FikLena Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 БОЖЕЕЕЕЕ КАК НЯМА ДА УЧАСТВА ГАЛЕНААА :@:Кой стои зад това? Джена??? Преслава?? Анелия?? и все пак дано се появи като Холограма !!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Та, коя друга е слизала до публиката ? След като си изпя песните си,изчака да се снимаме с нея. (имам селфи) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 БОЖЕЕЕЕЕ КАК НЯМА ДА УЧАСТВА ГАЛЕНААА :@:Кой стои зад това? Джена??? Преслава?? Анелия?? и все пак дано се появи като Холограма !!!!!!! Каква холограма бе, жива ще е там, не разбра ли още??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Каква холограма бе, жива ще е там, не разбра ли още??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Значи, не трябва да сме толкова строги. Основен закон в икономиката е, че колкото по-рядко е едно нещо, толкова е по-скъпо. За тази си достъпност на чалгата, тя е навсякъде, изпълнителите постоянно имат участия, няма как в град извън столицата, който макар да е в първите пет за България, реално е между 150 000 и 200 000 население, да очакваме нещо кой знае какво на цени 15-20-25 лева без хубава реклама. Ако хората бяха разбрали, че е благотворителен, можеше. На други цени, можеше, дори и в най-масовите години на чалгата знаете цените за билетите за турнето - 3 ли, 4 ли лева. 5 беше турнето на ФЕН ТВ, което беше първо. Такава е схемата за печалба - с участия, не с концерти. Вместо с малко концерти да печелят много, с много участия печелят много, те са си го избрали така. А за балкона.. искали са да им е сигурно, че първо ще продадат по-важната част. И като свършат седящите, според мен трябва няколко дена поне да имат хората избор само от правостоящи, защото и това пространство е много важно. Ти уж си умно момче, а пак блесваш с някакви пълни глупости и 1000 менчета с вода си донесъл само за да оправдаеш Пайнера. Като казахте, че пак сме злобеели - ами ние злобеем точно срещу тази схема на работа, която Пайнера създаде, срещу начина, по който той реши да прави звезди и да прави жанр в последните години, набутвайки ни стотици еднакви Оцкови и неоцкови бози, само и само да изцеди някоя от каталога си. Другото - 10 са много за билет ли? Или 20, 30? Моля, хората дават десет пъти повече за билети. Ако говорим за фолка, лично аз 2003 година съм давал 10 лева, които си бяха ПАРИ тогава, за концерт на ДесиСлава в малък град. Айде да не оневиняваме пак жанра, изпълнителите, продуцентите и т.н. Как 2003 се пълнеха зали и читалища? Пълнеха се с МУЗИКА, защото тогава почти всичко беше читаво, песните бяха слушаеми. След като "те са си го избрали така" значи ще си сърбат супата и няма да ни се правят на велики, защото явно не са, след като няма кой да даде 10 лева за билет. Велики са само в канала си в тубата май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Ти уж си умно момче, а пак блесваш с някакви пълни глупости и 1000 менчета с вода си донесъл само за да оправдаеш Пайнера. Като казахте, че пак сме злобеели - ами ние злобеем точно срещу тази схема на работа, която Пайнера създаде, срещу начина, по който той реши да прави звезди и да прави жанр в последните години, набутвайки ни стотици еднакви Оцкови и неоцкови бози, само и само да изцеди някоя от каталога си. Другото - 10 са много за билет ли? Или 20, 30? Моля, хората дават десет пъти повече за билети. Ако говорим за фолка, лично аз 2003 година съм давал 10 лева, които си бяха ПАРИ тогава, за концерт на ДесиСлава в малък град. Айде да не оневиняваме пак жанра, изпълнителите, продуцентите и т.н. Как 2003 се пълнеха зали и читалища? Пълнеха се с МУЗИКА, защото тогава почти всичко беше читаво, песните бяха слушаеми. След като "те са си го избрали така" значи ще си сърбат супата и няма да ни се правят на велики, защото явно не са, след като няма кой да даде 10 лева за билет. Велики са само в канала си в тубата май. 1) Кое е пълна глупост? Кое от написаното не е вярно? Покажи. 2) Баш пък Пайнера съм тръгнал да оправдавам.. Не ме причислявай към други. 3) Което съм написал, съм го написал не като оправдание, а като обяснение. Обяснявам, ако някой все още не е разбрал, защо е така и защо не трябва да се изненадва, и защо в тези условия е донякъде предвидимо и нормално, и не кой знае какво за тези цени извън столицата, особено без реклама. Изненада и истински првал щеше да е, ако се печелеше не по сегашната схема с участия, а с концерти. 4) Хората дават десет пъти повече за билети защо? Виж, че съм го отбелязал. Защото ги дават за нещо с висока степен на рядкост. Ако Енрике почне всяка година да прави концерт в България в каква посока ще се развият нещата? Ти отговори. Ако Слави продължи през няколко месеца да прави по концерт колко ще му е публиката след няколко години при същата висока цена на билетите? 