Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? Там със сигурност няма да е такъв провала - по трибуните има останали точно 1132 билета. Даже само по 50 билета да се продават на ден, пак ще се продадат. И вече другото си е за правостоящата зона, където не се знае колко са продадени (и на двете зони пише 100+), но предполагам и те ще се изкупят. Като за нулева реклама си е даже супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? Е и? Аз за Джеси Джей бях с безплатен и к'во, хипер здраво пя на живо и концертът беше супер. Айде стига драма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? А информира ли се, че вечерта в същият този Шоурум, Галена събра над 1000 човека на вход: 10 лева? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 А информира ли се, че вечерта в същият този Шоурум, Галена събра над 1000 човека на вход: 10 лева? Първо, "Шоурум" не събира повече от 500 души и говориш пълни глупости. Но това е традиция при теб, ни си се променил от 2010 година. И ми дължиш обяснение, защо имах 9 дена бан и за какво? Че гледам изчислихте бана точно до 7-ми, когато бе концерта в Русе и всички модератори се покрихте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? Е, те поканите не са за навсякъде из залата. :1000 (29): Има си специален сектор "фен зона", който е най-отпред, мисля, че билетите, които се печелят от играта в "Сигнал" също са там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Е, те поканите не са за навсякъде из залата. :1000 (29): Има си специален сектор "фен зона", който е най-отпред, мисля, че билетите, които се печелят от играта в "Сигнал" също са там. Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Освен "Обичам те до безсъзнание" Илиян ще пее "Тупалка". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм.... Уреди ми 4-5! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм.... Ее, ама на какъв принцип.. На познати на хора от фирмата? Да бяха предложили и на нашата компания :1000 (29): , бих избрал по-предни, ама не всички бяха съгласни да дават повече пари и сега ще сме по-отзад. Но пък ще виждаме почти цялата публика и цялата атмосфера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Фики ще пее нова песен на концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Фики ще пее нова песен на концерта. :mf_surrender: :mf_surrender: Потрес. Надявах се поне на този концерт да няма тъпи премиери. Най-омразното ми е това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 :mf_surrender: :mf_surrender: Потрес. Надявах се поне на този концерт да няма тъпи премиери. Най-омразното ми е това. Обаче Илиян ще е май сред най-добре приетите, доста добър избор е направил: Обичам те до безсъзнание и Тупалка. Интересно ми е Райна и Малина какво са подбрали, дано и те да са избрали по някой златен хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Пълна катастрофа на концерт в Булстрад Арена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Пълна катастрофа на концерт в Булстрад Арена Стига си спамил. Това е тема за концерта в Софияц Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Кой раздава билети на килограм, може ли 10 билета? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Още, още, още..... вижте жертвените агнета, на стената на плача. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Глория сега да спретне едно концертче в русенската арена, сто про ще я напълни, те русенци не слушали чалга, ама Глора си я тачат, ще му натрие носа на Пайнера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Глория сега да спретне едно концертче в русенската арена, сто про ще я напълни, те русенци не слушали чалга, ама Глора си я тачат, ще му натрие носа на Пайнера. Лявото си рамо залагам,че ще напълни залата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Билети едва ли могат да се раздават, по-скоро покани. И има разлика, защото тях "Пайнер" не ги купуват от себе си, а са предвидени по някакъв начин, тоест според мен няма как те да са за места от предложени за продажба от седящите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Може би онези сектори от двете страни, които не бяха пуснати на продажба, са местата с покани, които ще раздадат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Звездите на Пайнер пяха на празна зала в Русе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Звездите на Пайнер пяха на празна зала в Русе Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници! Е какво, не са раздали повече от 60 билета от игри. На фона на примерно 10 000 колко са даже и 100? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш. Фокса написал статия и трябва да я разпространи. Нема как. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.