borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Еми нали трябва и Фики да участва в ретро частта :1000 (29): :1000 (29): Ми да си беше изпял "Беше обич" или "Стига". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 дааааааа, даааааааааа ти си моето слабо мястоооооооооооооооооооооооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Дерем ли се на слабото място? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не свършиха ли бе братче??? Колко е часа? Даже Преса не е пяла.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Уау, "Знам диагнозата", "В твоите очи", "Кой" и "Утешителна награда" е най-добрият възможен микс за Галена! Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Не свършиха ли бе братче??? Колко е часа? Даже Преса не е пяла.. В момента пее слабото място! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Уау, "Знам диагнозата", "В твоите очи", "Кой" и "Утешителна награда" е най-добрият възможен микс за Галена! Евала! Стига с Галена сега пее Преслава Кралицата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Уау, "Спри ме", "В твоите очи", "Кой" и "Пак ли/Дай ми" е най-добрият възможен микс за Галена! Евала! така съм по-съгласен.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ... целувай устните ми кожата миииии, всичкооооооооооооооооооооооооо целувай там където знаеш, че обичаммммммммммм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Целувай колкото и както пожелаеееееш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Целувай колкото и както пожелаеееееш ох аман с тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На мен ми остават 8% батерия затова ви оставям мили мои! Изнасяме се с аверите на Преслава.. Утре ще ви кача снимки и клипове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Лъжа е гърми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Лъжа еееееееееееееееееееееееееееее, почакай върни се, лъжа ееееееееееееееееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Преслава ги уби всичките с припева на Лъжа е! Отдавна не чувах такъв силен глас!!! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 4 часа? Бас ловя, че Пайнер го правят с идеята да се представят максимално добре, за да не им е за последно. От това, което чувам - сзената е зле. Подборът не е никак с ретро. Но като цяло треторазрядните са по-интересни от певици като Ана... Ако Тотя е получила бис олелеле мале... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Nikinlay само може да съжалява какво пеене изпусна на Преслава! Да види какво е да мачкаш само с глас! Срази ги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслаба и Малина: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56DC9E1A Борис Дали, Малина и Галена: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56F2F7A3 Райна и Роксана: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56E3519E Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Доволен съм... Преслава смаза с прием на Лъжа е. За мен беше един от най-силните на вечерта. Голям глас извади, личи си, че е репетирала много този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не пя ли "На тебе не отказвам"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Не пя ли "На тебе не отказвам"? Не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не. Е това е направо подигравка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На треторазрядните отделили време за 2 песни, за Райна само една. Излагация голяма.. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кои песни пя Прес? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Кои песни пя Прес? Моето слабо място, Дяволско желание, Лъжа е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.