5) Удебеленото е идеята на моя пост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Тези слухове, че ще има много премиери на нови песни на концерта никак не ме радват по три причини. Първо, това значи пълно мъртвило през поне 1/4 от времето, второ едни от новите песни ще изпъкнат за сметка на други, които ще са в сянката им и трето - концерта няма да се излъчва на живо, съответно ако песните не се представят веднага с клипове, считайте че ще изтекат в Интернет от любителски клипчета с лошо качество още същата вечер и отиде .. после като ги представят официално, изобщо няма да се запази ефекта. Не очаквах точно Анелия да прави премиера там, дано поне няколко дни преди концерта пусне песента с клип. п.с. От интервюто на Мария останах с впечатлението, че няма да пее нито една от актуалните си песни, поне така се изрази, че ще мине само със стара. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 п.с. От интервюто на Мария останах с впечатлението, че няма да пее нито една от актуалните си песни, поне така се изрази, че ще мине само със стара. И аз така разбрах. Съгласна съм каквото иска да пее, само да е на живо най-накрая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕТО ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Коментирайте, че песен на 15 години има 640 хил. гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕТО ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Коментирайте, че песен на 15 години има 640 хил. гледания. Оле, ако Мария я изпее равна няма да има!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕТО ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Коментирайте, че песен на 15 години има 640 хил. гледания. Боже, какви хубави песни имаше... И колко нормална беше Марето. Марая вече много прилича на нея в този й период Дано я изпее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕТО ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Коментирайте, че песен на 15 години има 640 хил. гледания. Уникална песен , до ден днешен си остава най-силната и в дискографията и . Първите и албуми бяха нещо страшно на времето !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Готови ли сме за концерта? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Анелия с нова песен? Толкова ли много искам от микс "Генерал", "Искам те" и да кажем "Сърцето ще плати"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Анелия с нова песен? Толкова ли много искам от микс "Генерал", "Искам те" и да кажем "Сърцето ще плати"? Няма как да мине без Генерал, че тя даже и за Песен на годината е претендент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 И аз се надявам да не прекаляват с чисто новите песни, нека да са по-познати парчетата, няма нужда в ерата на Интернет да са алчни за премиера пред тази аудитория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Анелия трябва да изпее "Генерал", "Само мене нямаш", "Погледни ме във очите" и "Искам те полудявам". Перфектно ще е, но тя няма много акъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Рекламата за концерта тече по Нова ТВ. Сега я излъчиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Аня за пръв път от три години има Топ 3 хит (Генерал). Нямам търпение отново да смачка с пеене и танци, а този път и с прием. Дано да й се получи и после да има претенции за голяма награда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Анелия може да разбие всичко живо с микс от "Генерал", "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш", но откъде толкова акъл :1000 (20): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Анелия може да разбие всичко живо с микс от "Генерал", "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш", но откъде толкова акъл :1000 (20): Не, не може, видях го на живо в Несебър преди 2 месеца... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не, не може, видях го на живо в Несебър преди 2 месеца... Нещо бъркаш публиката на Цеца с тази на Пайнер Или ако Ками подгряваше до Бургас щяха да се чуват бисовете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Нещо бъркаш публиката на Цеца с тази на Пайнер Или ако Ками подгряваше до Бургас щяха да се чуват бисовете Нищо не бъркам, Анелия имаше цял час да се изяви преди Цеца. И да, публиката беше почти на 100% българска, чалгарска и ясно показа какво и е отношението към представеното от Анелия. Щом Митака, след толкова напъване и бутане на този концерт на Цеца, като лятна сцена на Пайнер не направи и 5 минути репортаж, заеби да се впускаме в коментари излишни. И да, ако Камелия беше там бисовете щяха да летят един след друг - времето е доказало това нещо хиляди пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Искам Ивана с този бенд и тази песен на концерта!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не, не може, видях го на живо в Несебър преди 2 месеца... Анелия не може, Преслава не можела, Деси Слава не можела, Галена не можела Константин и той, Глория също ти изобщо четеш ли се каква пародия оставяш след себе си? Съзнаваш ли, че НИКОЙ друг не е като теб в тоя форум, ти се опитваш да обедиш всички, че НИКОЙ от ТОП имената не ставал, а само Камелия можела, осъзнаваш ли, че дори 11 годишните не го правят??? Само се виж!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.