Сашо Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Джена ми хареса от видяното , като цяло нищо особено е тоя концерт. . Туук един се опитва да го изкара връх в чалгата , но уви - не е . Най-добрия им концерт с най-многобройна пубблика (изкл. турнетата) си остава 20 години Пайнер , само вижте за какви приеми става на въпрос там и ги сравнете с тея от Арена . Но така е , многото говоррене и предварително хвалене , носи и големи очаквания . Аз лично не бях впечатлен. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 С обработката на концерта са убили всякаква емоция.На мен лично не ми хареса почти нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Undercover_ Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 И къде точно блесва това нещо, че аз нищо не виждам? Пусни си клипчето, по време на интрото на Дяволско желание е, забави го на 0.25сек. и ще го видиш. Допускам, че новините от преди години, че си е направила пластина (заради дрогата) е истина. Линк: http://hotnews.bg/n/preslava-si-susipa-nos...ga.47085/3.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Пусни си клипчето, по време на интрото на Дяволско желание е, забави го на 0.25сек. и ще го видиш. Допускам, че новините от преди години, че си е направила пластина (заради дрогата) е истина. Линк: http://hotnews.bg/n/preslava-si-susipa-nos...ga.47085/3.html И аз ги помня тези слухове, покрай промоцията на "Как ти стои". Изглежда са били верни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Джена ми хареса от видяното , като цяло нищо особено е тоя концерт. . Туук един се опитва да го изкара връх в чалгата , но уви - не е . Най-добрия им концерт с най-многобройна пубблика (изкл. турнетата) си остава 20 години Пайнер , само вижте за какви приеми става на въпрос там и ги сравнете с тея от Арена . Но така е , многото говоррене и предварително хвалене , носи и големи очаквания . Аз лично не бях впечатлен. . Джена беше уникално зле. Въобще не съм го очаквал, но който от тези, които бяха в залата каже нещо различно, направо лъже. Върна се горката заради 5 души, които викнаха "Още". Направо си бе срам, за историята. Обаче, като гледах монтажа на концерта, така са го направили, че всичката конфузна ситуация при Джена в залата е изрязана и впечатлението става съвсем друго. Измамата е не брутална, а глобална - поздравления за усилието все пак! Пайнер са едни мошеници на дребно. С този монтаж, направо съсипаха и малкото добри неща в този концерт. Съжалявам, знам колко много се искаше на по-голямата част от форума този концерт да е нещо специално дори само заради това, да си излекуват комплексите, че там го няма големият дразнител и горките си мислеха, че техният час е настъпил. И колкото и да не си го признават повечето тук, то извира от постовете им. Разочаровани са почти всички, не само крайните елементи, които предвиждаха тотален фурор. За капак, снощи БНТ излъчиха целия концерт на Николина Чакърдъкова и там ткива номера като камери ниско над публиката за да не личи, че няма хора на терена нямаше. Снимаха си хората от високо без да се притесняват и да затъмняват всичко около сцената, защото всичко долу бе пълно и нямаше какво да крият като Пайнер. Сравнение с 2010 година?!!! Пхахаххха..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 По-катастрофална Анелия беше само на наградите за 2007г., когато пя ремикса на "Завинаги" с Миро на плейбек и залата дори не разбра, че е минала. Уникална комбинация между кофти подбор на песни, монотонен оркестър, паднал глас и неприятно място в самия концерт в "айде вече да идват Галена и Преслава" частта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Абе и к'во "Ти къде беше" не била хит ли ?? :1000 (29): И защо вашите "Кралици", "Контеси", "Баронеси" и "Императрици" не пяла народно като са такива певици ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Пуснете си първия припев на Утешителна награда от записа и след това от случайно клипче. Само като чуеш как вие на "не тръгвайте със женени" на клипчето, а от записа пее идеално, можеш да разбереш за каква обработка става въпрос. На Твоите очи също. На клипчето се видя, че на последния припев нещо се оплетоха със вокалите, а на официалния изобщо не си личи. Да не говорим че има кадри, в които Галена е с разперени ръце към публиката, а същевременно се чува как пее самата тя на микрофона. На Ивана също имаше такъв момент, още не е завършила фразата и се чува подвикване от сорта на "аййдеее, опа, уха" Да не говорим за дупките в плейбеците на Малина и Галин. Усилил си нашия вокалите в припева, изрязал последния припев и си мисли, че хората са прости. Татяна също е правила някакви шмекерии, особено на Да сме квит, "вокалите" са и толкова усилени, че баш си пее върху плейбека, но айде като за първи път сносно представяне й е простено. Джулия страхотно си изпя песента, много ми е симпатична. Теди Александрова и Роксана, макар и с уникално прости песни се представиха много добре, пеят си и двете стабилно. Емануела и Кали