pacho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Ми със сигурност не са за секторите за седящи, предложени в eventim, защото аз съм си взел билети оттам, не пише "покани" и за да премине едно място от свободно на заето, то трябва да бъде К-У-П-Е-Н-О през мрежата на eventim и това си е просто системата им, а не догадки или каквото и да е. А откъде разбра, че тук билети са си купили по-малко от 7-8 души, като в анкетата 30 са отбелязали, че ще ходят? И какви фалшиви неща пробутваме? А Todorov какво е направил? Може би един минет? Нали и той си го е К-У-П-И-Л? Обаче не пречи да му пише "Покана"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Ми със сигурност не са за секторите за седящи, предложени в eventim, защото аз съм си взел билети оттам, не пише "покани" и за да премине едно място от свободно на заето, то трябва да бъде К-У-П-Е-Н-О през мрежата на eventim и това си е просто системата им, а не догадки или каквото и да е. А откъде разбра, че тук билети са си купили по-малко от 7-8 души, като в анкетата 30 са отбелязали, че ще ходят? И какви фалшиви неща пробутваме? А Todorov какво е направил? Може би един минет? Нали и той си го е К-У-П-И-Л? Обаче не пречи да му пише "Покана"? Тодоров е за т.нар. "фен зона" с правостоящи най-отпреддд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Че в последните 10 години имало ли е по-добре приета от Преслава???!!! Иначе ключ,,, Че имало е. Илиян по времето на "Йо-йо" и "Палатка", тогава може би и Андреа, Анелия като пя "Само мене нямаш", Камелия с "Луда по тебе" и "Залеза и зората"/Джена с "Да те бях ранила" на едни награди, когато на Преслава се изнесоха, Андреа и Азис с "Пробвай се", Галена с "Пак ли", после Галена и Фики с "Кой", на турнето най-много викаха за Преслава като изпълнител, но като хитове не беше топ. Сега обаче има голям шанс да е най. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 За фен зоната на билета трябва да пише FAN PIT. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Тодоров е за т.нар. "фен зона" с правостоящи най-отпреддд. 2 пъти съм бил там, на нито един билет не ми е пишело "Покана". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 2 пъти съм бил там, на нито един билет не ми е пишело "Покана". Еми това си е концерт на "Пайнер" и явно са предвидили покани, които са ги предвидили, но за това място, не за навсякъде. Като искат да дадат покана на някого, няма да купуват сами билетите си от eventim за седящите, които са със строго ограничени места, а ще ги бутат при правостоящите, където няма запазени места. Това искам да кажа, че поканите едва ли са за места из цялата зала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Айде стига вече.. С големи напъни за НДК друг път. За миналия рожден ден хора от форума потвърдиха, че е имало даже такива, които не са успели да влязат, защото са разчитали да има билети в самата вечер. Да, ще има някакви празни места, някои от тях са си лично ваше дело, агитката на Ивана. И сега даже по 20лв сте дали, за да крещите за бис най-отпред и като свърши тя, да се изнесете. Едва ли самата тя би направила това на ваше място, вместо да изгледа и други изпълнители, които са се подготвили и заслужават внимание. Обаче ето че разбрахме за къде дават покани.. за фен сектора най-отпред за правостоящи. Има ли смисъл да спорим за неща, които лично съм видял, а ти уж чул? Иначе да, аз лично след Ивана се изнасям и това винаги е било и ще бъде така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Еми това си е концерт на "Пайнер" и явно са предвидили покани, които са ги предвидили, но за това място, не за навсякъде. Като искат да дадат покана на някого, няма да купуват сами билетите си от eventim за седящите, които са със строго ограничени места, а ще ги бутат при правостоящите, където няма запазени места. Това искам да кажа, че поканите едва ли са за места из цялата зала. Извинявай, ти си КУПУВАШ БИЛЕТ, не може да ти дават покана. Айде моля ви се, това е абсурдно. Като са си предвидили покани да си ги раздават на поканените хора, не на купуващите. Или са напечатали 4-5 хиляди покани, за да може долу да се напълни по-лесно и понеже някой си е купил за там, дават му от същата партида?! Няма такива неща, не могат да ти пратят покана, след като ти си купуваш редовен билет. Много е съмнителна работата, няма две мнения, не се правете на гръмнати. Поне е хубаво, че работят по върпоса да не стане като в Русе, а и нали трябва после запис и снимки да покажат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Има ли смисъл да спорим за неща, които лично съм видял, а ти уж чул? Иначе да, аз лично след Ивана се изнасям и това винаги е било и ще бъде така... Ами като искате да се държите невъзпитано, кой ще ви спре. И не става въпрос за кой заслужава, а че това е явно някаква борба за прием, където сакън да не отделите от вниманието и аплодисментите си за други освен Ивана. За Глория и Емилия не бихте ли останали по принцип? Нали искате пеене? Или са напечатали 4-5 хиляди покани, за да може долу да се