foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш. Една и съща, но от различни сайтове. Все пак снимката е моя, трябва да се надуя малко, за да им стане готино на едно хора тролещи анонимно на банера долу. Не е като да не са си го заслужили. Все пак, не съм говорил едни неща цяла година тук, за да дойде поредният провал на Пайнер и да не го отразя точно аз. Така де, по-добре това, отколкото да ви правя тема за Кама, в която пак да ви припомням диагнозите и от последните години и превръщането им в реалност. Не може да се съсипе цял бизнес заради една Преслава и тук да не се коментира това. Фокса написал статия и трябва да я разпространи. Нема как. Надценяваш ме, а и аз нямаше да съм така мек, ако я бях писал. 100% щях да размажа Деса и Преса, а също така да орезиля Кали и Емануела. Просто са ми копнали снимката оттук и я използват за статията си.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Една и съща, но от различни сайтове. Все пак снимката е моя, трябва да се надуя малко, за да им стане готино на едно хора тролещи анонимно на банера долу. Не е като да не са си го заслужили. Все пак, не съм говорил едни неща цяла година тук, за да дойде поредният провал на Пайнер и да не го отразя точно аз. Така де, по-добре това, отколкото да ви правя тема за Кама, в която пак да ви припомням диагнозите и от последните години и превръщането им в реалност. Не може да се съсипе цял бизнес заради една Преслава и тук да не се коментира това. По принцип това е провал на организаторите на концерта, които не са Пайнер. Но разбира се те ще оберат пешкира, а не организаторите. Такъв е живота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Това с игрите е не да се напълни залата със спечелените, които общо от двете медии ще са няма и 100 на фона на хиляди, както каза Senhor, а като зарибявка да си купят другите, които не са спечелили, защото на първия въпрос от играта в "Сигнал" са дали отговор над 400 човека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Почти за всички концерти в Арена е имало игри за билети. Сега и за Енрике има. Имаше и за Лили. Едва ли разчитат на тези 100 подарени билета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 По принцип това е провал на организаторите на концерта, които не са Пайнер. Но разбира се те ще оберат пешкира, а не организаторите. Такъв е живота. Извинявам се, там бяха "Певици на вашите 25 години" - 2 броя Една бъдеща такава "Певица 2015" - 1 брой. Едно просто същество, което е най-голямата кувра в чалгата - Емануела. Една мутреса, която има 3 деца от 3 мъже и вече е в 4-та музикална компания - Кали (Галина). На този концерт бе и тинейджърският идол, който "Парата ако хване", милиарди в тубата ще направи - Галин. Няма да споменавам "Мустакът" на републиката", който на 60 се прави на мъж. Въобще не искам да говоря за това хирургическо недоразумение Яница, която дебили наричат "Императрица". Вие какво? На ударени ли се правите или още не можете да излезете от шока? Ей, Русе е 200 000 души, знаете ли за какъв срам говорим с 300 в залата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Извинявам се, там бяха "Певици на вашитне 25 години" - 2 броя Една бъдеща такава "Певица 2015" - 1 брой. Едно просто същество, което е най-голямата кувра в чалгата - Емануела. Една мутреса, която има 3 деца от 3 мъже и вече е в 4-та музикална компания - Кали (Галина). На този концерт бе и тинейджърският идол, който "Парата ако хване", милиарди в тубата ще направи - Галин. Няма да споменавам "Мустакът" на републиката", който на 60 се прави на мъж. Въобще не искам да говоря за това хирургическо недоразумение Яница, която дебили наричат "Императрица". Вие какво? На ударени ли се правите или още не можете да излезете от шока? Ей, Русе е 200 000 души, знаете ли за какъв срам говорим с 300 в залата? Срамът наистина е огромен. Вината е и на Пайнер, и на организаторите. С нулева реклама става така и се надявам да им е за урок, че БЕЗ РЕКЛАМА не може. Аз това без да съм го учил обстойно, мога да го направя по-добре от Пайнер, пък камо ли ако се хване някой, който работи тази професия. Ама нейсе - имам чувството, че правят някакви неща без никаква идея, колкото да отбият номера. Много жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници! Е това е да си жалък . СлАви ги продаде за 1 ден , онея ги подаряват ..... ПРОВАЛ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Една и съща, но от различни сайтове. Все пак снимката е моя, трябва да се надуя малко, за да им стане готино на едно хора тролещи анонимно на банера долу. Не е като да не са си го заслужили. Все пак, не съм говорил едни неща цяла година тук, за да дойде поредният провал на Пайнер и да не го отразя точно аз. Така де, по-добре това, отколкото да ви правя тема за Кама, в която пак да ви припомням диагнозите и от последните години и превръщането им в реалност. Не може да се съсипе цял бизнес заради една Преслава и тук да не се коментира това. Надценяваш ме, а и аз нямаше да съм така мек, ако я бях писал. 100% щях да размажа Деса и Преса, а също така да орезиля Кали и Емануела. Просто са ми копнали снимката оттук и я използват за статията си.... Еми ти си си признавал, че си писал статии. Освен това, тонът ти тук не е журналистически. НОрмално да има разлика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Колко от форума си купихте билети ,като знаете много? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 А кво им пречи да раздадат билети на всички записали се за участие в разните игри тихомълком, ако не вървят билетите? Как ще се разбере? Никак. Ето поредния начин да напълнят залата, въпреки че промоцията на Бор Чвор, Лафка или сетаякой, е зад ъгъла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 А кво им пречи да раздадат билети на всички записали се за участие в разните игри тихомълком, ако не вървят билетите? Как ще се разбере? Никак. Ето поредния начин да напълнят залата, въпреки че промоцията на Бор Чвор, Лафка или сетаякой, е зад ъгъла. Е, как ще стане? В "Сигнал" който печели, го публикуват като му написват никнейма, който е използвал. Другите как ще им ги раздадат.. И за какво да го правят, като те сами ще си купят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Ще публикуват 10 имена, но 100 няма да публикуват. Много сложно. Нали си даваш телефон, звънкат ти за един адрес или за да ти кажеш да идеш в магазина на Пайнер да си вземеш и готово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Днес направих снимки на всички сектори с останали места. Тези сектори очевидно не са с покани, а с билети. Така че след седмица ще видим реалния интерес към концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Ще публикуват 10 имена, но 100 няма да публикуват. Много сложно. Нали си даваш телефон, звънкат ти за един адрес или за да ти кажеш да идеш в магазина на Пайнер да си вземеш и готово. Какъв телефон си даваш в "Сигнал" бе. :mf_surrender: ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО винаги трябва да се прекалява, да се залита в някакви крайности и да се влиза в някакви филми. Ако нещо принадлежи не по средата, а между средата и плюса или между средата и минуса, не може ли да си остане там, а винаги трябва да го бутате към абсолютната крайност? Чак пък и тайно ще ги раздават в столицата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Какъв телефон си даваш в "Сигнал" бе. :mf_surrender: ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО винаги трябва да се прекалява, да се залита в някакви крайности и да се влиза в някакви филми. Ако нещо принадлежи не по средата, а между средата и плюса или между средата и минуса, не може ли да си остане там, а винаги трябва да го бутате към абсолютната крайност? Бутат го към абсолютната отрицателна крайност, ама винаги. Те тези са ясни, че никога няма да се изкажат положително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 За тва никакви концерти не заслужавате ... ! Баси негативизма , човек ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 За тва никакви концерти не заслужавате ... ! Баси негативизма , човек ... Какво им се връзвате. Билетите си вървят, концертът ще е интересен, ние ще му се изкефим (как ми се иска да можех и аз да отида ). Пък тези четиримата нека си лаят, както винаги, нищо няма да променят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 За тва никакви концерти не заслужавате ... ! Баси негативизма , човек ... !!!!! ИСТИНАТА Направо е тъжна и жалка гледка.. Честно казано дано чалгата залезе и да се затрие, че такива и феновете...ВИсят, спят, отрастват тук заради чалга, буквално живота им е чалга и накрая се радват, че един от МАЛКОТО чалга концерти не бил пълен..Определено само тук може да се види такова нещо!! Жалко тъжно и смешно...Последния останал чалга форум и то пълен със злобни и комплексирани хорица, които живеят за чалгата.. Ужасни хора, ужасно потискащи, място на змии и гущери.. А слугата на една залязла кръчмарка е направо трагична гледка как пуска пост през 5 мин с една и съща статия и 80% от които коментари са само негови и никой не го отразява... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Пълна катастрофа на концерт в Булстрад Арена 300 души в залата, 4000 харесвания на статията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Току-що дадоха рекламата за концерта по Нова ТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 !!!!! ИСТИНАТА Направо е тъжна и жалка гледка.. Честно казано дано чалгата залезе и да се затрие, че такива и феновете...ВИсят, спят, отрастват тук заради чалга, буквално живота им е чалга и накрая се радват, че един от МАЛКОТО чалга концерти не бил пълен..Определено само тук може да се види такова нещо!! Жалко тъжно и смешно...Последния останал чалга форум и то пълен със злобни и комплексирани хорица, които живеят за чалгата.. Ужасни хора, ужасно потискащи, място на змии и гущери.. А слугата на една залязла кръчмарка е направо трагична гледка как пуска пост през 5 мин с една и съща статия и 80% от които коментари са само негови и никой не го отразява... :roll1: :roll1: Ти се появи най-после! Не издържа повече от 2 дни анонимен долу на банера. Знам, че си прочел и статията от линка в темата за Кама. Ах как ти е вътре сега! Кръв немаш да стоиш и да гледаш, как размазвам цялото ти усилие, от миналата есен насам, "десов" поданико. Купувай билети за "Арена Армеец", че натам знаеш.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 :roll1: :roll1: Ти се появи най-после! Не издържа повече от 2 дни анонимен долу на банера. Знам, че си прочел и статията от линка в темата за Кама. Ах как ти е вътре сега! Кръв немаш да стоиш и да гледаш, как размазвам цялото ти усилие, от миналата есен насам, "десов" поданико. Купувай билети за "Арена Армеец", че натам знаеш.... Митака дали предварително е мислел да пусне реклама по "Нова" или след случката в Русе е решил чак извън "Планета"-та си да промотира концерта на 01.12? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Къде са билетите на кг, искам 100 грама? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Къде са билетите на кг, искам 100 грама? Със спам и калпави опити за оригиналничене, няма да напълниш "Арена Булстрад", където 9 лигльовци от Пайнер събраха колосалните 300 души публика. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.