ENJOY Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Със спам и калпави опити за оригиналничене, няма да напълниш "Арена Булстрад", където 9 лигльовци от Пайнер събраха колосалните 300 души публика. :1000 (19): Кое е спам? Ти разправяш за билети на кг. Аз 11 съм купил ама щом има и безплатни, давай ги насам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Правилно - с такива фенове, изобщо няма смисъл от концерти. Или от чалга, директно може да закриваме жанра. С фенове, на които плейбека не само не им прави впечатление, ами го одобряват, даже мъкнат вода от 10на кладенеца, да си оправдават любимките що тъй, няма смисъл да се продължава честно казано. Масата вече е научена да очаква плейбек, различното било то на живо, екстравагантен килим, представен за рокля или квото и да било не се оценява, и така се връщаме пак в изходна точка - хем не одобряваме конвейерните песни, плейбек, разни модни новости като чаршафи, хавлии за баня, килими и бурки, хем не оценяваме различните неща. Така тая работа няма да се оправи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Правилно - с такива фенове, изобщо няма смисъл от концерти. Или от чалга, директно може да закриваме жанра. С фенове, на които плейбека не само не им прави впечатление, ами го одобряват, даже мъкнат вода от 10на кладенеца, да си оправдават любимките що тъй, няма смисъл да се продължава честно казано. Масата вече е научена да очаква плейбек, различното било то на живо, екстравагантен килим, представен за рокля или квото и да било не се оценява, и така се връщаме пак в изходна точка - хем не одобряваме конвейерните песни, плейбек, разни модни новости като чаршафи, хавлии за баня, килими и бурки, хем не оценяваме различните неща. Така тая работа няма да се оправи. 10 год и бг поп величията ни бяха в дупка, през това време Пайнер пълнеше стадиони и площади, сега е обратното, колелото се върти... Но относно плейбека - наистина масовият слушател не го грее дали е на живо или не...последните поп концерти са на плейбек и какво от това, на тях е фул... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 10 год и бг поп величията ни бяха в дупка, през това време Пайнер пълнеше стадиони и площади, сега е обратното, колелото се върти... Но относно плейбека - наистина масовият слушател не го грее дали е на живо или не...последните поп концерти са на плейбек и какво от това, на тях е фул... Ами спонсори като КокаКола стоятзад гърба им... Иначе последната година нямат много хитове, но турнето им мина много успешно. И все пак - те са нови лицаза публиката, което ги прави по-интересни и по-малко достъпни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 10 год и бг поп величията ни бяха в дупка, през това време Пайнер пълнеше стадиони и площади, сега е обратното, колелото се върти... Но относно плейбека - наистина масовият слушател не го грее дали е на живо или не...последните поп концерти са на плейбек и какво от това, на тях е фул... Поп-аджиите честно казано никак не ме вълнуват, така че могат да пеят както си искат. Но ако е на плейбек, толкова по-зле за тях. Междудругото, публиката обаче беше научена на плейбек не от попаджиите, а от митьовските кокошки. Настоящата сган, минаваща под поп банера просто се възплолзва от това, предполагам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Първо, "Шоурум" не събира повече от 500 души и говориш пълни глупости. Но това е традиция при теб, ни си се променил от 2010 година. И ми дължиш обяснение, защо имах 9 дена бан и за какво? Че гледам изчислихте бана точно до 7-ми, когато бе концерта в Русе и всички модератори се покрихте. Аз ти дадох 7 дена - бяхте оспамили света и имаше някоя и друга обида. Ще ви помоля да се придържате към темата, която е Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец. Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Колко от форума си купихте билети ,като знаете много? За тва никакви концерти не заслужавате ... ! Баси негативизма , човек ... Не зная защо го раздаваш така напоследък. Никой не е негативен, е може би някои хора са, но това не променя факта, че един концерт в Столицата пред дори да кажем 7 000 човека от цялата страна събрани не може да изчисти катарзиса. Концертите си отиват, след това в Русе и в Стара Загора проблема е видим. Толкова видим, че няма за какво дори да го коментираме, думите са излишни. И е факт, че дори да се получи добър концерт, това няма да промени нищо. Няма да върне уважението на хората към изпълнителите, няма да ги накара да купуват нещата им, дори няма да ги накара да слушат повече или по - малко музиката. Самите вие с клизма карате хората да отидат, т.