Venci Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Очаквам взрив от дуетни изпълнения от Ивана, Глория, Тони Дачева, Нелина и всички пеещи. Ще бъде интересно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Абе то и 6те шматки в Стара Загора уж са много пеещи, ама лайв записа го видяхме всички, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Оле, оле... Толкова малоумно написано, че нямам думи... Много ясно, че няма да го излъчат на живо. Добре си знаят, че има голям шанс да се оакат. Нали переди да го пуснат за многомилионната си ублика трябва да си оправят небивалиците... Монтажи, плейбеци, публика.... Чудно ми е как куцо и сакато ще пее на бенд?! (Освен ако и той не е на плейбек.. Ххаха) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 По-скоро искат да привлекат поне феновете на чалгата от София да го гледат на живо. Ще видим какво ще направят. Аз засега обаче съм решил да се преструвам пред себе си, че не знам за концерта, и да видя дали отнякъде, различно от ТВ "Планета" бих разбрал за него, защото според мен изобщо не се справят добре с рекламата. Да видя ще забележа ли плакат, билборд, някой приятел да ми каже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Много са прости да не го излъчат на живо......... ама поне ги монтират и излъчват бързо после.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Как така няма да има живо излъчване? Тъпаци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Бендът, изненадващите дуети и старите песни звучат много интересно! Разбираемо е, че няма да го излъчват - залата е огромна и ще се стараят да съберат колкото се може повече хора. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Точно па Зюмбюлките родили идеята ... смях. Май-май Митко иска да си го премери с Дългия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Билетите са поръчани вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Как няма да се излъчва? Пълна простотия .. думи нямам Между другото откъде е това написаното? Не виждам статия в сайта на Планета. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Как няма да се излъчва? Пълна простотия .. думи нямам Между другото откъде е това написаното? Не виждам статия в сайта на Планета. От сайта на Пайнер е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тоя текст 100 % Хари Янакиев го е писал. Това ще е първия юбилеен концерт, който няма да се излъчва на живо и го смятам за голям минус, но какво да се прави, билетите трябва да се продадат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Айде да купуваме билети! Кажете от по колко лева и съответно къде ще е най-готино според вас, на мен интерактивната схема на залата на ми зарежда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тоя текст 100 % Хари Янакиев го е писал. Това ще е първия юбилеен концерт, който няма да се излъчва на живо и го смятам за голям минус, но какво да се прави, билетите трябва да се продадат. Абсолютно .. то ясно, че целят да има повече хора в залата, но публика от Варна, Русе, Бургас и други по-отдалечени места и с живо излъчване, и без него, няма да се дръпне до София за въпросния концерт. В случая само губят като не излъчват на живо. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Абсолютно .. то ясно, че целят да има повече хора в залата, но публика от Варна, Русе, Бургас и други по-отдалечени места и с живо излъчване, и без него, няма да се дръпне до София за въпросния концерт. В случая само губят като не излъчват на живо. Хората от чужбина като мен, хората от малките градове... това е рожден ден на телевизия Планета, само че без телевизия Планета :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Дано поне пуснат лайв линк в Ютуб, но и това ме съмнява честно казано. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Айде да купуваме билети! Кажете от по колко лева и съответно къде ще е най-готино според вас, на мен интерактивната схема на залата на ми зарежда. +1 И аз ще се радвам да прочета мнения от кои билети е най-добре да се купи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тоя текст 100 % Хари Янакиев го е писал. Това ще е първия юбилеен концерт, който няма да се излъчва на живо и го смятам за голям минус, но какво да се прави, билетите трябва да се продадат. То пък сякаш това ще подтикне някого да си купи билет, аз например не бих си взел без да ме интересува ще го дават ли на живо или не. Пародията е голяма, провалът е очакван. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Очаквах да не се излъчва на живо и се опасявах от това..Аз ще бъда пак в чужбина и няма да мога да отида за съжаление..Такова събитие не се пропуска! Но... Както ви казах, ще е с БЕНД и затвориха устата на тези, които все се оплакваха, че нямало такъв. Само не ми допада, че яко ще се изрязва, монтира, наслагва.......но това го правят всички, дори прехваления Слави на 1-вия концерт. А в чужбина е най-нормална практика. Pacho, най-негативния човек евър! Няма нищо положително в нито един коментар..Нали искаше бенд и голяма зала , БЕ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пачо, май наистина не ти носи удоволствие, дори да правят стъпки в правилната за теб посока. На теб ти е интересно да не ти харесва това, което правят. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Дано поне пуснат лайв линк в Ютуб, но и това ме съмнява честно казано. Те ако пуснат лайв ще го излъчат и на живо. И да... аз на такъв концерт няма да стъпя ... все тая дали ще го излъчват... или не...не мисля, че ще повлияе на избора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Няма да го излъчват на живо поради една причина, 60% минимум от залата ще е празна, не е толкова трудно да се сетим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 +1 И аз ще се радвам да прочета мнения от кои билети е най-добре да се купи. Е как къде, долу при правостоящите е най-големия купон. Иначе схемата зарежда с Мозила, с Хром - не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пачо, май наистина не ти носи удоволствие, дори да правят стъпки в правилната за теб посока. На теб ти е интересно да не ти харесва това, което правят. :1000 (29): Определено е така! Той написва нещо, как можело да не го правят, след няколко месеца то се случва и той пише, 'предричам провал"?! Някой хора имат слонска памет като мен и помнят кой, какво пише, не се правете на ударени! 90% от негативните коментари са били за това, че концерта трябва да е в Арена, да е с по-висока цена и да има бенд!! Сега като ви треснаха с тея неща по главите се чудите какво да напишете... Няма да го излъчват на живо поради една причина, 60% минимум от залата ще е празна, не е толкова трудно да се сетим. Хора, ЗАЩО СТЕ В ТОЯ ФОРУМ??!! В момента чалгата е само Пайнер, защото други компании няма, ако не ги харесвате и искате провал, какво изобщо правите в чалга форум? Не мисля, че сте тук заради Анастасия и т.н от Фен тв...?! Нали това искахте, било ви писнало от концертите в НДК, нищо не се случвало?!! Ужасен народ!!!! Разбирам човек да не харесва някой ЧОВЕК, певец или изпълнител, ама да мрази всичко и всички...аз поне само на жълтозъбка си го изкарвам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Хора, ЗАЩО СТЕ В ТОЯ ФОРУМ??!! В момента чалгата е само Пайнер, защото други компании няма, ако не ги харесвате и искате провал, какво изобщо правите в чалга форум? Не мисля, че сте тук заради Анастасия и т.н от Фен тв...?! Нали това искахте, било ви писнало от концертите в НДК, нищо не се случвало?!! Ужасен народ!!!! Разбирам човек да не харесва някой ЧОВЕК, певец или изпълнител, ама да мрази всичко и всички...аз поне само на жълтозъбка си го изкарвам.. Аз не искам концерта да е провал, напротив. Но не зная ти на колко концерта си ходил, но на мен вече ми се събират 6 - 7 и нито един не е бил с пълна зала. А НДК е с 3400 места, не с 12 000. При това на някои е било пълно само 1/3 от залата. Няма кой да ме накара да повярвам, че 12 000 ще са там, но да видим Това, че чалгата е само Пайнер ОК, но те я възприемат като музика за запой в студентски, не като нещо яко да идеш на концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.