Христина' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Само не мога да разбера защо очаквате нещо различно от ежегодния плейбек парад на суетата. Пак ще 'пее' куцо, кьораво и сакато по оскъдно облекло в полупразна зала. Дано не съм права, но това е реалността. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Като знаеш нещо или го кажи, или си трай, какви са тия многоточия и подмятания във всеки пост, ебати оригиналния Знам и си трая си, както виждаш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Нито масов плейбек, нито полупразна зала са реалността. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Знам и си трая си, както виждаш... Те от Пайнер не знаят нищо още, ти знаеш. "Айде ставай да те няма... Чао." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Нито масов плейбек, нито полупразна зала са реалността. От последната масовка на кокошарника точно това си беше реалността. Нещо конкретно ли те навежда на мисълта, че така изведнъж ще си сменят дългогодишната практика на отбиване на номера, или ни крепи надеждата, че ужким, ако решат и желаят могат и повече? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Те от Пайнер не знаят нищо още, ти знаеш. "Айде ставай да те няма... Чао." Знаят и още как - пак ще си говорим...Чао! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Знаят и още как - пак ще си говорим...Чао! Eстествено, че е твърде рано, стига си спамил.. Аз съм сигурен, че дори не е ясно кой ще пее.. Иначе защо мисля, че е правилен ход? Ами не знам коя под ред година Пайнер е номер 1 муз.компания в България..мисля, че знаят какво правят щом се задържаха толкова много години.. Хубаво е, че обявиха датата рано, сега това ще е тема номер 1 до края на годината и всичко друго ще е на заден план, така си осигуряват добър ПР, но и високи очаквания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Искам ретро хитове. Още от сега си представям как една Валя забива ''Минало си ти за мене'' или Магда ''Море и суша''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Искам ретро хитове. Още от сега си представям как една Валя забива ''Минало си ти за мене'' или Магда ''Море и суша''. Няма шанс и да присъстват ако концерта се води 14 години ТВ Планета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Няма шанс и да присъстват ако концерта се води 14 години ТВ Планета Жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 От последната масовка на кокошарника точно това си беше реалността. Нещо конкретно ли те навежда на мисълта, че така изведнъж ще си сменят дългогодишната практика на отбиване на номера, или ни крепи надеждата, че ужким, ако решат и желаят могат и повече? Я, стига глупости! На рождения ден залата беше фраш, даже отвън е имало хора да чакат. Освен това 90% бяха на живо - максимум 5 имена да бяха на плейбек. Каква е реалността? Нито празната зала, нито плейбека е реалност. На наградите - по подобен начин, малко по-слабо, но в никакъв случай празно и с масов плейбек. Пуснете си рождения ден от 2008 г. да видите какво е всички да са на плейбек, с изключение на Ивана, Преслава, Анелия и Емилия и в залата да е мъртвило ... и го сравнете с последните концерти Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Я, стига глупости! На рождения ден залата беше фраш, даже отвън е имало хора да чакат. Освен това 90% бяха на живо - максимум 5 имена да бяха на плейбек. Каква е реалността? Нито празната зала, нито плейбека е реалност. На наградите - по подобен начин, малко по-слабо, но в никакъв случай празно и с масов плейбек. Пуснете си рождения ден от 2008 г. да видите какво е всички да са на плейбек, с изключение на Ивана, Преслава, Анелия и Емилия и в залата да е мъртвило ... и го сравнете с последните концерти О, на този концерт Райнуш смаза с ''Нежна полиция''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 О, на този концерт Райнуш смаза с ''Нежна полиция''. Да, но ако не бъркам и тя беше с плейбек. Това за мен е най-гадния концерт евър .. само на Преслава публиката беше на крака масово и на още 2-3-ма частично. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пуснете си рождения ден от 2008 г. да видите какво е всички да са на плейбек, с изключение на Ивана, Преслава, Анелия и Емилия и в залата да е мъртвило ... и го сравнете с последните концерти Джена какво пя там, че не си спомням ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Джена какво пя там, че не си спомням ? "Омръзна ми", мисля. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ама сцената пък беше много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 От последната масовка на кокошарника точно това си беше реалността. Нещо конкретно ли те навежда на мисълта, че така изведнъж ще си сменят дългогодишната практика на отбиване на номера, или ни крепи надеждата, че ужким, ако решат и желаят могат и повече? Глупости. Няма нищо в подкрепа на думите ви, нито можете да покажете снимка или кадър, на който залата е само на 50 процента, нито пък е било като едно време всички на плейбек, само Ивана на живо. Имаше коментари дори за останали навън хора, защото не са си купили билети навреме. Аз от много изпълнители съм доволен като цяло, нямам нужда да си сменят практиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И Елена е била на живо .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Да, но ако не бъркам и тя беше с плейбек. Това за мен е най-гадния концерт евър .. само на Преслава публиката беше на крака масово и на още 2-3-ма частично. Бъркаш. Райна беше абсолютен live. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Бъркаш.Райна беше абсолютен live. Да, всъщност Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 А спомняте ли си първия лайв концерт през 2005, когато всички от-до пяха на живо, само Малина нагло излезе на плейбек... :mf_surrender: Това беше страхотна наглост!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И пак забравяме, че последната изява на кокошарника беше в Стара Загора, масово на плейбек, и с 350 продадени билета. Ама дори да я забравим, Арената е с около 3 пъти повече места от зала 1. Просто не виждам как без съществена промяна на цялото шоу, ще я напълнят с обичайния концерт за РД. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И пак забравяме, че последната изява на кокошарника беше в Стара Загора, масово на плейбек, и с 350 продадени билета. Ама дори да я забравим, Арената е с около 3 пъти повече места от зала 1. Просто не виждам как без съществена промяна на цялото шоу, ще я напълнят с обичайния концерт за РД. Първо! Това беше ФОКЛОРЕН КОНЦЕРТ за 23459 път ти се казва и ние не знаем колко билета са продадени-такава информация-НЯМА, пратено на ФОкси. Второ- ще видиш как ще я напълнят...:Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Да, то тука "реалностите" на Фокса и още 2-3 чалга "хейтъри" са си реалности само в тях. Нито на концерт ходили в последните 3 години, нито дискотека посетили да си сверят малко часовниците, ама иначе все най-информирани, кое е хит, къде колко публика имало и кой пял или не пял на живо. :1000 (29): Но да, няма какво да се лъжем, на мен също ми е супер странно и интересно всъщност да видя как в най-слабата за поп-фолка година, Пайнера се наема да пълни Арена Армеец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Концерта през 2008 ми е един от любимите. Емилия се завърна след майчинството и избухна с най-големия и актуален хит за онова време. Още не мога да и се нарадвам на изпълнението. Най-доброто за вечерта! Просто ги отвя всичките. " Какво им вземаш и им даваш на женитееее " Забележете и подредбата. Единствено Преслава и Константин бяха след нея, защото бяха певеца и певицата на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.