Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Според мен Фокса дава реални снимки на Преслава. Все пак всички бяхме уморени след 4 часов концерт, а някои са висяли и часове преди концерта пред залата. Ние също си тръгнахме по средата на 2-рата й песен, а като гледам и повечето народ. Но въпреки това, тя имаше силен прием, който се случи в началото - при появата й, а не след последната песен. Всъщност не знам дали са я аплодирали след края, но като гледам не е останал много народ.

Съмнявате се в истиннността на снимките ли ми? :roll1: Нали затова съм бил в залата бре? :blink: Нали месеци преди концерта ви говорех, че тя няма да се напълни по никакъв начин, ако ще не 30, а 150 изпълнители да съберат и така стана? Нали това е главният проблем в този форум? Нали затова отнесохме толкова банове?

Моята теза - че чалгата пропада

Вашата - че с Деса ще се прероди

Няма как с вълшебна пръчица да станат чудеса. В живота чудеса не се случват. Има логика и последователност. Чалгата мина своят пик в средата на миналата декада с турнетата. Днес карат на изпарения, както е жаргона при шофьорите с празни резервоари. Вижте, че с месеци Пайнер си направиха кампания, където изришно говореха за старите хитове, старите песни, старото време. Направиха го, за да създадат римейк на най-успешният си концерт в последните 7-8 години - "20 години Пайнер". Същата схема, същите песни, същите изпълнители с една разлика - Емануела и Деса вместо Кама. Това е вече гледано, това е преживяно, а историята винаги се повтаря като фарс. И нормално, като видя публикатка, че ще гледа вече нещо гледано реши в средата на концерта да започне да се изнася.

Сподели в други сайтове

Именно. 2/3 от залата бяхме заради тях.

Но от фен зоната се скандираше Преслава няколко пъти, а не Фики и Галин. Коментирай! :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Но от фен зоната се скандираше Преслава няколко пъти, а не Фики и Галин. Коментирай! :3fdb8960598fa63e:

Абе я се разкарай с тая Преса, след снимките по-горе.... :gun_bandana: По 5 пъти излизаха момчетата, преди Преса също, за да и подложат, че да не е жалка.

Сподели в други сайтове

Защо просто не приемеш факта, че Преслава имаше слаб прием на концерта?!

Сподели в други сайтове

Някои хора тук си знаят едно и също и по инерция си повтарят само него, колкото и противници с доказателства да им изскачат. Предимно фенове на Камелия, които щяха да продължават да измислят и изкривяват истината дори и Пайнер да бяха препълнили стадиона Васил Левски, а Десислава и Преслава да бяха поучили прием като Мадона. Но нищо, повечето от останалите са се уверили с очите и ушите си каква е истината, а другите ще чакаме да я гледаме по ТВ. :D

Сподели в други сайтове

Смятайте, ако наистина залата е била толкова празна при Преслава и тя е имала толкова добър прием и 2 биса. Просто.... и с 1000 човека може да утрепе всичките.

Сподели в други сайтове

ДесиСлава беше добре приета. Със сигурност беше по добре приета от Анелия, Джена, Галена и т.н. все топ претенциите на Пайнер, дори Фики беше със сигурност ако не под нея, то на нейното ниво, Галин и Ивана също. Освен това за разлика от Ивана, ДесиСлава пя на живо. ПрасиСлава не е била добре приета, сега празни зали не са гаранция за добър прием.

Сподели в други сайтове

Бахти безочливия народ, злобен, долен. Ми Десислава просто изкърти залата и според хората, които бяха с мен на концерта. Беше сред най-добре приетите, наистина. Нека хора, които не са били там да не коментират, вие не знаете как реагираха хората при започването на "Казваш, че ме обичаш" и крещяха като откачалки.

Абсолютно. Аз ви видях и вие как се кефите, и там около вас и въобще цялата зала. Деса ако беше забила и Бели нощи и Мъжете или Мила моя, мили моя - пак щеше да изкърти. Малко ми писна вече от Две сърце, голям хит е, но се надявам следващите пъти да заложи и на другите си хитове. След като 10 години я нямаше по масовки, сега може да си извади тупалките от скрина. Но Фокси винаги ще я подценява. След като видях как е подценил и представянето на Емилия, просто... speechless.

Сподели в други сайтове

Аз бях на концерта и заснех полупразна зала, когато Преслава бе на сцената, за да изпее на 70-ти път "Лъжа е" и нито една нова своя песен. Срам и позор! :mf_surrender:

8495379T.jpg

8495349N.jpg

8494268r.jpg

Това е покъртително тъжно и не защото е било 23:30, а защото не са задържали интереса на публиката с очакването за излизането на уж най-големите им.