е. организирате си своеобразни мини празници, това ако не са напъни за напълване на залата, не знам какво друго може да се каже. И за да не кажеш, че е негативизъм, на мен не ми пука за този концерт. Надявам се да има успех, защото на много хора заплатата зависи от това. Но този в Русе с 90% плейбек, мислиш ли, че заслужават вход 20 лева ? По - добре да идеш на се нальокаш с Галена, отколкото да слушаш записи и да гледаш как се поклащат неадекватно. ПП: Само да кажа на У_Г_З да не си прави труда да ми отговря, отнасяше се за Росен. Какво им се връзвате. Билетите си вървят, концертът ще е интересен, ние ще му се изкефим (как ми се иска да можех и аз да отида ). Пък тези четиримата нека си лаят, както винаги, нищо няма да променят. Каза човекът, който не е бил на пукнат концерт (и Анелия ти го каза ). Няма критерии и изисквания за пеене, а за шоу. Стига да са модерни, гримирани и да танцуват, може дори да не пеят. В крайна сметка е важно да припяват върху плейбека да покажат, че могат, иначе не е проблем. Образно казано, макар да не бяха точно това думите ти, това се имаше предвид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 10 год и бг поп величията ни бяха в дупка, през това време Пайнер пълнеше стадиони и площади, сега е обратното, колелото се върти... Но относно плейбека - наистина масовият слушател не го грее дали е на живо или не...последните поп концерти са на плейбек и какво от това, на тях е фул... 10 години, в които Камелия беснееше по сцените на стадионите, а Деса гледаше отстрани. Да, тогава бе фурор. А днес, когато си размениха ролите с Деса.... Официално: Пайнер пропада! Мегаконцерта в Русе се оказа пълен провал, Преслава пя пред празна зала Аз ти дадох 7 дена - бяхте оспамили света и имаше някоя и друга обида. Ще ви помоля да се придържате към темата, която е Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец. Благодаря! Това не е вярно и е поредното измъкване на разни модератори от кофти ситуация. Ние просто водихме дискусия, а вие модераторите не знаете какво да правите в такъв случай и винаги наказвате без да мислите. Естествено, за мен наказанията винаги са максималните, а разни производни на моя милост анонимки отнасят по 2-3 дни. И пак не разбрах защо имах 9 дни бан. Явно и някой друг нахалник сред модераторите се е включил. Но както и да е, отдавна знам, че модерирането в тоя форум е просто избиване на комплекси. Иначе, като не давате да се правят теми за концерти, ще пишем тук.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 дали ще чуем и видим Елена на 1-ви Декември? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Затварям темата докато не я почистя от дискусията Деса/Кама, която е за друга тема. Ще ви помоля да се придържате към темата, която е Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец. Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 От вчера до днес са се продали 180 билета по трибуните. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 От вчера до днес са се продали 180 билета по трибуните. :1000 (19): Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Днес направих снимки на всички сектори с останали места. Тези сектори очевидно не са с покани, а с билети. Така че след седмица ще видим реалния интерес към концерта. Аз имам статистика за една седмица, но ще те оставя сам да видиш. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 :roll1: :roll1: Ти се появи най-после! Не издържа повече от 2 дни анонимен долу на банера. Знам, че си прочел и статията от линка в темата за Кама. Ах как ти е вътре сега! Кръв немаш да стоиш и да гледаш, как размазвам цялото ти усилие, от миналата есен насам, "десов" поданико. Купувай билети за "Арена Армеец", че натам знаеш.... До къде стигна...Твърдеше, че съм влязъл заради теб, а сега ти следиш с интерес моите постове и гледаш кога влизам или чета..хаха Колелото се върти, нали?! Аз разбрах, че е имало концерт в Русе от тук, мислех, че е предизборен концерт, дори не съм знаел, че тоя концерт е през ноември. НИКОГА не съм коментирал или предвиждал успех на подобен концерт в някакъв си град Русе, такова нещо от мен не е излизало! Това може да се провери! Ти се готви за размазвацията през Декември, че само днес са продадени 180 билета и залата ще е пълна. От сега се готви да измисляш теории, че били безплатни билети и какво ли още не. Не си мисли, че не виждам жалките ти опити из темата да пипеш, че 20-те билета като награди от радиата били запълнили залата.. През 10 мин припкаш с разни жълти статии, а истината е че ти си най-големия фен на Пайнер..да виждаш друг да се интересува освен теб??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Аз имам статистика за една седмица, но ще те оставя сам да видиш. :1000 (29): Ами както вече казах, за ден са се продали 180 билета. С това темпо до края на седмицата може да се продаде всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Тук да се самосезират за лъжите на Фокс. Или доказва и ни снабдява с билети на кг, или аут Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Защо Не е пуснат балкона за продаване? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Защо Не е пуснат балкона за продаване? Защото са преценили възможностите си. Добре, че са го пуснали. Така поне ще напълнят залата. А пък ако свършат билетите, ще е много яко да видим новина: "Пускат допълнително билети за концерт на Планета". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Значи като има благотворителен концерт без реклама и няма публика е проблем. Но ако концерта на 1 декември е успешен, предварително си казвате, че нямало да се промени нищо. Жалки сте във фиксидеята ви да търсите под вола теле. Знаете ли колко прибира Митака от един клип с 10 милиона гледания? Убеден съм, че концерта ще има поне 10 000 човека, а ако е провал, то не говори лошо за жанра, а за консуматорите му, заощото не е нормално да реплейваш по 100 пъти всяка нова песен и да се кефиш на нещо, а после да не го подкрепиш. Разбира се държавата толкова много си бърса ръцете с чалгата, че втълпи на хората едно невярно мнение. Чалгата винаги е имала едни и същи проблеми - плейбеци, кражби и голотия. Не забрвяйте, че 2003 чакахте 1 концерт годишно да ги слушате на живо (този на НФ), а при останалтие, дори не се впечатлявахте, че единствено Ивана пееше на всеки концерт на живо, което ТЯ превърна и в традиция. 2003 нима Малина и Камелия не пуснаха подобни фотосесии как голи и червенокоси се мятат на кожи и мъже. Нима 2003 не коментирахте, че певици като Гергана, Мария и друго водят жанра надолу. Нима нямаше публични забрани, които включваха национален ефир, печатни медии, дори и сайтове като Вбокс доскоро нямаха официална фолк класация, а тази на БГ-тата си имаха. И ако Камелиеви са ясни, защо говорят подобни тъпотии (все пак не се знае кога Камс ще стъпи на голямата сцена), то Глориеви ме учудват. Имам чувството, че желаят краха на жанра само, защото не е повела Гло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Значи, не трябва да сме толкова строги. Основен закон в икономиката е, че колкото по-рядко е едно нещо, толкова е по-скъпо. За тази си достъпност на чалгата, тя е навсякъде, изпълнителите постоянно имат участия, няма как в град извън столицата, който макар да е в първите пет за България, реално е между 150 000 и 200 000 население, да очакваме нещо кой знае какво на цени 15-20-25 лева без хубава реклама. Ако хората бяха разбрали, че е благотворителен, можеше. На други цени, можеше, дори и в най-масовите години на чалгата знаете цените за билетите за турнето - 3 ли, 4 ли лева. 5 беше турнето на ФЕН ТВ, което беше първо. Такава е схемата за печалба - с участия, не с концерти. Вместо с малко концерти да печелят много, с много участия печелят много, те са си го избрали така. А за балкона.. искали са да им е сигурно, че първо ще продадат по-важната част. И като свършат седящите, според мен трябва няколко дена поне да имат хората избор само от правостоящи, защото и това пространство е много важно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 На първо място трябва да се разредят участията на звездите, за да се получи глад към изпълнители. След това всички започват да се тренират да пеят на голяма сцена - държание, ПЕЕНЕ, песни. После почват да се обявяват концерти - например първо на Галена и на Преслава. Прави се ДОБРА РЕКЛАМА, такава, която да ентусиазира хората. След това тези концерти се правят впечатляващи, такива, че хората да видят колко добро нещо са концертите. И след това може да се правят и на други певици, в различни градове и зали с различни размери. Реално възвръщаемостта е сигурно хонорарът от 1-2 техни участия, но за престиж и РЕНОМЕ е незаменимо. Ама няма кой да му го набута в тъпата тиква на Пайнера. Ето затова съм с такива противоречиви чувства за този жанр - има страхотни песни и изпълнители, които са забутани в дискотеките, защото шеф им е човек без никаква креативна мисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Та, коя друга е слизала до публиката ? Where is Galena ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Та, коя друга е слизала до публиката ? Where is Galena ? На кой му пука за тая залязла и безхитова Галена? Въпроса е къде е и защо я няма Пресила, щом другите хитмейкърки Татяна и Трио Сопрано са там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Те тия плакати май са били разпечатани преди да се разбере, че ще участва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Та, коя друга е слизала до публиката ? Where is Galena ? Постерът е направен преди да стане ясно за Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.