Боби Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Нека се придържаме към темата за концерта и не обръщаме внимание на комплексирани псевдо информатори, които не знаят на кой свят се намират и форумът им е единственото поле за изява. Очаквам с нетърпение концерта, искам от Ивана "Нещо нетипично", новата, "Празник всеки ден" или "Това е парчето". Аз след толкова концерти вече съм убеден, че Ивана ще взриви истински само с 1 песен...жалко, че шансът да я изпее е никакъв. Но, говорим за песен, която всеки знае, дори да не я е слушал от години и всеки обича..да не говорим какъв бийт и бас има..Само за концерт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аз след толкова концерти вече съм убеден, че Ивана ще взриви истински само с 1 песен...жалко, че шансът да я изпее е никакъв. Но, говорим за песен, която всеки знае, дори да не я е слушал от години и всеки обича..да не говорим какъв бийт и бас има..Само за концерт! Брутална песен :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аз след толкова концерти вече съм убеден, че Ивана ще взриви истински само с 1 песен...жалко, че шансът да я изпее е никакъв. Но, говорим за песен, която всеки знае, дори да не я е слушал от години и всеки обича..да не говорим какъв бийт и бас има..Само за концерт! Наистина е много разпознаваем този бийт и аранжимент... по-известен като "Феникс" на Глория. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Очакваме ли този хит в ретро блока ? Нея ли ще пее? Много ще се кефя, ама повече на "Нежни устни" май, голямо викане ще е, поне една от двете би трябвало да избере. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Наистина е много разпознаваем този бийт и аранжимент... по-известен като "Феникс" на Глория. :1000 (29): Е ако Глория пак е крала от гърците, нормално Иначе идеалният микс за мен от Ивана би бил откриване с Убиец на любов, последвана от Къв си ти бе и завършек с Грешна нощ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е ако Глория пак е крала от гърците, нормално Иначе идеалният микс за мен от Ивана би бил откриване с Убиец на любов, последвана от Къв си ти бе и завършек с Грешна нощ Май вината е в Ленко Драганов, ама те навремето яко са си повтаряли мелодии, иначе сега скачаме на македонеца. :1000 (29): Иначе аз искам от Ивана Нещо нетипично, Като на 17 и Освободете дансинга. Първата не я е пяла от 100 години на концерт (изключае фиаското от "20 години Пайнер"), втората пък я изпя на последните награди, които откриваше, следователно имаше нулев прием, а третата просто ѝ е най-яката песен и трябва да я пее на всеки концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Май вината е в Ленко Драганов, ама те навремето яко са си повтаряли мелодии, иначе сега скачаме на македонеца. :1000 (29): Иначе аз искам от Ивана Нещо нетипично, Като на 17 и Освободете дансинга. Първата не я е пяла от 100 години на концерт (изключае фиаското от "20 години Пайнер"), втората пък я изпя на последните награди, които откриваше, следователно имаше нулев прием, а третата просто ѝ е най-яката песен и трябва да я пее на всеки концерт. Да, определено е време за "Нещо нетипично", все пак говорим за една от най-известните чалга фрази изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Иначе идеалният микс за мен от Ивана би бил откриване с Убиец на любов, последвана от Къв си ти бе и завършек с Грешна нощ Това ще е супер микс, "Убиец на любов" ми е най-любимата й песен! На мен ми се иска Десислава да изпее "Няма те до мен", но едва ли.. Имам чувството, че ще е "Мъжете всичко искат", а което много ще съжалявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Наистина е много разпознаваем този бийт и аранжимент... по-известен като "Феникс" на Глория. :1000 (29): И като Ти си виновен на Камелия .... Един е аранжора и на трите парчета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Много желаещи ставаме за "Нещо нетипично". Дано да я забие с Дани Милев!!! "Шампанско и сълзи" също ми се ще да я чуем с бенда, но най-много си искам "Празник всеки ден" и "Това е парчето"!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 На мен ми се ще да чуя Шампанското и Дансинга...може и Ще ти взема всичките пари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Очакваме ли този хит в ретро блока ? Ще се самоубия ако Емилия изпее тази песен! "Не виждам", "Няма да тъгувам", "Нежни устни", "Смелите си имат всичко" та дори и "Хайде на купона" са в пъти по-подходящи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Току що пуснаха рекламен спот на концерта по BTV Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 "За мене забрави" е хубава, но е много монотонна и бавна, просто си представям как всичко живо ще заспи на нея. Към поста на Tikei искам да добавя "Мечтата ми вземи" и "Когато всичко свърши". Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Току що пуснаха рекламен спот на концерта по BTV Да, тъкмо и аз го видях. И казаха: "Скоро и по бТВ". Явно ще се излъчи запис, предполагам на Нова година... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да, тъкмо и аз го видях. И казаха: "Скоро и по бТВ". Явно ще се излъчи запис, предполагам на Нова година... Брей,браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 На всеки рекламен блок върви спот-а за концерта. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Впрочем в Арена Армеец има много интересна практика, която със сигурност е забелязана от много хора. Купуваш си електронен билет, разпечатваш го и влизаш. Но никой не сканира баркода Тоест с един билет могат да влязат 100 човека Снощи е било така, на концерта на Лепа Брена по същия начин... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Малина ще пее При теб ми е сърцето, за нещо старо не се знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ама интересно как залата хем била продадена вече, хем тепърва тръгват значи видим ли реклами по Бтв .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ама интересно как залата хем била продадена вече, хем тепърва тръгват значи видим ли реклами по Бтв .... Аз реклами по Нова и БТВ видях още преди няколко седмици… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ама интересно как залата хем била продадена вече, хем тепърва тръгват значи видим ли реклами по Бтв .... Залата не е разпродадена. Пак някой супер информатор се е изказал неподготвен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Залата не е разпродадена. Пак някой супер информатор се е изказал неподготвен. Какви информатори? Всички виждаме схемата в Ивентим - пуснатите седящи места са напълно продадени. Третия ред изобщо не е пускан в продажба, така че не го броим. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Какви информатори? Всички виждаме схемата в Ивентим - пуснатите седящи места са напълно продадени. Третия ред изобщо не е пускан в продажба, така че не го броим. Тогава за какво разпродаване говорим, като има непуснати за продажба места? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ама интересно как залата хем била продадена вече, хем тепърва тръгват значи видим ли реклами по Бтв .... Единствените билети, останали непродадени, са за правостоящи. Всичко по трибуните е продадено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.