бяха ужасно смешни, такова надвикване никъде не го е имало. Кали уж към пеещите спада, а с това фалшиво пеене на всеки концерт.... Емилия с Питбул абсолютно неадекватна, изобщо не знам защо излезе да се разхожда на сцената 4 минути. На Ето ме щях да оглушея от виенето на вокалистката, по добре да бяха пуснали вокала на плейбек. За Не виждам, обаче, моите адмирации- събра ми очите. Раздаде се на 100%, всички мълчаха и слушаха-така се прави! Преслава също ми хареса, но като знам, че това е само на голямата сцена, а всяка вечер в дискотеките е пълен минус не ми се коментира. Анелия ми е абсолютно безинтересна. Като цяло ми се откроиха Десислава, Емилия с Не виждам, Ивана с приема( не знам кой е виновен за гафа със звука, но е абсурдно), Преслава, Теди, Татяна. Галена е смешна вече с вечните й опити да лъже и маже, само при нея всеки път има ту сменени кадри, ту обработка на гласа. Комплекси ли е, перфекционизъм ли е не знам, но определено не ми допада. Пусни си Парата ако хвана с някоя програма за караоке със заглушаване на звука и ще чуеш, че наистина само в последния припев няма бек вокал. Засилени са му вокалите, но честно казано аз въобще не си представях тази песен на живо, така че е добре, че поне опита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Абе и к'во "Ти къде беше" не била хит ли ?? :1000 (29): И защо вашите "Кралици", "Контеси", "Баронеси" и "Императрици" не пяла народно като са такива певици ? Хит си е! Е, това за народното е прекалено. Не е необходимо всяка да се доказва с подобни изпълнения. Те своите песни да успеят да изпеят добре. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ако трябва да бъдем реални :D , Килата беше най-добре във втората част - много ме изкефи изявата му. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Забелязахте ли лъскавото в носа на Преслава Може пък да е хремава, все под вола теле търсите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Въобще не търсете под вола теле, Опитаха се няколко души (все едни и същи) да се захванат за залата, за хората. за бенда, за публиката. Нищо не се получи, сега за звука. Е , няма! Прослушах почти всичко на Галена, така е и на клипчетата от концерта, въобще не вървят тея неща тоя път! На тоя концерт, трудно се намират недостатъци в сравнение с всичко случващо се в България на муз. сцена! Кои друг прави 5 часов концерт с бенд и толкова маймуни? Разбира се, че звука ще е мастер след като не е излъчен на живо. Както казах така е с всеки от Слави до Селин Дион. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Анонимко, не си прави труда да крещиш като друг път. Ние, които сме били в залата вече ви казахме ан`блок, че Пайнер прецакаха всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Точно за Слави мога да кажа, че гласът му не е пипан грам - като гледах кадри от концерта на "Васил Левски" в предаването на 30-ти, всичко си е така, както си беше. Но пък за сметка на това звука на бенда е пипан, защото не беше перфектен на самия концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Голямо реване кое как било обработило. Само уважавам постовете, на хората били в залата и чули - които иска реална атмосфера и звук - да плати и да отиде на живо да им гледа цирковете. От гледна точка на зрител, въз основа само на записите от Планета, съм доволен от концерта, но си личи че това не е върховата форма на чалгата, която всички се опитват да изкарат. По отношение на аудиото от концерта - и аз забелязох как на места се чуват гласовете на певицата Х,а тя е с разперени ръце,но както казах - право да съдят имат само хора, платили си да бъдат в аудиторията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Голямо реване кое как било обработило. Само уважавам постовете, на хората били в залата и чули - които иска реална атмосфера и звук - да плати и да отиде на живо да им гледа цирковете. От гледна точка на зрител, въз основа само на записите от Планета, съм доволен от концерта, но си личи че това не е върховата форма на чалгата, която всички се опитват да изкарат. По отношение на аудиото от концерта - и аз забелязох как на места се чуват гласовете на певицата Х,а тя е с разперени ръце,но както казах - право да съдят имат само хора, платили си да бъдат в аудиторията. Напротив. Право да съдят имат всички, защото това е излъчен по медия концерт. Ако не искат да се коментира от неприсъствали в залата, да не го излъчват. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Анонимко, не си прави труда да крещиш като друг път. Ние, които сме били в залата вече ви казахме ан`блок, че Пайнер прецакаха всичко. Кои "вие"? Всички от залата имаха положителни коментари, само ти си търсиш нещичко да плюеш и вече се чудиш какво сега пък за звука се хванал.. А знаеш ли коя е истината, че този концерт беше една твоя мечта, винаги си мечтал за такъв концерт в голяма зала и с бенд, НО С КАМЕЛИЯ! Това ти е мъката, че тоя концерт се случи, когато тя не е там, а мечтата ти беше да я видиш точно на такъв Пайнерски концерт.. За мене обаче Мария не пее на живо! Аман от тая птицечовка, за какво изобщо ходи на концерти, нали има пари! