PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 100 кила какво търси на концерта ? :Д п.с Има си бая народ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Назад, назад момееее кааалиноооооооооооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Брех, много фолклор, много нещо. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 100 кила какво търси на концерта ? :Д Ще пее с Цура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56EB077D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ГАЛЕНА ЩЕ СМАЖЕ !! 💖💖💖💖 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Назад, назад момееее кааалиноооооооооооо Коя я пее ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коя я пее ? Джена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56EB077D С тая визия Галена може би мисли да обедини Европа и Африка плюс ИД без да има война. :1000 (29): Бъзикам се, богинее леко, грешка няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 трябва да черпите Киро, че снася информация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кой е след Джена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 трябва да черпите Киро, че снася информация Айде Анелия да излиза, че да видим какво ще забие. Иска ми се "Как предаде любовта" и аз незнам защо. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена изглежда невероятно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин и Джена - С мене да вървиш Цветелина Янева - Влез Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Кажете като излезе Преслава + песните, които пее и реакцията на публиката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56EB077D Клеопатра няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Айде Анелия да излиза, че да видим какво ще забие. Иска ми се "Как предаде любовта" и аз незнам защо. :1000 (29): И аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 нищо, че не знаеш мен ми стига и това, аз зная........ аз знаяяяяяяяяяяяя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 цялата публика пя две сърца Найс!! Настръхвам като гледах няколко клипчета, напомня ми за мура мега 2006...За първи път ме хвана яд, че не съм там..Просто като има повече публика си е друго... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 нищо, че не знаеш мен ми стига и това, аз зная........ аз знаяяяяяяяяяяяя Най-добрите песни на Янева - "Влез" и "Мога пак". И тя е направила много добър избор. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Райна не пя втора песен нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Райна не пя втора песен нали? Не! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Цура и Килата...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Остават Фикуса, Ана, Преса и Галя само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Дано Преса да закрива, че да стават изнасянията на нея. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.