Jump to content

Планета Пайнер с концерт в Арена Армеец

Препоръчани коментари

Остават 852 билета по трибуните. До края на месеца има 19 дни. Трябва да продадат 45 билета на ден и ще са пълни. :) Провал, ама друг път.

Сподели в други сайтове

Искам Ивана с този бенд и тази песен на концерта!!!

Много добре свирят...Особено Вържи очите ми :Vishenka_05:

Вчера доставиха билета ми. Пише "ПОКАНА" :1000 (24):

Сподели в други сайтове

Ахаа, защо ли? Иначе залата била пълна.

Манипулират ви както си искат (не теб).

Както и пред НДК, така и пред Арената съм сигурен, че ще има тълпи от роми...чакащи "вход свободен" :mf_surrender:

Дано Ивана пее в началото, изобщо нямам намерение да се товаря излишно...

Сподели в други сайтове

1.Първо беше, "Пайнер никога няма да смеят да направят концерт в Арената"-Е, ще правят!

2.Пайнер никога няма да излезат с бенд-Е, ще има!

3.Пайнер никога няма да напълнят залата: Е, залата се пълни!

4?? Какво следва: че билетите са подарени или сега ново 20, че имало цигани??!!!

Смешни сте! И то знаете ли защо? Защото плюете по нещо за което живеете! Точно там е парадокса! :lol:

Сподели в други сайтове

Еми на нашите пък не пише така. За кой сектор са, да не са за най-отпред, дето го водят фен зона?

За най-отпред са, да. И на моят също пише ПОКАНА. Егати поканата... дадох 20 лева за нея + доставка. :D

Сподели в други сайтове

За най-отпред са, да. И на моят също пише ПОКАНА. Егати поканата... дадох 20 лева за нея + доставка. :D

Добре де, а кога плати? Аз съм ги поръчал, всичко е точно, обаче не ми изискаха плащане, просто пише, че до 5 дни ще са доставени, а опцията за плащане бях избрал с карта? :dontknow: В момента пише само "резервирани" и тва е, така ли трябва да е?

Сподели в други сайтове

Добре де, а кога плати? Аз съм ги поръчал, всичко е точно, обаче не ми изискаха плащане, просто пише, че до 5 дни ще са доставени, а опцията за плащане бях избрал с карта? :dontknow: В момента пише само "резервирани" и тва е, така ли трябва да е?

Пиши имейл на ивентим, отговарят бързо и са учтиви. :)

Сподели в други сайтове

Да, понеже залата е разпродадена, за това ли са пуснали билети по магазини, банки, офиси, спирки, бензиностанции и т.н. ? Че дори и на касите на НДК :mf_surrender:

Едвам успяват да напълнят НДК, с напъни и то големи...Какво има да коментираме арената...

Сподели в други сайтове

Да, понеже залата е разпродадена, за това ли са пуснали билети по магазини, банки, офиси, спирки, бензиностанции и т.н. ? Че дори и на касите на НДК :mf_surrender:

Едвам успяват да напълнят НДК, с напъни и то големи...Какво има да коментираме арената...

Никой не е казал, че залата е разпродадена. Няма нищо лошо да се пуснат билети и по други обекти. Даже гледам коментари в страницата на Планета, хора, питащи колко струват билетите. Приемете, че стига да се чуе за концерта, хората БИХА отишли.

Сподели в други сайтове

Никой не е казал, че залата е разпродадена. Няма нищо лошо да се пуснат билети и по други обекти. Даже гледам коментари в страницата на Планета, хора, питащи колко струват билетите. Приемете, че стига да се чуе за концерта, хората БИХА отишли.

Не мога да приема, че ще напълнят залата само с реално продадени билети...Така се пълни зала за 15 000 - 20 000 души...За справка Зала 1 на НДК е за около 2800-3000 души и до момента винаги е имало празни места...

