I_N_P Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Защо си мислите, че става нещо от тая Елена та толкова време я повтаряхте?? Това, че беше гадже на Драганински и й направи няколко хита, не значи абсолютно нищо..Много бързо забравихте, как всички я подиграваха като излезе..Все тая е ще пее или няма да пее, тя е толкова скучна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Защо си мислите, че става нещо от тая Елена та толкова време я повтаряхте?? Това, че беше гадже на Драганински и й направи няколко хита, не значи абсолютно нищо..Много бързо забравихте, как всички я подиграваха като излезе..Все тая е ще пее или няма да пее, тя е толкова скучна.. Не е никак скучна. Имаше много различни парчета, клиповете ѝ на мен лично много ми харесваха. "Достатъчно" е най-добрия ѝ клип. Тя е готина, забавна по интервюта, красива е и това френско Р, донякъде е забавляващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена винаги е имала едни от най-добрите приеми по концерти. Адски харизматична и чаровна жена, има присъствие на сцената, хората я обичаха определено. По участията си правеше страхотно шоу. Отделно, че си пееше на живо и то много добре. Ако е решила да се връща обаче трябва много внимателно да си подбира репертоара, защото това е нож с две остриета. Много ще е кофти ако се слее с тълпата и не успее да си възвърне позициите. Жестока е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Жестока е.[/b] Е тука е наистина много яка! Винаги е правила някакви такива зловещи интрота :1000 (29): Но много ѝ се кефех, дано наистина се върне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Някои смятат Елена и Вероника за треторазредници, но истината, че и двете имаха много разчупена мисъл за музика. Интелигентни са също така. Винаги са правили готини клипове. "Достатъчно", "Изгубена", а на Вероника са толкова много... Интересни текстове и звучене. Разпознаваеми бяха като образ и трябваше да си дадат още шанс, но явно не им се е занимавало толкова. А ако бяха никои, нямаше да участват в турнето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Защо си мислите, че става нещо от тая Елена та толкова време я повтаряхте?? Това, че беше гадже на Драганински и й направи няколко хита, не значи абсолютно нищо..Много бързо забравихте, как всички я подиграваха като излезе..Все тая е ще пее или няма да пее, тя е толкова скучна.. А как "слезе" от сцената без нито дума към почитателите си? Не е липсвала на никого, да си стои където е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена е супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена беше певица на 2009! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена на никого не липсва и това е много показателно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена на никого не липсва и това е много показателно. И това как го реши? Песните й още трупат гледания Албумите й са жестоки също Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 А как "слезе" от сцената без нито дума към почитателите си? Наистина това беше много неуважително. Но въпреки всичко ще се радвам да я видя отново на сцена, съгласен съм с adorable, че Елена се отличаваше като интелигентно звучащ изпълнител, експериментиращ в творчеството си и предлагащ изпипани клипове. Освен това има талант и пееше на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Наистина това беше много неуважително. Но въпреки всичко ще се радвам да я видя отново на сцена, съгласен съм с adorable, че Елена се отличаваше като интелигентно звучащ изпълнител, експериментиращ в творчеството си и предлагащ изпипани клипове. Освен това има талант и пееше на живо. Все пак е човек, който няма уважение към публиката си, при нея всичко беше за едната слава. Когато достигна максимума на възможностите си й писна да се прави на звезда й се отказа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 А как "слезе" от сцената без нито дума към почитателите си? Не е липсвала на никого, да си стои където е. Просто защото е тъпа фолк-певица, която се съгласи да бъде държанка на просто футболист.. Моя позната ходеше с Ивелин и той не е стока.. Елена имаше няколко успешни парчета и толкова..Да, наистина можеше да пее, но за мен нямаше харизма. ЗА МЕН! