Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Не мисля, че хората ще се изнесат на Преслава. Има с какво да ги заинтересува. "На тебе не отказвам", ако изпее дуета с Фики, "Лъжа е", "Дяволско желание"... всичко това се помни и до днес и се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 С какъв акъл "Искам те, полудявам"? Кой я помни тая песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 С какъв акъл "Искам те, полудявам"? Кой я помни тая песен? Е това си е супер яка песен, кво лошо има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тя сама събра над 4000 души, а те, 30 изпълнители, събраха 7-8 хиляди. С кого да си го мери вече??? Жанрът й е отеснял отдавна, тя реално няма конкуренция що се отнася до име и до статут в тази музика. Само че никой себеуважаващ се фен само на една певица (като мен) не би отишъл да търпи 3 часа заради 10 минути. С което трябва да ти е ясно, че на това сборище не биха отишли олд скуул фенове, но на самостоятелен концерт бих. Нали не си мислиш, че Глория има половината на почитателите на фолка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Е това си е супер яка песен, кво лошо има? Че има около 15 златни хита, които са по-яки и по-запомнени от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не е лоша, но можеше още някоя стара да подбере на нейно място.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Че има около 15 златни хита, които са по-яки и по-запомнени от нея. Така е, ама кво да се прави, че сме леко кухи? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 С какъв акъл "Искам те, полудявам"? Кой я помни тая песен? Генерал и Искам те полудявам са единствените МЕГАхитове на Анелия за последнтие 4-5 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аноооо, Аноооооооооо..... кога ще спреш да слушаш някой хора около теб????? Превърнала си се в Глория 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Генерал и Искам те полудявам са единствените МЕГАхитове на Анелия за последнтие 4-5 години. една 'Проба-грешка' е по-голям хит от Искам те, полудявам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аноооо, Аноооооооооо..... кога ще спреш да слушаш някой хора около теб????? Превърнала си се в Глория 2 Да не пее "Погледни ме в очите"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тя сама събра над 4000 души, а те, 30 изпълнители, събраха 7-8 хиляди. С кого да си го мери вече??? Жанрът й е отеснял отдавна, тя реално няма конкуренция що се отнася до име и до статут в тази музика. разкарай се с тролчето глория, днес е купонааа п.с на Анелия никва публика нема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Генерал и Искам те полудявам са единствените МЕГАхитове на Анелия за последнтие 4-5 години. Моля??? Ако говорим за последните 5 (2010-2015) има по-големи от Искам те, полудявам и това са Проба-грешка, Да ти викна ли такси, Виж ме сега и чак тогава Искам те, полудявам, за Генерал ясно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 разкарай се с тролчето глория, днес е купонааа п.с на Анелия никва публика нема Защо? Тръгват ли си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кво е това шареното върху Анелияя бляяя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо? Тръгват ли си? Имам предвид не викат за нея много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Погледни ме във очитеееееееее и кажи, че ме обичашшшшшшшшш... не прикривай там лъжитееее на който ме обричашшшшшшшшшшшшшшш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Фикрет с Бум..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Моля??? Ако говорим за последните 5 (2010-2015) има по-големи от Искам те, полудявам и това са Проба-грешка, Да ти викна ли такси, Виж ме сега и чак тогава Искам те, полудявам, за Генерал ясно Само Проба грешка от посочените е по голяма. Забравих я. Искам те полудява до миналото лято още я чувах по чалготеките. Виж ме сега не мога да я затананикам дори. Аман от такива хитове. Да ти викна ли такси е сезонно хитче, а виждаме, че подобни песни не остават във времето. То да не е Деса, че да и знам всичките бози Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 АЙДЕЕЕЕЕЕЕ ИСТИНСКИЯ КУПОН ЗАПОЧВААААА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Как ми липсва Андри да ги разбие с "Най-добрата". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Обожавам "Погледни ме в очите" но само на плейбек! Или изпълнението от 2003 при Слави! След това прави едни ужааасни импровизации, когато я пее на живо и е много зле.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслава май ще пее дуета с Елена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо? Тръгват ли си? Или по скоро я третират сякаш я няма. Анелия загуби 70% от почитателите си още преди години. Преди всеки втори харесваше и копираше дори в стила Анелия, но не тази Анелия, ами онази, която излизаше боса, дива, спортна, черно и бяло. Анелия ли закрива??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Как ми липсва Андри да ги разбие с "Най-добрата". Да бе напуснала след концерта. Тъпанарка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.