Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Питате що Жалка я няма? Готвят Джена за ПЕВИЦА на 2015... толкова е очевидно.

Навремето като Преса я готвиха, пращаха Ивана по турнета извън БГ. Преди това Гло пращаха, а по-късно и Преса така...

Джена не стана когато имаше реални шансове, та тази година ли :mf_surrender: Даже и самата тя тази година не драпа, защото си вижда положението.

И това е тема за концерта в София. За Русе Фокси и Камелия да направят нова :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Питате що Жалка я няма? Готвят Джена за ПЕВИЦА на 2015... толкова е очевидно.

Навремето като Преса я готвиха, пращаха Ивана по турнета извън БГ. Преди това Гло пращаха, а по-късно и Преса така...

Галена ще пее на концерта в София.

Сподели в други сайтове

Нормално, и тя трябва да изживее някъде своя звезден миг, явно участието на звездите в Русе е бил подходящ момент, в София едва ли ще бъде така.

Аз питам само къде са коментаторите и защитниците, нека да дойдат да се изкажат, че Фокса сега е на протест най-вероятно, но после ще дойде да им свие сармите и ще е късно за защита и хвалебствия.

Тя Глория събира повече хора в читалищата и театрите. Сама.

Къде е платения трол ? И аз това се питам , сигурно и той е на протест ама в Русе . Нали още преди концерта обяви русенци за скучни и ужасни хора , като така се застрахова от слабата продажба на билети

...Смяяях !!!!!

Сподели в други сайтове

Добър ден! В момента се занимавам с нарцисът Бойюко Борисов и не ми е до чалга, но с модераторите ще си поговорим доста сериозно другата седмица. Някой да има нужда от пистолет, за помията написана от 27.10.2104 година до днес? Защото като гледам снимки от снощи в Русе, масовите самоубийства могат да започнат веднага. "Дяволско желание" хит?!!! Пхахаххахх..... :roll1:

8453048e.jpg

8453059a.jpg

Сподели в други сайтове

Добър ден! В момента се занимавам с нарцисът Бойюко Борисов и не ми е до чалга, но с модераторите ще си поговорим доста сериозно другата седмица. Някой да има нужда от пистолет, за помията написана от 27.10.2104 година до днес? Защото като гледам снимки от снощи в Русе, масовите самоубийства могат да започнат веднага. "Дяволско желание" хит?!!! Пхахаххахх..... :roll1:

8453048e.jpg

8453059a.jpg

Дано за това им качество, концертите им да са все така пълни. И не говоря за плейбека, а за тоталният неебавизъм с който правят всичко.

Сподели в други сайтове

Такова ли е било положението през целия концерт?

:1000 (10): :roll1:

Аз на тази снимка виждам, че Живко Микс е зад пулта на сцената и концертът е започнал. Другото са интерпретации на заслепени хора....

Хубав коментар виждам на предната страница на това момче от Русе. Нека си го четат тия, който всеки ден се оплакват от мен на модераторите...

Сподели в други сайтове

Фокси дай снимки когато е почнал концерта.

На първата се виждат хора, но самия концерт още не е почнал.

Направи ми впечатление, че на втората има хора където на първата ги няма.

ЯСНО Е, че този концерт е ПРОВАЛ.

Но не са били 50 човека както ти го изкарваш.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Фокси дай снимки когато е почнал концерта.

На първата се виждат хора, но самия концерт още не е почнал.

Направи ми впечатление, че на втората има хора където на първата ги няма.

ЯСНО Е, че този концерт е ПРОВАЛ.

Но не са били 50 човека както ти го изкарваш.

То го написа момчето, около 300 са били. С 20 лева цена на билетите в провинцията и във време, когато хората са научени на клубове и забравили за концерти, без адекватна реклама, толкова. Да бяха информирали хората за благотворителната кауза, хората щяха да ги дадат тия пари.

Сподели в други сайтове

То го написа момчето, около 300 са били. С 20 лева цена на билетите в провинцията и във време, когато хората са научени на клубове и забравили за концерти, без адекватна реклама, толкова. Да бяха информирали хората за благотворителната кауза, хората щяха да ги дадат тия пари.

То аз самия разбрах една седмица преди концерта, в някакво редче в статия на сайта им, пък камо ли това да достигне до масовата публика, да се чуе, че е благотворителен и т.н. Какво пречеше да го обявят като такъв, да пише "Благотворителен концерт на Планета Пайнер" в ивентим, а не "Планета Пайнер - концертът". Потрес. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Не бяха 20 лв. билетите, имаше и по-евтини, а и откога град, който е в ТОП 5 по големина е провинция? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И аз да бях нямаше да си дам парите. Какво да правя там? Да слушам плейбек, да гледам неадекватни лелки и самочувствие до небето ли? Браво на Кали че винаги е на живо, а Деса и феновете и като претендират че е гласовита - да го показва...Няма нищо страшно.