напълни по-лесно и понеже някой си е купил за там, дават му от същата партида?! Ами и аз смятам, че най-вероятно е това. Непрофесионално разбира се, не твърдя обратното, само държа, че хората, които си купуват от страничните, от тези срещу сцената и на диагонал, дето са пуснати в eventim, са си с редовни билети, а това са си между 6000 и 7000 места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Качили са и реклами за концерта с Галена и Джена. От по-големите звезди само Преслава, Ивана и Деса нямат такива май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Качили са и реклами за концерта с Галена и Джена. От по-големите звезди само Преслава, Ивана и Деса нямат такива май. Нищо не се знае, до първи може и да имат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Нищо не се знае, до първи може и да имат.Няма смисъл, вече остава малко време до концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Няма смисъл, вече остава малко време до концерта. Имат още качени, но са скрити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Няма смисъл, вече остава малко време до концерта. Качиха рекламата и на Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 На Ивана се надявам да са заснели реклама по време на снимките на новия клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Точно последните седмици ще атакуват с предавания и видеа с най-големите. Така и трябва, за да се накупят още билети! Галена и някакви селфита е качила с Хари - явно и тя в Звездно ще кани на концерта ... Колкото и тъпа политика да води Пайнера и тъпа музика да пускат голяма част от тях, се надявам концерта да има приличен успех. Реалността говори друго, но ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Мислите ли, че и Наградите ще са в Арена Армеец? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Мислите ли, че и Наградите ще са в Арена Армеец? Абсурд - един концерт след друг в Арена изобщо не е добра схема и то с разлика 3 месеца между тях. Има огромна вероятност втория да няма добра посещаемост. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абсурд - един концерт след друг в Арена изобщо не е добра схема и то с разлика 3 месеца между тях. Има огромна вероятност втория да няма добра посещаемост. И аз мисля, че е по-добре те да са в НДК, а и този път да излъчват на живо. Наистина още ми е много тъпо, че предстоящият концерт няма да се излъчва пряко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ако секторите за седящи, които сега са пуснати в продажба, се продадат на 100%, това са горе-долу 80 000лв (има вече напълно продадени, които не съм сигурен по точно колко лева са били билетите), предполагам, че някаква част от парите е за eventim, но като добавим и правостоящите... Вече разходите по събитието не знам какви ще са, но би трябвало да излязат на печалба. Няма да е нещо велико, но пък бая повече от НДК, а и то ясно, че не е за печалбата, а за да е успешен. Според мен ще е много яко. И няма ли скоро да обявят вече кой ще открива? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Надявам се да откриват Трио Сопрано и Устата или Ваня и шоуто й "Пандора". Всеки друг избор би бил грешен според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Абсолютно си прав. Жалка работа е това тяхното. Не ги разбирам какъв кеф им правят тея неща да ги говорят. Ю шадап, ОК, ю шадап! Ти дето плюеш по всичко, но сега на Туцка й подарили 30 секунди повече време и курбан правите двамата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Надявам се да откриват Трио Сопрано и Устата или Ваня и шоуто й "Пандора". Всеки друг избор би бил грешен според мен. Грешен избор е изобщо тези хора да са на концерта, но това е друга тема... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ю шадап, ОК, ю шадап! Ти дето плюеш по всичко, но сега на Туцка й подарили 30 секунди повече време и курбан правите двамата. Да , тоя го хапят кучетата , никой не бръсне селската му любимка за слива , той де пъне тука да в изтъква . На тоя концерт ще мине и замине , както на всички до сега . Никога не е била интересна на хората тая некадърница , той и за това толкова се пъне да я изтъква поне тук . Ето вижте я нещастницата , какво да и гледаме на плейбек и пак се задъхва - ужас https://www.facebook.com/video.php?v=10153748399819511 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Аз се отказах да ходя на к0нцерта. Не ми се нрави идеята за много изпълнители. Има певци, които не са заслужили да пеят на подобна сцена. Последния концерт на НФ в НДК беше с перфектна концепция - 10-12 изпълнителя с рецитали. Представям си коментарите на медиите след концерта. Заради пошлотията на Теди Александрова, Роксана и сие, на заден план ще остане пеенето с бенда. Като се замисля, идеята с 2те части е тъпа и излишна. Който иска да слуша хитове - отива на дискотека. Трябваше да представят само песни с бенда от миналото на жанра и да забранят мазните ритми и пошлото поведение. Яд ме е, че не си взимат критика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.