foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Дори на Теди Александрова се избухва повече, отколкото на Деса. :1000 (19): При това ломското цигане не си е пяла за 2-ри път в 3 концерта най-големия хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 И още Десислава :1000 (33): Недей, че Видин ще припадне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Дори на Теди Александрова се избухва повече, отколкото на Деса. :1000 (19): При това ломското цигане не си е пяла за 2-ри път в 3 концерта най-големия хит. Да, на Деса се спеше, ти затова агонизираш и не спираш да я споменаваш. Дай ми свободаааааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Дори вечният плейбек Константин имаше по-добър прием на този концерт, в сравнение с Деса. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Има предвид Преслава :Д Ами още по-зле за него :1000 (29): До вчера мрънкаше, че Преслава нямала вечни хитове, сега като ги изпя и получи страхотен прием с тях - защо ги била изпяла? Смешник! :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Дори вечният плейбек Константин имаше по-добър прием на този концерт, в сравнение с Деса. :1000 (19): Дам, той си беше оставил цялата партия на Деса от песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ами още по-зле за него :1000 (29): До вчера мрънкаше, че Преслава нямала вечни хитове, сега като ги изпя и получи страхотен прием с тях - защо ги била изпяла? Смешник! :1000 (29): Кой нарече ти смешник бре? Я бързи 7 дена да не се разправям с модератори.... Руже, Христина, айде изявете се със 7 дни, повтарям 7 дни, щото това си е абсолютна обида, за която имам много пъти по 7 дни.... Дам, той си беше оставил цялата партия на Деса от песента :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Да пускам ли още, че да изгледаш и ти малко от концерта нещо различно от Деса? Щото нали, вие "десовите" друго не гледате и най-наглро си линквате само нея, за да убедите някой тук, че тя е поне в топ 10 по прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Да пискам ли още, че да изгледаш и ти малко от концерта нещо различно от Деса? Щото нали, вие "десовите" друго не гледате и най-наглро си линквате само нея, за да убедите някой тук, че тя е поне в топ 10 по прием. В Топ 100 е и пак ти бърка в здравето :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 В Топ 100 е и пак ти бърка в здравето :1000 (29): Още няколко страници ще ви побъзикам, за да разберат хората къде наистина е Деса в класирането, че като ви четат вас излиза, че е сред призьорите. И ако не беше дуета с Галена, за да излезе да се отърка, около основен изпълнител, тя спокойно щеше да си е в средата на таблицата за временно класиране, където и е мястото и по участия и по хонорар и по интерес. Няма случайни неща в този бизнес, просто продуцентът опита за около година да я реанимира, но ефект особен няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Още няколко страници ще ви побъзикам, за да разберат хората къде наистина е Деса в класирането, че като ви четат вас излиза, че е сред призьорите. И ако не беше дуета с Галена, за да излезе да се отърка, около основен изпълнител, тя спокойно щеше да си е в средата на таблицата за временно класиране, където и е мястото и по участия и по хонорар и по интерес. Няма случайни неща в този бизнес, просто продуцентът опита за около година да я реанимира, но ефект особен няма. Където винаги е била и Кама И кой бъзикаш, като всички с теб се ебават, вече и децата, които се биеше в гърдите, че Деса е мъртва за тях А реанимацията е много успешна, т.к. Деса имаше по-силен прием от предния РД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 След като изгледах доста клипчета смятам, че провалите на вечерта са 2 - Галена и Анелия. Много слабо пеене (особено на първата) и изключително слаб прием и на двете. За Ивана ме е супер яд за тъпия плейбек и още по-тъпия Ленко...