Сподели в други сайтове

Не бяха 20 лв. билетите, имаше и по-евтини, а и откога град, който е в ТОП 5 по големина е провинция? :mf_surrender:

Откакто в България градовете се делят на столица и провинциални, не съм го казал като обида, но неписано така са си разделени и се употребява това в речта. Пък и разликата между двата типа наистина е много голяма.

Е, имало е и по-евтини, ама и по-скъпи даже имаше, по 25, дано все пак някакви средства са събрали, мисля, че малко повече билети са се купили, отколкото хора са отишли, вижте, че и нашият форумец тука за малко да се откаже.

Сподели в други сайтове

Откакто в България градовете се делят на столица и провинциални, не съм го казал като обида, но неписано така са си разделени и се употребява това в речта. Пък и разликата между двата типа наистина е много голяма.

Е, имало е и по-евтини, ама и по-скъпи даже имаше, по 25, дано все пак някакви средства са събрали, мисля, че малко повече билети са се купили, отколкото хора са отишли, вижте, че и нашият форумец тука за малко да се откаже.

Така се дели от неграмотните и от хора със съмнително IQ. Географията и историята, ясно показват къде се намира Русе и с какво е подпомогнала с развитието на останалите градове. Повечето неща са започнали именно от тук, а провинция, звучи от теб нелепо, защото си човек, който претендира, че е с капацитет, а с този коментар показваш обратното.

В Русе има много богати хора, всеки който поиска можеше да го посети концерта, но просто хората тук, не харесват тази музика. Имаше реклама из целият град, навсякъде имаше плакати, не е като да нямаше реклама, но чалгата няма какво интересно да предложи.

Сподели в други сайтове

Така се дели от неграмотните и от хора със съмнително IQ. Географията и историята, ясно показват къде се намира Русе и с какво е подпомогнала с развитието на останалите градове. Повечето неща са започнали именно от тук, а провинция, звучи от теб нелепо, защото си човек, който претендира, че е с капацитет, а с този коментар показваш обратното.

В Русе има много богати хора, всеки който поиска можеше да го посети концерта, но просто хората тук, не харесват тази музика. Имаше реклама из целият град, навсякъде имаше плакати, не е като да нямаше реклама, но чалгата няма какво интересно да предложи.

Добре, замени думата "провинция" в коментара ми с "извън София". И понеже нали говорим конкретно за чалга, наистина са си разделени така градовете, защото в последните години концертната дейност е съсредоточена почти изцяло в столицата.

Сподели в други сайтове

12189649_722323944565775_4756807988191065249_n.jpg

Ето една и на седящите, те са на три страни секторите, това е едната и на другите да е имало горе-долу толкова, тоест това, което виждаме тук по три и + правостоящите.

Сподели в други сайтове

12189649_722323944565775_4756807988191065249_n.jpg

Ето една и на седящите, те са на три страни секторите, това е едната и на другите да е имало горе-долу толкова, тоест това, което виждаме тук по три и + правостоящите.

И колко има тук? - нема и 100 души. Още 100 на терена долу и някакви разхождащи се из залата, колкото каза снощи и момчето от Русе. Смешна история, а даже се опитват тук да я замазват. Хора, престанете с глупостите, че ще започна с обичайната тирада и няма да има спиране до оня концерт. Мелницата ми е пълна с вода, мога ви удавя с нея. Вицовете свършиха, срамът е 4-ти подред, а бяха най-големите им звезди на кокошкарника барабар с измислената Деса. Още веднъж призовавам за самообладание, защото положението е повече от срамно. Разбирате ли за какъв срам говорим, след като в клубната им дискотека на Галена е имало повече хора, отколкото тук с "елита" на Пайнер. Нема да ви показвам снимки от Габрово, за да ви депресирам още, че знам как повечето сте на ръба....

Сподели в други сайтове

Ми, да, около 300 души както и да ги броиш.

7-8 певици и певци с милионни гледания на песните си, не могат да съберат една шепа хора не в Полски Тръмбеш или Търговище, а в голям град като Русе.

И какво казвате, хитове имало във фолка, певиците били на по-високо ниво от тези в другите балкански държави?

Да бяха 3-4 имена - ок, това са 7-8 и то топ от топ, без Милко. Какво има да се говори....

Сподели в други сайтове

Това събитие аз концерт не мога да го нарека . Предвид претенциите на фирмата , за мен това е селски събор / вечеринка . То само погледнете сцената ?!? Срам , втори (подред) неуспешен концерт за Пайнер .

Къде е само питам платения трол ?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...