Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да. Оф, много са зле бе хораа..... Защо не избра Ето ме поне..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Няма смисъл да пишете някакви имена, без клипчета, няма никакъв смисъл! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Значи на Яница не знам ама не се избухна много.. Теди и Фики, Рокси и Татяна бяха едни от най добре приетине Нормално. Беше 4/5 и първата хитова песен. След Джулия и Гиоргос Гиасемис кво да очакваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Публиката избухва ли, от тези клипчета нищо не си личи? nai silniqt koncert dosega Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Няма смисъл да пишете някакви имена, без клипчета, няма никакъв смисъл! Има, на мен ми е интересен редът и подборът. Галин на живо ли е пял Парата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Определено се пее силно на всички песни, и на "Джале, джале", и на "Хайде, вдигни ѝ", и на "Сменяй ме". Разбира се, това се дължи и на многото публика в залата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Малина започна да пее Студ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Има, на мен ми е интересен редът и подборът. Галин на живо ли е пял Парата? Pochti Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Има, на мен ми е интересен редът и подборът. Галин на живо ли е пял Парата? Да. Според мен беше на лайв запис, но не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Малина започна да пее Студ. Така е, който не може да пее с бенда, ще пее в първата част ретро хита си на плейбек...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Еее, много рано студ, дано поне има добър прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 УНИКАЛЕН! https://www.facebook.com/feisa.raboti.za.me...e=2&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пак тоя "Студ". Да вземе да си изпее "Леден свят", тя е най-добрата й песен за мен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Така като гледам са събрали толкова, колкото и в НДК, и то с клизма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Качва се бендът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Така като гледам са събрали толкова, колкото и в НДК, и то с клизма. Трябва ли да си толкова негативен и необективен винаги? Малина пя ли При теб ми е сърцето? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Така като гледам са събрали толкова, колкото и в НДК, и то с клизма. Да, да, само на терена са поне 3000, оттам нататък и трибуните. Поне откъм публика може да замълчите този път, може да не е пълна залата, ама е няколко път повече от НДК. Иначе аз не съм доволен от сцената - отвратителна, да не говорим за обичайните неща като подбор на песни, ред на излизане и тем подобни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Desi Slava....искам да чуя с коя песен е☺ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин е на лайв запис май, а Фики е супер фалшив на Джалето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На живо е бил Галин, вижте клипчето. Бързо напишете какво пее Деса? С бенда ли са вече? Или....? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ДОри от лошия записа ЯСНО си личи, че Галин е на "лайв" запис! Аман от тоя...после реве, че не взима "Певец" еми нормално..като се прави на Андреа и Лили Иванова в 1.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена и Фики ще пеят с БЕНД "Кой" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много ясно, че Галин е на запис. Той си говори нещо а припева почна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин никъде не е ревал, че не е Певец на годината, ама да не се отклоняваме от темата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Така като гледам са събрали толкова, колкото и в НДК, и то с клизма. "Така като гледам" Да определено ТИ като гледаш така ги виждаш и не се учудвам.. Те хората му пишат, че е пълно и на всички се пее, той вика така като гледам...Тоя път тея няма да минат.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.