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Te половината там не са пяли - чуйте Милко Калайджиев и Джена, за да разберете какво е живо пеене, няма как да си толкова перфектен, гласът ти да е така равен като звук, да няма никакви усилвания и намалявания на нивото на звука. Пълна бутафория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Te половината там не са пяли - чуйте Милко Калайджиев и Джена, за да разберете какво е живо пеене, няма как да си толкова перфектен, гласът ти да е така равен като звук, да няма никакви усилвания и намалявания на нивото на звука. Пълна бутафория. На всички пеенето е пипано. Пайнер така направиха и с концерта на Глория и с този. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Te половината там не са пяли - чуйте Милко Калайджиев и Джена, за да разберете какво е живо пеене, няма как да си толкова перфектен, гласът ти да е така равен като звук, да няма никакви усилвания и намалявания на нивото на звука. Пълна бутафория. Пяха, пяха, имаме клипчета. Просто са решили да го обработят както никой път. Както и този на Глория де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Кои "вие"? Всички от залата имаха положителни коментари, само ти си търсиш нещичко да плюеш и вече се чудиш какво сега пък за звука се хванал.. А знаеш ли коя е истината, че този концерт беше една твоя мечта, винаги си мечтал за такъв концерт в голяма зала и с бенд, НО С КАМЕЛИЯ! Това ти е мъката, че тоя концерт се случи, когато тя не е там, а мечтата ти беше да я видиш точно на такъв Пайнерски концерт.. За мене обаче Мария не пее на живо! Аман от тая птицечовка, за какво изобщо ходи на концерти, нали има пари! Анонимко, казват ти го всички били в залата, а от тях само 2-3 индивида симпатизираме на Камелия малко повече, отколкото на другите. Всеобщото ни мнение, че дори малкото добри неща, които видяхме в залата и чухме като атмосфера, са брутално прецакани с този монтаж. Сега, няма смисъл да обръщаш внимание на хора от тесния кръг на Галена, които са били с нея и Деса в "Калоянова крепост" на нова година и там някъде, между основната им тема за клюкарстване на двете (Камелия), са пуснали някакви изречения за мастериране на записа, монтаж по специален нов начин, режисирани нововъведения и т.н. глупости, от които тези, които ни направиха вчера сводката тук нищо, ама съвсем нищо не отбират. Същите ни предават тук само това, което двечките са си говорили за Кама и най-вече, мечтата на Деса - Кама да пее на нейните цени от преди Пайнер! За цените, посредникът между тях и нас тук с многото никове, е позасилил слагачески до нива от 800 лева с надеждата, същите да прочетат "геройството" му и да го целунат по бузката от благодарност. Не бъди като него, че и на теб ще ти се смее целия форум, без да се налага да пишеш с болднати букви с шрифт 7 щастливи неща, обезателно оцветени в червено, че нали, Пеевските медии веднага те връщат в първи клас, а не аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanka_Cool Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 За мен концертът бе провал... абсурдно беше, ехо кънтеше в полупразната зала, а певиците бяха като циркаджийки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 За мен концертът бе провал... абсурдно беше, ехо кънтеше в полупразната зала, а певиците бяха като циркаджийки... Хайде сега глупости. Залата беше пълна на 70%, като около 70% от тези 70% си бяха взели билети. Имаше трагедии като Яница и Мария, които не бива повече да пеят на живо, имаше песни на плейбек като Ивана и Галин, но имаше уникални живи изпълнения като ДесиСлава, Праса, Емилия, Анелия и Джена. Отделно изпълнители като Теда и Тотя разцепиха с много добри живи изпълнения също. Като аплодисменти също Фики, Ивана, ДесиСлава и Милко показаха какво е да се вдигне залата. Не е най - добрият им концерт, но е със сигурност в горната половина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Пълна, празна има аматьорски клипчета, снимки, след това официално видео-всичко се вижда, залата определено не страда от липса на хора.. Така, че опити за манимулации не вървят. А само си вижте първите мнения в темата-някой хора се кълняха как няма да има никой, няма да продадат билети, няма да има концерт и т.н Лъгаха и за Преслава, че всички се изнесли-а то се вижда всичко от всички клипове. И най-хубавото: за първи път толкова млади хора в залата! Свежи, млади, няма ги типичните мангали и меки китки на всяка крачка...сега ясно се вижда, че публиката е различна. Което значи, че има бъдеще за тая музика! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 С тая дължина на концерта докато дойде Преслава, наистина огромна част от публиката просто ѝ се наложи да си тръгне, не е лъжа, а факт, който е бил там, го видя, от официалното видео също се вижда разликата между публиката в първата част и края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.