PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Галена я няма затова няма да излъчват концерта :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Хубаво, няма да се излъчва на живо, причината е ясна - няма как да напълнят "Арена-та. Ако концерта бъде с бенд както стана известно, как ще пеят половината "Пайнер" ? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 I_N_P каза: Определено е така! Той написва нещо, как можело да не го правят, след няколко месеца то се случва и той пише, 'предричам провал"?! Някой хора имат слонска памет като мен и помнят кой, какво пише, не се правете на ударени! 90% от негативните коментари са били за това, че концерта трябва да е в Арена, да е с по-висока цена и да има бенд!! Сега като ви треснаха с тея неща по главите се чудите какво да напишете... Първо реклама няма, второ от тези 30 точно 10 могат да пеят на живо, а други десет сигурно дори не са си и помисляли, че могат да излязат пред музиканти и да "извият" глас, трето - няма живо излъчване, защо, айде задайте си това въпросче. Аз не съм коментирал никога Арената за Пайнер, просто не ми е минавало през ума, че има логика да правят концерт там, след като НДК в повечето случаи не е пълна на 100%, да не говорим, че в последните 5-6 години Димитров научи почитатели на тази музика да я консумират изцяло без пари. Когато не подготвяш концерт, така както трябва да се подготвя и както си го подготвял преди - какво очакваш да каже някой. Не знам ти последните години какви концерти си посетил, но аз доста посетих и прекрасно виждам как трябва да изглежда такова събитие. Извинявай, но на последните концерти дори Галена, която закрива, си позволява да си отваря устата на плейбек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 О, я виж ти! - някой май го хвана шубето и няма да излъчва на живо. Дали да не се вдигна да ида в София, да ви направя една видеоретроспекция? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 foxy_vd каза: О, я виж ти! - някой май го хвана шубето и няма да излъчва на живо. Дали да не се вдигна да ида в София, да ви направя една видеоретроспекция? Отиди, моля те - искаме сеир Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Причините, да не планират живо излъчване, или дори в тубата - са ясни като бял ден - залата няма да се пръска по шевовете, като други мероприятия в последно време, и да скрият резила, който ще са певачките, щото от сборна формация "30 Тятяни" на живо могат да пеят максимум 10на, пък от тях сигурно едва 3-4 имат опит с бенд/оркестър. И съответно като се стигне до някво излъчване, ще се монтира всичко, за да е успеха грандиозен за кокошарника.Кеф ти лайв записи, кеф ти публика, овации ... Абе квот си поискат и платят съответно. Пс - абе намерил кой да ни държи сметка за какво сме тука, нали .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Cally-Pressyfan' каза: Отиди, моля те - искаме сеир Не си знам графика, дано е подреден така, че да мога да ида. Че нещо това изявление на Пайнер ме мотивира яко. Не може чак с такава цензура, да го ева.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Да това е другата причина да няма излъчване на живо. Половината кокошарник никога не е пял на живо и сега ще трябва яко да се резили. После ще обработят записа все едно всички са били върха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Това с бенда не го виждам нещо. Специално треторазрядните с Оцковите песни ще са зашеметяващи в лошия смисъл на думата. Може би ще ги преработват, та затова не смеят да излъчват на живо. Оставаме на страна факта, че ги е страх дали ще е пълна залата. За мен е недопустимо веднъж на 15 години да правиш концерт в най-голямата зала на България и да не го излъчваш, просто няма никакви реални мотиви за това, освен посочените по-горе. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Май забравяте 2005 когато всички от-до бяха на живо, без Малина разбира се?! И се справиха прилично...не е голяма философия да научат по 1 песен с бенд.. А иначе Слави също ли го бепе страх от първия концерт и за това не се излъчи на живо? Лили Иванова също ли? Цеца? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 I_N_P каза: Май забравяте 2005 когато всички от-до бяха на живо, без Малина разбира се?! И се справиха прилично...не е голяма философия да научат по 1 песен с бенд.. А иначе Слави също ли го бепе страх от първия концерт и за това не се излъчи на живо? Лили Иванова също ли? Цеца? През 2005 говорим за съвсем други имена, не за Кристиана, Теди Александрова и подобни недоразумения. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Какво толкова се чудите защо няма да се излъчва концертът? Нито един от големите концерти, правени в БГ, не е бил излъчван на живо - нито на Слави, нито на Лили Иванова, нито на естрадите в НДК, не мисля, че е чак такъв проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ще бъде яко парти. Там сме, тва е нашата музика и трябва да я подкрепим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 I_N_P каза: Май забравяте 2005 когато всички от-до бяха на живо, без Малина разбира се?! И се справиха прилично...не е голяма философия да научат по 1 песен с бенд.. А иначе Слави също ли го бепе страх от първия концерт и за това не се излъчи на живо? Лили Иванова също ли? Цеца? Кога през 2005 година всички са били на живо, че нещо никак не се сещам за такова нещо? Защо се опитваш да лъжеш за стари неща, които не си гледал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 foxy_vd каза: Кога през 2005 година всички са били на живо, че нещо никак не се сещам за такова нещо? Защо се опитваш да лъжеш за стари неща, които не си гледал? ХАХАХААХАХ аз помня, за разлика от теб..