Така не си личи напълно уникалният прием, за който всички говорите. Но на Йовано и Море сокол пие се вижда за какво иде реч - пак им е показала как се прави! Много добър прием виждам още на Галин - може би номер 1 за вечерта, Деси Слава, Джена, Преслава, Константин. Фики сравнително слабо, очаквах доста повече, особено на "Джале"-то е много зле, а и пее адски фалшиво. Емилия ме изпълни с "Не виждам", Янева някак между другото минава както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много ме изкефи биса на Емануелица... и тя тръгва да си тръгва и публиката се секна и като каза "след малко" и туш. Касъмовите си изпуснаха златната кокошчица. ЗАбравиха за това, че беше №1 на турнето на Фен, заедно със Стораро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Сега пък се хванали за това, че се пели стари песни. Защо не плюхте по Слави, след като 95% от песните на двата концерта бяха стари? Нашите имаха страхотен прием на актуалните си песни и както се вижда не са с живот 2-3 месеца каквото е всеобщото мнение, което не знам от къде се пръкна и като чуя такова нещо по интервюта ми става лошо. Всяка година си има тотални хитове, които се помнят и остават във времето, както и песни, които се забравят. Но така беше и преди 10 години, така е и сега. "С мене да вървиш" днес прави 1 година, а преди 4 дена взриви залата. Да не говорим пък за "Моето слабо място". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Пайнер пуснаха само 10 000 билета и всички се продадоха. Това е истината. След този концерт попфолка става още по-могъщ и си върна всички позиции. Всички пяха на живо и хората видяха, че почти всеки в тази фирма е много по-талантлив от изпълнителите от другите жанрове, които се изложиха с фалшиво пеене и грачене на Coca-cola tour. Най-добре се представи Галена според мен, а и според всички присъствали. (без Райнето) Просто не мага да опиша с думи това, което тя направи на сцената. Нямам обяснение защо някой хейтъри твърдят,че пее фалшиво.. М*мка му тя пее като звяр! Не само,че има уникален тембър, но и прекрасен глас, който демонстрира на концерта. За шоуто и нямам думи, ще се види като го излъчат. А и Яница не знам защо я пробутаха отначалото. Тя трябваше да е преди Галена. Но пак имаше страхотен прием за което се радвам!!! Пак повтарям като качат концерта ще видите кой имаше най-добрия прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Пайнер пуснаха само 10 000 билета и всички се продадоха. Това е истината. След този концерт попфолка става още по-могъщ и си върна всички позиции. Всички пяха на живо и хората видяха, че почти всеки в тази фирма е много по-талантлив от изпълнителите от другите жанрове, които се изложиха с фалшиво пеене и грачене на Coca-cola tour. Най-добре се представи Галена според мен, а и според всички присъствали. (без Райнето) Просто не мага да опиша с думи това, което тя направи на сцената. Нямам обяснение защо някой хейтъри твърдят,че пее фалшиво.. М*мка му тя пее като звяр! Не само,че има уникален тембър, но и прекрасен глас, който демонстрира на концерта. За шоуто и нямам думи, ще се види като го излъчат. А и Яница не знам защо я пробутаха отначалото. Тя трябваше да е преди Галена. Но пак имаше страхотен прием за което се радвам!!! Че то общо цялата публика беше не повече от 10 000, дори според Пайнер. Според теб това са продадени билети? Ами поканите, които са раздадени (които никак не са малко)? Съгласен съм, че според теб Галя е била най-добрата... Ама според всички присъстващи? Ти анкета ли им направи на излизане? ) Относно пеенето, трябва да е глух човек, за да не усети с каква мъка пее Галчето... Иначе й харесвам напудрените проекти! Клипове, песни - 6. Ама ако си стои само на екран. На концерти издиша яко. Яница да прави самостоятелен концерт в Арената, като не я оценяват да закрива Пайнерските... !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Че то общо цялата публика беше не повече от 10 000, дори според Пайнер. Според теб това са продадени билети? Ами поканите, които са раздадени (които никак не са малко)? Съгласен съм, че според теб Галя е била най-добрата... Ама според всички присъстващи? Ти анкета ли им направи на излизане? ) Относно пеенето, трябва да е глух човек, за да не усети с каква мъка пее Галчето... Иначе й харесвам напудрените проекти! Клипове, песни - 6. Ама ако си стои само на екран. На концерти издиша яко. Яница да прави самостоятелен концерт в Арената, като не я оценяват да закрива Пайнерските... !!! Поканите са били макс 500. И къде видя че издиша ?! А Яница ще направи когато му дойде времето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Пайнер пуснаха само 10 000 билета и всички се