Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

:1000 (10): Много бързо забрави как се радваше, че Галена ще има дует с Преслава, та твоята да види популярна песен през 2015. След "На тебе не отказвам" пак си стана същия като преди, супер необективни изказвания.

Феновете на Джена пък съвсем да не коментират, че тя тази година е най-голям резил. Правеше се на модерна и млада и пак се върна към стария си стил от безизходица, но и така не се получи. Най-малко нейната липса на концерта би се усетила от топ имената.

Кога пък съм се радвал, че ще има дует с Галена, за да види хит случайно? Ми напротив - с дуета не направи такъв хит, колкото с "На тебе не отказвам".

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

:1000 (10): Много бързо забрави как се радваше, че Галена ще има дует с Преслава, та твоята да види популярна песен през 2015. След "На тебе не отказвам" пак си стана същия като преди, супер необективни изказвания.

Феновете на Джена пък съвсем да не коментират, че тя тази година е най-голям резил. Правеше се на модерна и млада и пак се върна към стария си стил от безизходица, но и така не се получи. Най-малко нейната липса на концерта би се усетила от топ имената.

Джена всеки път е с "най-слабия" прием, "няма" хитове и фенове "няма" дори. Интересното е обаче как само нейния хонорар расте и как "без" хитове получава взривяващ прием на всеки концерт, прием който дори Галена не може да постигне с всичките си конфети, пушеци, неонови маски и т.н. Нека, нека ..

Сподели в други сайтове

Ми може до сутринта да казвате каквито и да било аргументи, все тая при положение, че вече се изказахте толкова крайно и необективно. Ненормално е да твърдиш, че никой нямало да забележи, че Галена не е на концерта. Това да не е Ани Хоанг случайно? Я малко по-реалистично, нито Преслава, нито Джена са на нивото на Галена в момента, колкото и да не ви се иска тя е лидера. Точка. ;)

Сподели в други сайтове

Ми може до сутринта да казвате каквито и да било аргументи, все тая при положение, че вече се изказахте толкова крайно и необективно. Ненормално е да твърдиш, че никой нямало да забележи, че Галена не е на концерта. Това да не е Ани Хоанг случайно? Я малко по-реалистично, нито Преслава, нито Джена са на нивото на Галена в момента, колкото и да не ви се иска тя е лидера. Точка. ;)

+110

Сподели в други сайтове

Джена всеки път е с "най-слабия" прием, "няма" хитове и фенове "няма" дори. Интересното е обаче как само нейния хонорар расте и как "без" хитове получава взривяващ прием на всеки концерт, прием който дори Галена не може да постигне с всичките си конфети, пушеци, неонови маски и т.н. Нека, нека ..

Абсолютно, на последният Рожден ден дори Джена беше с много по-силен прием, на наградите бяха горе-долу на едно ниво!

Сподели в други сайтове

Истината е, както бях казвал и преди, защото Калин го пропагандираше още в самото начало това, че която и голяма звезда да не е там, ще се забележи. За да не каже, че се извъртам, както му казах, ако я няма Преслава ще се забележи / незабележи точно толкова. Ако я няма Глория / Ивана, ще се забележи и се коментира, че едната е била другата НЕ. Същото е и с Галена и Преслава или Джена.

Сподели в други сайтове

Е, ще се забележи, Галена има най-много хитове тая година, два от които са "Пантера" и "В твоите очи"! "Стара каравана" също е супер яка и известна.

И аз се чудя от кои билети да си взема. Дали за правостоящи и ако евентуално после и още хора се навият, да можем да отидем заедно, или за седнали, ама там пък ще се запълнят местата около нас.

Сподели в други сайтове

Останали са само 9 билета от 15 лв.

Как бе? Чалгата вече не била същата и залата щяла да е празна... :lol:

Иначе Галена е много силен играч, но на концерти не е много силна, но се надявам Деса да изпее сама хитЯ!! Други няма да липсват...

Наистина ще да дават концерта чак за НГ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

Как бе? Чалгата вече не била същата и залата щяла да е празна... :lol:

Иначе Галена е много силен играч, но на концерти не е много силна, но се надявам Деса да изпее сама хитЯ!! Други няма да липсват...