Най-вероятно тази маса, която си е тръгнала е била онази с поканите. Защото рядко се случва българин, платил си за нещо, да не го изконсумира докрай. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Това е покъртително тъжно и не защото е било 23:30, а защото не са задържали интереса на публиката с очакването за излизането на уж най-големите им.

Най-вероятно тази маса, която си е тръгнала е била онази с поканите. Защото рядко се случва българин, платил си за нещо, да не го изконсумира докрай. :1000 (29):

Да, хората с билетите бяха по на гъсто и по-добра публика от тези с поканите. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Сериозно ли още се обръща внимание кой колко събрал, а не кой как пял?

Отказвам да повярвам. Хора, това е музика. Оставете бизнес стратегиите на тези, които мислят, че могат да ги въртят, и си слушайте любимата музика.

Сподели в други сайтове

Мненията са само положителни, не се впечатлявайте, Пайнер направиха най-добрия си концерт най-накрая и 2-3 злобара няма как да го преживят, след като години тук ни обясняват как нещата отивали на зле, а то какво се оказа... :1000 (29):

Каква изобщо е целта на ония от Видин да обикаля форумите и да пише от различни никове?? Това е наистина трагична гледка... :1000 (10): Загледах се в сигнал.бг, негативните мнения са само от него, но разбира се той е доста слаб актьор и фразите "Митака иска да излъже децата, Преслава, Деса и т.н" го издават от всякъде..

И пак ше попитам, не е ли много тъжно да отидеш на концерт, да гледаш като трол и да се чудиш какво лошо може да намериш за да го оплюеш по късно? :mf_surrender:

За Деси Слава явно много сме я подценявали и никой не е очаквал тоя успех, който имаше! ЕВАЛА! Защото тя е от малкото с които чалгата може да се гордее от-до, глас, визия, песни, всичко на 6 и се радвам се публиката го оценява. :1000 (33):

Сподели в други сайтове

По принцип е нормално Преслава да вдигне всички 1 000 останали, защото те са останали само заради нея, т.е. това си е 100% нейни фенове.

По същата причина ако беше пяла в средата, щеше да вдигне 70% от залата, защото останалите 30% чакат други певици ...

... аз бих останал да слушам Преслава само заради "На тебе не отказвам", другото съм го чувал вече, тя пък не я е пяла. :wacko:

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Кралица! :Vishenka_05: Успя да възкръсне от пепелта и днес говорим само за нея след концерта, сякаш другите не са пяли.. :Vishenka_05: Знаех, че Деса пак ще мачка някой ден, колкото и трудно да беше станало по едно време за нея.. :Vishenka_05: Тая година "Идол", догодина да правим "певица" време е ! :Vishenka_05:

На това клипче МНОГО ЯСНО личи, колко много хора има в залата и как пеят! Когато фактите говорят и боговете мълчат!

Сподели в други сайтове

Може би защото не е вярно :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не харесвам скумрията, но приема й беше жесток - не говори глупости .. .

Сподели в други сайтове

Не харесвам скумрията, но приема й беше жесток - не говори глупости .. .

Той си тръгнал преди тя да излезе на сцената, а знае какъв е приема й... :roll1: Това е като ония 14 годишни момичета, които щом нямат чанта на Шанел живота им е съсипан. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Десислава имаше страшно добро посрещане. След Ивана беше тя и успях да чуя за какво става въпрос, преди да отида на фас почивка. Да, имаше по-добри приеми от нейния, но в топ 10 си влиза.
Сподели в други сайтове

Тук се чува пеенето на публиката, докато Певицата на 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2014 е на сцената. :Vishenka_05:

Всички да са толкова зле приети .. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На мен концерта ми хареса, много изпълнители се приеха добре. Единственият минус е, че не бяха планирали времетраенето добре и не остана време за изненадата, която Галена спомена, както и дуетите - не трябваше да ги обявяват предварително. Идеята за откриването беше страхотна и много оригинална, браво! За ретро блока бяха заложили главно на сигурни, пети и на други концерти песни, нямаше кой знае какви изненади, но се получи добре. Хареса ми как звучаха песните с бенда. Пуснатите седящи места бяха разпродадени, като добавим и правостоящите, се получава напълно успешно събитие. Браво! :1000 (33):

Сподели в други сайтове

Тук се чува пеенето на публиката, докато Певицата на 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2014 е на сцената. :Vishenka_05:

Всички да са толкова зле приети .. :3fdb8960598fa63e:

Мачкааааай :helpsmilie: Даноо, дано да не окепазят записа с рязане и заглушаване.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...