Сподели в други сайтове

ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО винаги трябва да се прекалява, да се залита в някакви крайности и да се влиза в някакви филми. Ако нещо принадлежи не по средата, а между средата и плюса или между средата и минуса, не може ли да си остане там, а винаги трябва да го бутате към абсолютната крайност?

Айде стига вече.. С големи напъни за НДК друг път. За миналия рожден ден хора от форума потвърдиха, че е имало даже такива, които не са успели да влязат, защото са разчитали да има билети в самата вечер. Да, ще има някакви празни места, някои от тях са си лично ваше дело, агитката на Ивана. И сега даже по 20лв сте дали, за да крещите за бис най-отпред и като свърши тя, да се изнесете. Едва ли самата тя би направила това на ваше място, вместо да изгледа и други изпълнители, които са се подготвили и заслужават внимание.

Обаче ето че разбрахме за къде дават покани.. за фен сектора най-отпред за правостоящи.

Сподели в други сайтове

Айде стига вече.. С големи напъни за НДК друг път. За миналия рожден ден хора от форума потвърдиха, че е имало даже такива, които не са успели да влязат, защото са разчитали да има билети в самата вечер. Да, ще има някакви празни места, някои от тях са си лично ваше дело, агитката на Ивана. И сега даже по 20лв сте дали, за да крещите за бис най-отпред и като свърши тя, да се изнесете. Едва ли самата тя би направила това на ваше място, вместо да изгледа и други изпълнители, които са се подготвили и заслужават внимание.

Обаче ето че разбрахме за къде дават покани.. за фен сектора най-отпред за правостоящи.

Ако искам ще изгледам само балета в началото и ще си тръгна, никой не може да ми каже какво да правя. Аз съм си дал 20те лева и аз ще преценя колко да стоя!!!

И отдавна не съм на мнение, че всички заслужават внимание!

Сподели в други сайтове

Не съм виждал.

Из центъра мернах само 2 плаката покрай бул. Стамболийски, като имаше и доста закрити от други плаката, т.е. лепят здраво отгоре върху тях, така правиха и с Глория.

Иначе за въпросните покани/билети, откъде разбрахте, че са само за долу, след като тук билети са си купили по-малко от 7-8 души.

Пълна зала като на концерт на Анелия, какво мерите и изчислявате само не разбирам и на кого пробутвате фалшиви неща.

Всички искат концертът да е успешен, ама факторите, поради които не може да се случи това, са един куп, допускани проблеми в последните години. Така че всичко е очаквано, няма никакви изненади - Русе го доказа.

Сподели в други сайтове

1.Първо беше, "Пайнер никога няма да смеят да направят концерт в Арената"-Е, ще правят!

2.Пайнер никога няма да излезат с бенд-Е, ще има!

3.Пайнер никога няма да напълнят залата: Е, залата се пълни!

4?? Какво следва: че билетите са подарени или сега ново 20, че имало цигани??!!!

Смешни сте! И то знаете ли защо? Защото плюете по нещо за което живеете! Точно там е парадокса! :lol:

Абсолютно си прав. Жалка работа е това тяхното. Не ги разбирам какъв кеф им правят тея неща да ги говорят.

Сподели в други сайтове

На мен ми е интересно дали ще има много любителски клипчета от концерта. Ние май нямаме много такава традиция. В Щатите винаги се качва яко - може да изглеждаш целия концерт почти наживо на 15-секундни клипчета от инстаграм :3fdb8960598fa63e: Какъв хаштаг ще използвате? Нещо в стил Планета, например #14ГодиниТелевизияПланета ? :roll1:

Сподели в други сайтове

Ми със сигурност не са за секторите за седящи, предложени в eventim, защото аз съм си взел билети оттам, не пише "покани" и за да премине едно място от свободно на заето, то трябва да бъде К-У-П-Е-Н-О през мрежата на eventim и това си е просто системата им, а не догадки или каквото и да е.

А откъде разбра, че тук билети са си купили по-малко от 7-8 души, като в анкетата 30 са отбелязали, че ще ходят?

И какви фалшиви неща пробутваме?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...