продадоха. Това е истината. След този концерт попфолка става още по-могъщ и си върна всички позиции. Всички пяха на живо и хората видяха, че почти всеки в тази фирма е много по-талантлив от изпълнителите от другите жанрове, които се изложиха с фалшиво пеене и грачене на Coca-cola tour. Най-добре се представи Галена според мен, а и според всички присъствали. (без Райнето) Просто не мага да опиша с думи това, което тя направи на сцената. Нямам обяснение защо някой хейтъри твърдят,че пее фалшиво.. М*мка му тя пее като звяр! Не само,че има уникален тембър, но и прекрасен глас, който демонстрира на концерта. За шоуто и нямам думи, ще се види като го излъчат. А и Яница не знам защо я пробутаха отначалото. Тя трябваше да е преди Галена. Но пак имаше страхотен прием за което се радвам!!! Пак повтарям като качат концерта ще видите кой имаше най-добрия прием. 10 000 не са. Казаха ми, че, цитирам: "Даваха покани, даваха, даваха, та се оляха". Точна бройка не знам, но тук някой беше написал 3 000. Съгласен съм само с това за живото пеене. За разлика от турнето на Coca-Cola или каквото е там, нашите по концерти са винаги на живо. И честно казано поп фенчетата не знам с какви очи плюят по фолка и ги наричат плейбек изпълнители. Не е зле всички да млъкнат и всеки да си слуша каквото иска. Да, не беше пълна залата, но се получи силен концерт. Иначе стори ли ми се или "златният" хит "Утешителна награда" беше със слаб прием? Галена е била бясна като е слязла от сцената. Защо? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Поканите са били макс 500. И къде видя че издиша ?! А Яница ще направи когато му дойде времето За живото пеене на Галя няма да споря... Няма как да ми хвалят изпълнител, който както бяха казали тука не пее а рецитира и подава микрофона. Не знам дали си е прецакала гласа или техниката на пеене (както Анелия например), но й куца. 500 покани си залагам главата, че не са раздадени, мноооого повече са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 10 000 не са. Казаха ми, че, цитирам: "Даваха покани, даваха, даваха, та се оляха". Точна бройка не знам, но тук някой беше написал 3 000. Съгласен съм само с това за живото пеене. За разлика от турнето на Coca-Cola или каквото е там, нашите по концерти са винаги на живо. И честно казано поп фенчетата не знам с какви очи плюят по фолка и ги наричат плейбек изпълнители. Не е зле всички да млъкнат и всеки да си слуша каквото иска. Да, не беше пълна залата, но се получи силен концерт. Иначе стори ли ми се или "златният" хит "Утешителна награда" беше със слаб прием? Галена е била бясна като е слязла от сцената. Защо? :1000 (29): Галя била бясна? Що за глупост.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много ме изкефи биса на Емануелица... и тя тръгва да си тръгва и публиката се секна и като каза "след малко" и туш. Касъмовите си изпуснаха златната кокошчица. ЗАбравиха за това, че беше №1 на турнето на Фен, заедно със Стораро. Не, това са глупости. Броите за бисове нещо, което не е. Джена също чакаше като Емануела и накрая викнаха 5 деца и тя моментално се върна. Излагация.... 10 000 не са. Казаха ми, че, цитирам: "Даваха покани, даваха, даваха, та се оляха". Точна бройка не знам, но тук някой беше написал 3 000. Съгласен съм само с това за живото пеене. За разлика от турнето на Coca-Cola или каквото е там, нашите по концерти са винаги на живо. И честно казано поп фенчетата не знам с какви очи плюят по фолка и ги наричат плейбек изпълнители. Не е зле всички да млъкнат и всеки да си слуша каквото иска. Да, не беше пълна залата, но се получи силен концерт. Иначе стори ли ми се или "златният" хит "Утешителна награда" беше със слаб прием? Галена е била бясна като е слязла от сцената. Защо? :1000 (29): Поп фенчетата вече са мнозинството. Усещат, че тяхното време идва. Имат и мощни спонсори, за които е престиж да инвестират в тях, а не в чалгата, където дори когато инвестираха се срамуваха. В тази зала няма посмъртно 10 000 души. Ще споря с всеки за това до дупка, ще цитирам и дори намек за същото, в който и да е пост. В този форум няма да се лъже за този концерт. Не и след като съм бил в залата. 20 пъти досега смятах на кой ли не колко има в залата и пак ще го направя, защото този концерт трябваше да е реваншът на Пайнер срещу Слави. И Пайнер се провали тотално. Бакалската сметка: 3 етаж - празен (затворен). Той събира 3800 места. 