Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ние Екстра ти Нина хич не я мислим, тя добре се "уреди" по горичките из Истамбул да се натиска с 17 годишни турци... Какво падение! Ще попитам пак, истина ли е , че концерта ще го дават чак за НГ?? Да. Няма да се излъчва на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Милко няма да участва??!!! Щеше да изпее "Къде си, батко?" или "За да те забравя", а можеше и "Професор", и "Точилка" от новите, беше много важно да участва, такава емблема е.. И аз съм разочарован. Тази година направи големи хитове, а има и вечни такива. Освен това е купонджия и създава настроение. Можеше и неочакван дует да поднесе с някое от откритията си! Акъл за круши в тази Планета! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да. Няма да се излъчва на живо. Еееее мизерници!! Ще им върна заплатата си за декември!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 И аз като човек, живеещ в провинцията много ме е яд че няма да го излъчват на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Милко няма да участва??!!! Щеше да изпее "Къде си, батко?" или "За да те забравя", а можеше и "Професор", и "Точилка" от новите, беше много важно да участва, такава емблема е.. Да, в Арена Армеец трябва да звучи Точилка, както и Селфи, Дзънгър Лаке, както всичко останало лъхащо на дюнер с изобилие от бял сос. Към микса добавяме и песента на Оцко, която ще се плейбеква в 965 различни вариации (разбирай "песни"). Малко им е това, на което ги правят коментарите в групата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ама какви хитове има Милко, бе, хора? Вие четете ли какво пишете? Няма кьорав хит от "За да те забравя". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ама какви хитове има Милко, бе, хора? Вие четете ли какво пишете? Няма кьорав хит от "За да те забравя". Малко ли е "За да те забравя", сигурно единствената пайнерска песен от онази година, която все още се помни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Малко ли е "За да те забравя", сигурно единствената пайнерска песен от онази година, която все още се помни. Не съм казал нищо за тази песен. И наистина май е единствената, която поне аз помня от 2009. Даже съм За Милко да е на концерта, за да изпее единствените си два големи хита - "За да те забравя" и "Къде си батко", но ако мисли да пее бозите си от тази година, айде не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не съм казал нищо за тази песен. И наистина май е единствената, която поне аз помня от 2009. Даже съм За Милко да е на концерта, за да изпее единствените си два големи хита - "За да те забравя" и "Къде си батко", но ако мисли да пее бозите си от тази година, айде не. Можеше и само в ретро частта да го включат. Точилка и Професор сигурно ще изпее в Русе. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 На Мария новвата песен е брутално яка , направо така нацели на песен ,че не е истинаа . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не съм казал нищо за тази песен. И наистина май е единствената, която поне аз помня от 2009. Даже съм За Милко да е на концерта, за да изпее единствените си два големи хита - "За да те забравя" и "Къде си батко", но ако мисли да пее бозите си от тази година, айде не. Е, "Професор" е много забавна, аз супер се смях първият път като я слушах, "Точилка" е ритмична, но можеше да е с по-як текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Е, "Професор" е много забавна, аз супер се смях първият път като я слушах, "Точилка" е ритмична, но можеше да е с по-як текст. Но пък Точилка влезе в дискотеките. Много избухваха хората по морето. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Тази новина чаках! Искам представяне в ретро частта, подобно на онова от Награди 2013. Ама ретро частта е с пеене наживо, а Гига от излагането си пред Александър Невски не се престрашава да запее... Според мен ще се усети еднакво липсата и на Галена и на Глория. Извинявам се много, не отричам постиженията на Глория за жанра, но нека бъдем реалисти. Глория от 10 години минава толкова вяло по концерти, че да сравняваш липсата й с тази на Галена, която не само има най-големите хитове, а и винаги измисля интересно и запомнящо се представяне, си е абсурдно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ми дори в зала 111 да е, поне развива концертна дейност. А докато всички останали (с изключение на Глория) си питат ..... за нещо подобно. Като ги питат за концерти, казват, че била добра идея, ама не я реализират. Не го отричам, ето Глория е видяла от нея Дани Милев и го е взела. Сега Пайнер видяха от Глория и Анелия и те започнаха да ползват. Това си е принос. Просто Анелия Е много голяма, много много голяма и виждате, че изпитва трудности да напълни залите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 К'во стана с билетите?Свършиха ли? Или ГОЛЕМИТЕ и АКТУАЛНИ имена на Пайнер не могат да разпродадат залата?! Абсолютни смешнички. И това ми били звездите на България?! Май всичко ще е с голяма клизма... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 К'во стана с билетите?Свършиха ли? Или ГОЛЕМИТЕ и АКТУАЛНИ имена на Пайнер не могат да разпродадат залата?! Абсолютни смешнички. И това ми били звездите на България?! Май всичко ще е с голяма клизма... Продават се доста добре - виж интерактивната схема. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 В Русе не се продават добре. В София са ок, днес си бях харесал едни места за нас, дето се уговорихме да ходим, сега вече ги няма. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Никаква реклама няма за концерта в Русе, даже и новина в сайта на Планета няма май... странно и жалко ... те него май изобщо няма да го снимат даже Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 В Русе на живо ли ще се излъчва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Продават се доста добре - виж интерактивната схема. Кое му е добрето??За 1 месец не могат да разпродатат залата хахаха..иначе имаме по 10 000 лайка на минута :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Дано Джена да срути с "Ти къде беше" .. !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не разбирам защо пишеш в този форум като се надяваш на провал? Аман от черногледи хора .. все гледате някой да се провали и да се радвате от този факт. Останали са им 2000 билета, които със сигурност ще продадат. Ти ли ще ме питаш защо пиша?! :1000 (29): Никой не е черноглед, а реалист. Сред тези които ще участват има и мои любимки, но това не променя фактите. Интересът, знаейки и четейки грандоманските лозунги на Пайнер, е смешен. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ти ли ще ме питаш защо пиша?! :1000 (29): Никой не е черноглед, а реалист. Сред тези които ще участват има и мои любимки, но това не променя фактите. Интересът, знаейки и четейки грандоманските лозунги на Пайнер, е смешен. :1000 (19): Айде, айде много реалисти бяхте, те билетите свършиха, докато реалиствахте! Това е уникална гледка, чалга форум, един от малкото от останалите изобщо, и самите фенове на тая музика, пишат как концерта щял да се провали! Това може да се види само в България! Как искате после НЕ феновете на тая музика да променят мнението за чалгата, като дори тея които спят ден и нощ по някакви форуми и живеят тука по 15 години плуят? И така е за всичко, не само за това, винаги се молиме за лошото на другите..Помня когато Пайнер спечелиха евро парите какво стана...Злобен народ, завистлив! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Къде може да проследим как върви продажбата на билетите? В eventim как стават нещата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Къде може да проследим как върви продажбата на билетите? В eventim как стават нещата? Влез в схемата на залата с Firefox. Трябва да имаш инсталирана Java. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.