при правенето на този мега концерт го изисква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 Аз искам да изпее акустичната версия. Смятам, че с бенда ще й се получи много добре. Може да покани и Гъмзата. Защо Гъмзата? Ако става дума за инструмента, на който се свири, мисля, че е саксофон, а Гъмзата свири на тромпет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 ... Много хубаво мнение! Според мен ще се усети еднакво липсата и на Галена и на Глория. И двете можеха да доведат хора на този концерт. Всеки фен им е нужен. Галена щеше да доведе младите, да направи шоуто и да изпее трите най - големи хита тази година. Глория щеше да доведе 30+ хора, които да придадът сериозност на концерт. Можеше да изпее "Не сме безгрешни", "Откраднат миг", "Златна клетка" и "Крепост" в което да покаже една цяла ера от поп - фолка. Всеки изпълнител е важен. Дори Андреа, може да е бездарница, боклук като човек и т.н., но тя щеше да изпее "Мой докрай", "Неблагодарен" и "Употребена", началото на една цяла ера на Кости в България. Този концерт има нужда от всеки. А това, че някои не искали, други били заети, трети били в клозети. Както каза Тенчо, това е работата на продуцента като висш мениджмънт, да говори и да убеждава. Където е лесно, всеки може. Идеята е да се показваш където е истински трудно. А и той си познава хората, или поне така трябва, знае с всяка как да се договори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 В крайна сметка, кои ще пеят и кои няма да пеят на концерта? Ще бъде ли някой така добър да пообощи горе долу какво се очертава, че толкова много разностранна информация Галена сигруно ли е, че няма да я има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Точно пък Андреа нямала харизма. Ако някой не го харесват хората и да "нахалства" няма да стане. Аман от злобата ти Каква злоба? Не ме вълнува Андреа, съвсем обективно представям фактите!! Андреа е едно дърво на сцена, в клуб, в клип! Безизразна, никаква емоция, никакво интересно пеене, никакви танци...Точно това е проблема липсата на харизма, който запълваше с пари и нахалство, но това минава. Преди и на външен вид беше уникално яко, сега изглежда доста по-зле, не знам на какво се дължи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Глория имаше супер успешен концерт в НДК съвсем скоро, а вероятно ще направи самостоятелен такъв и в Арената някой ден, така че... няма да жалим. Който и да беше на нейно място, нямаше да отиде. Защо да го прави - за да й кажат пак, че има право само на една песен и да спорят дали да й въртят визитката, а Ивана да ми изнася резитали... Айде много им здраве, догодина да ги напуска! С бенд, без бенд - все ще е цирк. Ще липсват някои имена. Да не говорим, че е крайно време Пайнер да се усетят за историята си - един ретро канал или поне един общ концерт с всички имена били някога във фирмата с най-големите хитове. Ето това ще разбие. В старите песни има емоция дори и за най-малките фенове, те ги знаят. Но димитровградският каун никога няма да го осъзнае. Може би когато настъпи окончателният залез на фирмата и на този жанр, което не е далеч, ако се продължава по този начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Каква злоба? Не ме вълнува Андреа, съвсем обективно представям фактите!! Андреа е едно дърво на сцена, в клуб, в клип! Безизразна, никаква емоция, никакво интересно пеене, никакви танци...Точно това е проблема липсата на харизма, който запълваше с пари и нахалство, но това минава. Преди и на външен вид беше уникално яко, сега изглежда доста по-зле, не знам на какво се дължи.. Никакво дърво не е, поне се опитва да прави нещо, а и ме съмнява изобщо някога да си бил на нейно участие, че да изтъкваш, че и там е дърво. За клиповете пък е безумно - направила е едни от най-добрите клипове в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Никакво дърво не е, поне се опитва да прави нещо, а и ме съмнява изобщо някога да си бил на нейно участие, че да изтъкваш, че и там е дърво. За клиповете пък е безумно - направила е едни от най-добрите клипове в България. Вярно е, че се опитва да е интересна, ама за дървото.. да не забравяме, че я изгониха на първата ѝ седмица в "Dancing stars". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Една Гвргана ако излезе с "Губя те бавно" и Както преди/Гасна по теб с бенд също може да разбие, но за съжаление е доооста глупава и никога няма да се сети как да го направи. Не е съвсем така, през 2013 беше една от тези с най-добри представяния. Надявам се да се постарае и сега. "Както преди" вече я възроди, така че предпочитам да избере друга песен този път. И аз си мисля, че "Сини очи" би се приела добре, както и "Последна вечер", но не са песни за оркестър, а май цялата ретро част ще е изсвирена на живо. Не съм съгласен за ремикса на "Сини очи", хората биха заспали - ако пее нещо по-бавно, може примерно да избере "Боли" - не е изпълнявана на голяма сцена от доста време, а и имаше клипче как я изпълнява с Галин, така че пеенето на живо не би трябвало да е проблем. Или пък "Гасна по теб", която ти спомена, може и "Без теб не мога". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.