2 етаж - пълен без местата зад сцената. Това прави още 3000 по-малко. 1 етаж (терен) - в никакъв, повтарям, в никакъв случай повече от 1000 човека. Залата събира 12 000 седящи. Като се махнат 7000 празни стола остават 5000. Като се прибавят 1000 от терена - 6000. Толкоз, няма повече, няма как и да има. п.п. За "Утешителна награда" е точно така. Още в залата се почувства и не само спрях записа, но и изтрих записаното. Нямаше смисъл.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Не, това са глупости. Броите за бисове нещо, което не е. Джена също чакаше като Емануела и накрая викнаха 5 деца и тя моментално се върна. Излагация.... Поп фенчетата вече са мнозинството. Усещат, че тяхното време идва. Имат и мощни спонсори, за които е престиж да инвестират в тях, а не в чалгата, където дори когато инвестираха се срамуваха. В тази зала няма посмъртно 10 000 души. Ще споря с всеки за това до дупка, ще цитирам и дори намек за същото в който и да е пост. В този форум няма да се лъже за този концерт, не и след като съм бил в залата. 20 пъти досега смятах на кой ли не колко има в залата и пак ще го направя, защото този концерт трябваше да е реваншът на Пайнер срещу Слави. И Пайнер се провали тотално. Бакалската сметка: 3 етаж - ПРАЗЕН (затворен). Той събира 3800 места. 2 етаж - пълен без местата зад сцената. Това прави още 3000 по-малко. 1 етаж (терен) - в никакъв, повтарям, в никакъв случай повече от 1000 човека. Залата събира 12 000 седящи. Като се махнат 7000 празни стола остават 5000. Като се прибавят 1000 от терена - 6000. Толкоз, няма повече, няма как и да има. п.п. За "Утешителна награда" е точно нака. Още в залата се почувства и не само спрях записа, но и изтрих записаното. Нямаше смисъл.... Гледах клипчета с Емануела, където определно няма нарязани кадри. Направо си беше скоростен бис. А между другото, споменах ли, че се съмнявам в това, че си ходил на концерта. Ако беше щеше да си къде, къде по-въодушевен. Щеше да ни залееш с клипове и снимки. Кой ли ти снася инфо и ти праща снимчици, най-много някое клипче? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Гледах клипчета с Емануела, където определно няма нарязани кадри. Направо си беше скоростен бис. А между другото, споменах ли, че се съмнявам в това, че си ходил на концерта. Ако беше щеше да си къде, къде по-въодушевен. Щеше да ни залееш с клипове и снимки. Кой ли ти снася инфо и ти праща снимчици, най-много някое клипче? Да, беше същият като при Татяна, при Ивана, но залата не кънтеше като за истински бис. При повечето бе така. Само Преса и Фики си ги изпросиха както трябва. На 110-та и 111-та страница съм качил поне 20 клипа. Започват от този на Тедка "Ломска". ЦЪК Освен това се снимах с хора от форума в коридора преди концерта.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Да, беше същият като при Татяна, при Ивана, но залата не кънтеше като за истински бис. При повечето бе така. Само Преса и Фики си ги изпросиха както трябва. На 110-та и 111-та страница съм качил поне 20 клипа. Започват от този на Тедка "Ломска". ЦЪК Освен това се снимах с хора от форума в коридора преди концерта.... Поизгледах клиповете... значи... тоя бенд не става за нищо. Какафония пълна. Дано повече не повторят тая простотия. Единствено при "Генерал" имаше избухване макар дани ала бенд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Фоксе на твоите години....с какво се занимаваш😦 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Фоксе на твоите години....с какво се занимаваш😦 Така, като се загледах в залата около мен, на последните редове на втория етаж моите набори бяха повече от децата. Това са най-хубавите места и са закупени първи. Тук е разликата с концертите в НДК - моята генерация отиде да види чалгарите този път. Нямаше ни поне 10 години и да ти кажа, никак не сме впечатлени от видяното. Щото тоя път се караше на хитове от нашето време, но следващият път няма да е така и ние няма да отидем. А ние сме онези клиенти, които не търсят покани, а кешират в касата на Пайнер истински пари. Ефектът, всеки сериозен играч в бизнеса, да се пробва в "Армеец арена" скоро ще премине и тогава.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.