Награди 2005, което значи Февруари 2006, всички бяха на живо от-до без Малина. А 2005 турне, само Емилия и Ивана, Преслава бяха истинските певици, единствените усмелили се да пеят на живо! Без твоята господарка разбира се... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 I_N_P каза: ХАХАХААХАХ аз помня, за разлика от теб..Награди 2005, което значи Февруари 2006, всички бяха на живо от-до без Малина. Въобще няма такова нещо. Явно си гледал само "Има любов" на Камелия...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 foxy_vd каза: Въобще няма такова нещо. Явно си гледал само "Има любов" на Камелия...... Престани за да се излагаш, и без това постоянно показваш къса памет и липса на зная, Не разбра ли, че по-добре помнеш от мене няма? Много пъти съм те "стрелял" с неща които си казвал преди години и стоиш с отворена уста... Нека някой му потвърди на този, че Награди 2005, бяха на живо от-до и първия такъв на Пайнер. А Камелия изчака цял Пайнер да пропее на живо и тогава се реши след 10 годишна кариера да заграчи на живо... http://vbox7.com/play:367f86d2 Дори Гергана изви глас тогава за първи път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 I_N_P каза: Престани за да се излагаш, и без това постоянно показваш къса памет и липса на зная, Не разбра ли, че по-добре помнеш от мене няма? Много пъти съм те "стрелял" с неща които си казвал преди години и стоиш с отворена уста... Нека някой му потвърди на този, че Награди 2005, бяха на живо от-до и първия такъв на Пайнер. А Камелия изчака цял Пайнер да пропее на живо и тогава се реши след 10 годишна кариера да заграчи на живо... Слушай какво, няма такъв "пайнерски" концерт, на който всички да са пяли на живо и никога няма да има. Няма да ти преча да продължаваш да се излагаш, защото не спираш вече цяла година, но с този пост ме озадачи сериозно. Ти пич, наистина си бил болен фен на Кама и тая ти е била шута някъде така, че не можеш да го преживееш. Отдавна го мисля, но до тази вечер не бях сигурен. И ще ти кажа защо. Това изпълнение на Кама, от точно този концерт е първото и изцяло на живо по такива концерти. Само обсебен тип може, до такава степен да е впечатлен и в главата му 10 години, това да е асоциацията с този концерт, че с времето да е останал с впечатлението, че тогава всички са пели на живо, без Малина. Вече знам, защо толкова мразиш Кама и защо ненавиждаш мен. Бил си на моята позиция пич, а сега не си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Чакайте, Глория си пя "Не сме безгрешни" още на 3 тия рожден ден. Ивана също пя тогава на живо. За какво говорите ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 foxy_vd каза: Слушай какво, няма такъв "пайнерски" концерт, на който всички да са пяли на живо и никога няма да има. Няма да ти преча да продължаваш да се излагаш, защото не спираш вече цяла година, но с този пост ме озъдачи сериозно. Ти пич, наистина си бил болен фен на Кама и тая ти е била шута някъде така, че не можеш да го преживееш. Отдавна го мисля, но до тази вечер не бях сигурен. И ще ти кажа защо. Това изпълнение на Кама, от точно този концерт е първото и изцяло на живо по такива концерти. Само обсебен тип може до такава степен да е впечатлен и в главата му 10 години това да е асоциацията с този концерт, че с времето да е останал с впечатлението, че тогава всички са пели на живо.... без Малина. АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОТ-ДО БЯХА НА ЖИВО БЕЗ МАЛИНА!!!!!!! Ма"ната й на Камелия, спри да се излагаш и виж има клипчета, всички бяха на живо, дори Гергана която до тогава никога не беше пяла..Май имаш много къса памет.Всички участници на концерта тогава бяха на живо. Това остана и последния такъв, с изключение на турнетата. Аз като ти казвам, че знам мноого по-добре от теб ти не ми вярваш. Покажи ми ЕДИН клип на изпълнител, който не е бил на живо на тея награди??!! НЕ МОЖЕШ. Само на Веско Маринов монтираха плейбек, защото стана фал с микрофона! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Glamdring каза: Чакайте, Глория си пя "Не сме безгрешни" още на 3 тия рожден ден. Ивана също пя тогава на живо. За какво говорите ? Говорим, че няма такъв концерт, на който всички да са били на живо, без Малина. Имало е всякакви изпълнения през годините на живо, но никога целия Пайнер. Гледай го само тоя анонимният как се издаде, като пълен наивитет.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 foxy_vd каза: Говорим, че няма такъв концерт, на който всички да са били на живо без Малина. Имало е всякакви изпълнения през годините на живо, но никога целия Пайнер. Гледай го само тоя анонимният как се издаде, като пълен наивитет.... Не се прави на ударен!!! ДАЙ МИ КЛИП ОТ ТОЗИ КОНЦЕРТ НА КОЙТО ИМА НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е НА ЖИВО????!!!! Не бягай както винаги. А това което си дал на жълтозъбка е фалшиво отвсякъде, изобщо не може да хване тоналност и на всяка фраза е в различна такава, изключително музикално-неграмотно същество е! ЧАКАМ КЛИП с плейбек!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 foxy_vd каза: Говорим, че няма такъв концерт, на който всички да са били на живо, без Малина. Имало е всякакви изпълнения през годините на живо, но никога целия Пайнер. Гледай го само тоя анонимният как се издаде, като пълен наивитет.... Точно този концерт, който си постнал с "Има любов", ако не се лъжа е същия, когато Галена пя за първи път на живо - "Как не те е срам" и се справи много добре. п.с. На живо Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ако е същия, за който си мисля, беше ебати и клизмата това "живо" пеене на Галче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Lelqtian каза: Ако е същия, за който си мисля, беше ебати и клизмата това "живо" пеене на Галче Много си е добре даже. http://vbox7.com/play:4008d1a7 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.