Наистина ще да дават концерта чак за НГ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Явно само ти се вълнуваш толкова много от това дали ще има хора в залата или не? :whistling: Бегай купувай билети, че ще те разкостя след концерта.... :g2:

Сподели в други сайтове

Кога и къде се появява тази интерактивна схема? През телефона съм. Закупувайки билет, в сайта показва ли за къде точно си го взел или само изписва сектор, ред и място?

Сподели в други сайтове

Явно само ти се вълнуваш толкова много от това дали ще има хора в залата или не? :whistling: Бегай купувай билети, че ще те разкостя след концерта.... :g2:

Аз те разкоствам вече цяла година... :lol: Много ти трябва за да ме стигнеш! А ти от сега почни да мислиш, както ще ни предлагаш..Дали ще е теория, че Пайнер са сложили статисти вместо публика, дали че са дали билети на техни хора, дали, че всичко е монтаж на концерта и т.н! Давай започвай от сега!!! :lol: Всички помним бисери като, че Преслава е записала "ОЩЕ" на колоните, че сложила подложки и какво ли още не.. :lol: Ох!! :1000: :lol:

Ти умря от яд, на миналия рожден ден на Планета, който бе най-добрия в последните години, а сега кой знае какво ще е !!

Сподели в други сайтове

Като гледам схемата, вече над 70% от предложените места за седнали са продадени, това са над 4000 билета. Иначе има и 10 сектора, които не са пуснати в продажба и те са с над 2500 места. Вече за правостоящи няма точно определен капацитет като бройка, но и там няколко хиляди трябва да си купят. Като цяло щеше да им е по-спокойно, ако бяха пуснали билетите по-рано.

Сподели в други сайтове

Като гледам схемата, вече над 70% от предложените места за седнали са продадени, това са над 4000 билета. Иначе има и 10 сектора, които не са пуснати в продажба и те са с над 2500 места. Вече за правостоящи няма точно определен капацитет като бройка, но и там няколко хиляди трябва да си купят. Като цяло щеше да им е по-спокойно, ако бяха пуснали билетите по-рано.

Сега изброих грубо около 2400 свободни места все още.

Иначе предполагам най-горните сектори, които сега не ги предлагат, ги пазят в случай, че останалите се запълнят до концерта.

Сподели в други сайтове

По-скоро трябва да се загрижат за концерта в Русе, там нямат и 1000 продадени сигурно, а им трябват още бая, а е след половин месец. В "Арена Армеец" ще се получат нещата.

Сподели в други сайтове

По-скоро трябва да се загрижат за концерта в Русе, там нямат и 1000 продадени сигурно, а им трябват още бая, а е след половин месец. В "Арена Армеец" ще се получат нещата.

Да, всъщност може би беше грешка да замислят концерт там. Или пуснаха прекалено късно билетите ..

Сега като видях схемата за концерта в Русе - само три сектора са изцяло продадени, а други два наполовина. Останалите седем сектора почти не се купуват.

Сподели в други сайтове

В Русе не е ли благотворителен?

В едно събитие в фейсбук го определят като такъв.

Сподели в други сайтове

В Русе не е ли благотворителен?

В едно събитие в фейсбук го определят като такъв.

Трябваше да накарат Глора да направи юбилеен там и да покани тия 5 мата за гости :D Щеше поне 3000 да са продали и да са доволни :D

Сподели в други сайтове

Ама и едни звезди имаме... Феновете сме на нокти и се надяваме да си продадат по някакъв начин билетите, че да не станат за резил. ;д

Ми то като не знаеш кои ще са там, аз например още се чудя дали да ходя. Ако ида да гледам Теда и Тотя и си загубя 3 часа, а не видя Глория например, няма да съм много доволен.

Сподели в други сайтове

Трябваше да накарат Глора да направи юбилеен там и да покани тия 5 мата за гости :D Щеше поне 3000 да са продали и да са доволни :D

Дааа :D :D

Да направи турне напролет с Дани Милев Бенд и заключителния концерт да е в Арена Русе :D

Сподели в други сайтове

Ми то като не знаеш кои ще са там, аз например още се чудя дали да ходя. Ако ида да гледам Теда и Тотя и си загубя 3 часа, а не видя Глория например, няма да съм много доволен.

Глория няма да е.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...