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Фокси, ти прав излезе за Галена, в интервю каза, че с продуцентите ѝ говорили и решили, че липсата ѝ би се отразила достатъчно сериозно на концерта, за да отложат турнето ѝ за началото на следващата година. Иначе е интересно защо няма да пее с бенда, мисли, че е по-трудно ли, няма време за репетиции ли, не ѝ харесва как звучат песните ѝ, изсвирени от тези музиканти.. как да е, ама явно не я бърка, че ще пее около средата и бая ще се изредят след нея, ии други ще са в края на концерта. Е, сефте да съм се оказал нов Нострадамус! Това са логични неща, но малко трудно се асимилират от едни дървени глави у Рамания. Разбирам ги донякъде, защото в момента са кълбо от нерви именно, заради хейтърските си набези тук от 27.10.2014 година насам когато цялата мъка, която носеха в себе си повече от 10-летие им падна от плещите все едно воденичен камък откачиха от себе си. Но това не прави положението им по-розово. Миналата година по случайност имаше концерт, който пък съвпадна с липсата на вечния демон на кифленските комплекси в Пайнер и изригнаха до небесата. Последва скука и простотия, гарнирана със "слово" на Деса при връчването на наградата на Фики на наградите. После старият авер на Митака (Бойко Борисов) му спря тока за "античният" театър, последва срамът с 350 продадени билета в Стара Загора, безплодният напън на Рожен, където Пайнер също бяха подиграни, липсата на турне и тоталната гавра в Русе. То бива да те шамарасват, ама това си е як бой по всички фронтови линии, все едно руските ВВС бият ИД. Изненадваш ме за Галена? Нима не си ми чел постовете тук в предните поне 5 години, когато всяка седмица поне по веднъж писах, че Пайнер правят от турнетата и масовките една дискотека на открито, защото друго не са способни да сътворят? Тя цялата им същност е насочена към клубовете и цялата им музика е един еднотипен клубен звук. Как очаквате фирма, която 20 години залага на бързите пари в клубовете да има концепция за голяма сцена? Че те въобще не са подготвени за такова мероприятие, защото основните им изпълнители почти не са изпълнявали нещо в кариерите си с бендове. Не бъркайте новите кифли със старата генерация, която преди Пайнер имаше по 5-7 години с бендове в цяла България и половин Европа. Галена е силна само със системата, която работеше до сега. Затова залага на сигурното и не поема рискове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена не е в каталога, защото не поема участия... има договор с Пайнер! пп: не забравяйте за неочакваните колаборации.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Елена не е в каталога, защото не поема участия... има договор с Пайнер! пп: не забравяйте за неочакваните колаборации.. Супер, значи има надежда!! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Очертава се страхотен концерт - стари и нови хитове, изненадващи дуети Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
glo Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Концерта последно ще го дават ли по Планета ТВ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Концерта последно ще го дават ли по Планета ТВ? Не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Концерта последно ще го дават ли по Планета ТВ? Да, на Нова година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Просто защото е тъпа фолк-певица, която се съгласи да бъде държанка на просто футболист.. Моя позната ходеше с Ивелин и той не е стока.. Елена имаше няколко успешни парчета и толкова..Да, наистина можеше да пее, но за мен нямаше харизма. ЗА МЕН! Не знам дали имат брак, но и да нямат са си дефакто семейство с дете. Държанки са останалите коври, които спят с всеки за едните зимни гуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не знам дали имат брак, но и да нямат са си дефакто семейство с дете. Държанки са останалите коври, които спят с всеки за едните зимни гуми. ОК, не се изразих правилно, имах в предвид, че се превърна в слугиня, защото онзи й е казал, "моята жена няма да обикаля по заведения" Абе Фокси, много бързо се провъзгласи за Нострадамус, но чудно ли защо мълчиш на прогнозите ти "Провал на Глория в НДК", "Излагация на Преслава в Брадъра", "Празна зала в Арена", "Хит на Камелия през 2015", "Залез на Преслава" и куп други, които амааааа грам, грам не успяха да се доближат до реалността през 2015... То е близко до акъла, че са отказали САЩ на Галена, заради концерта, тя им е в ТОП 3! Няма човек да не се е сетил, не се хвали сам! На мен ми се струва, че моя прогноза няма несбъдната..?! Казах ли ви, че ще има голями концерти и няма да оставят така нещата? Казах ли, че залата ще се напълни? Че ще е с бенд? Провалените проекти на Кама, хит на Деса...Четете постовете ми, ако искате да знаете какво се случва/ще се случва в чалгата.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Стабилно взе да ме гони мерака да ида на концерта, щом и Галена ще е там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Стабилно взе да ме гони мерака да ида на концерта, щом и Галена ще е там. Ами хайде, че всичко е продадено - само 4 седящи места са останали Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Както Кама ги стиска, че още няма хит след Пайнер, те така Коментирай концерта в "арената", темата е за него. Знам, че немаш нерви да ми четеш писанията след Русе, но това е живота - радост и тъга.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.