Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? :whistling:

Там със сигурност няма да е такъв провала - по трибуните има останали точно 1132 билета. Даже само по 50 билета да се продават на ден, пак ще се продадат. И вече другото си е за правостоящата зона, където не се знае колко са продадени (и на двете зони пише 100+), но предполагам и те ще се изкупят. Като за нулева реклама си е даже супер.

Сподели в други сайтове

Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? :whistling:

Е и? Аз за Джеси Джей бях с безплатен и к'во, хипер здраво пя на живо и концертът беше супер. Айде стига драма.

Сподели в други сайтове

А информира ли се, че вечерта в същият този Шоурум, Галена събра над 1000 човека на вход: 10 лева? :happyppl:

Сподели в други сайтове

А информира ли се, че вечерта в същият този Шоурум, Галена събра над 1000 човека на вход: 10 лева? :happyppl:

Първо, "Шоурум" не събира повече от 500 души и говориш пълни глупости. Но това е традиция при теб, ни си се променил от 2010 година.

И ми дължиш обяснение, защо имах 9 дена бан и за какво? Че гледам изчислихте бана точно до 7-ми, когато бе концерта в Русе и всички модератори се покрихте.

Сподели в други сайтове

Е, те поканите не са за навсякъде из залата. :1000 (29): Има си специален сектор "фен зона", който е най-отпред, мисля, че билетите, които се печелят от играта в "Сигнал" също са там.

Сподели в други сайтове

Е, те поканите не са за навсякъде из залата. :1000 (29): Има си специален сектор "фен зона", който е най-отпред, мисля, че билетите, които се печелят от играта в "Сигнал" също са там.

Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм....

Сподели в други сайтове

Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм....

Уреди ми 4-5! :whistling:

Сподели в други сайтове

Ее, ама на какъв принцип.. На познати на хора от фирмата? Да бяха предложили и на нашата компания :1000 (29): , бих избрал по-предни, ама не всички бяха съгласни да дават повече пари и сега ще сме по-отзад. Но пък ще виждаме почти цялата публика и цялата атмосфера.

Сподели в други сайтове

Фики ще пее нова песен на концерта.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Потрес. Надявах се поне на този концерт да няма тъпи премиери. Най-омразното ми е това.

Сподели в други сайтове

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Потрес. Надявах се поне на този концерт да няма тъпи премиери. Най-омразното ми е това.

Обаче Илиян ще е май сред най-добре приетите, доста добър избор е направил: Обичам те до безсъзнание и Тупалка.

Интересно ми е Райна и Малина какво са подбрали, дано и те да са избрали по някой златен хит.

Сподели в други сайтове

Глория сега да спретне едно концертче в русенската арена, сто про ще я напълни, те русенци не слушали чалга, ама Глора си я тачат, ще му натрие носа на Пайнера.
Сподели в други сайтове

Глория сега да спретне едно концертче в русенската арена, сто про ще я напълни, те русенци не слушали чалга, ама Глора си я тачат, ще му натрие носа на Пайнера.

Лявото си рамо залагам,че ще напълни залата. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Билети едва ли могат да се раздават, по-скоро покани. И има разлика, защото тях "Пайнер" не ги купуват от себе си, а са предвидени по някакъв начин, тоест според мен няма как те да са за места от предложени за продажба от седящите.

Сподели в други сайтове

Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. :D

По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници!

Сподели в други сайтове

Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш.

Сподели в други сайтове

Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. :D

По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници!

Е какво, не са раздали повече от 60 билета от игри. На фона на примерно 10 000 колко са даже и 100?

Сподели в други сайтове

Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш.

Фокса написал статия и трябва да я разпространи. Нема как. :whistling:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...