I_N_P Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Да, ама предния ден, на 30-ти ноември... Ти ще ходиш ли? Ето имаш една перфектна възможност да оправиш смъкнатата ти до дъно репутация във форума след 100 гафа които направи последната година и да напишеш едно обективно и нормално мнение след концерта, само ако си бил там разбира се.. Гергана ще пее ли последно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Това не е тема за Фокса. Обсъждайте концерта или отивайте в чат темата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Фокси, на кого залагаш за най-добър прием? Аз се чудя между Преслава, Галена, Коцето, Фики, Галин ии Ивана може би. Анелия ако пак мисли да се провиква през три-четири секунди.. трудно. То зависи и кой какво ще пее де, като беше пяла "Само мене нямаш" един път, беше топ като прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Фокси, на кого залагаш за най-добър прием? То Пайнер си имат от 2 години само Фики и Галин. След тях, далеч назад в нищото, са всички останали. Без Камелия толкоз! :1000 (19): Имам странното чувство, че след този концерт, Пайнер никога няма да продумат, за бенд на живо.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Фокси, защо предварително отричаш нещо, което не се е случило, и го подлагаш на съмнение, провал? Ок, ясно, че по гръб не падаш и дори и концертът да бъде успешен, пак ще го принизиш, но трябва ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Фокси, защо предварително отричаш нещо, което не се е случило, и го подлагаш на съмнение, провал? Ок, ясно, че по гръб не падаш и дори и концертът да бъде успешен, пак ще го принизиш, но трябва ли? Нищо няма да принизявам, а ще снимам. Вие пък ще гледате и ще се правите на експерти. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не се притеснявайте душици, аз имам покани и мога да отида ако поискам. Ако реша да отида, моето мнение ще е най - меродавно. Ако не, в последният ден ще ги подарим на някого, защото имам добро сърце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 И аз ще се изкажа напълно обективно, само за Айшенур няма да ми четете мнението, че там съм пристрастен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз за Татяна и Присила не мога да сАм обективен, от душата ми идва любоФта към тях. Ще отида да гледам как се кълчи лелчето на "До три" и ще забравим вовеки, че е дама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Обаче като чета какви глупости са наумили да пеят и ми става лошо. Положението е трагично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Обаче като чета какви глупости са наумили да пеят и ми става лошо. Положението е трагично. Как трагично бре Меле? Нали там върви от 20 години вица, за най-голямата фирма, с най-оборотните изпълнители, с най-големите хитове и най-лачените мадами? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не се притеснявайте душици, аз имам покани и мога да отида ако поискам. Ако реша да отида, моето мнение ще е най - меродавно. Ако не, в последният ден ще ги подарим на някого, защото имам добро сърце. Оо, особено ако ти е за фен сектора.. ще имаш неповторим шанс да покажеш на Татяна любовта си от възможно най-близо! Верно ли и Глория ще участва? Тя, Деса и Емилия могат сериозно да позасенчат Преслава относно пеенето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 В горния ляв край на Планета има банерче което отброява дните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не се притеснявайте душици, аз имам покани и мога да отида ако поискам. Ако реша да отида, моето мнение ще е най - меродавно. Ако не, в последният ден ще ги подарим на някого, защото имам добро сърце. Идвай бе ще е голямо шоу Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Верно планираните песни са брутално зле от страна на всички. Добре, че ще излязат Трио Сопрано да покажат как се пее, и разбира се Тотя ще размаже с До три. Пресила обаче няма да ни зарадва с мегахита, което намирам за мега жалко. Само на мен ли така ми се струва, или точно както казах, така лелеяния хитов дует на Фатмишка и Жалка не присъства в заплануваните сетлисти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Надявам се да сте се наспамили и да не се налага да затварям темата до 1.12 в 19 ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Тони Стораро дали ще присъства за "Питбул" с Емилия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Според вас възможно ли е бендът да научи толкова много песни за толкова кратко време? От това, което се чува, поне половината песни са се решили тези дни (ако изобщо са се решили вече), което ми е притеснително. Това са едно 30-40 песни за 2-3 дни? Да няма пак три опита за "Само мене нямаш", които все обръщаха на "Една минута" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Да няма пак три опита за "Само мене нямаш", които все обръщаха на "Една минута" хахаха това кога е било? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 хахаха това кога е било? На подгряването на Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 хахаха това кога е било? На концерта на Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Как трагично бре Меле? Нали там върви от 20 години вица, за най-голямата фирма, с най-оборотните изпълнители, с най-големите хитове и най-лачените мадами? Това не пречи да са с най-лошия мениджмънт. Честно ви казвам... ще е доста слабо. Особено като разбрах, че Галин щял да е в ретро блока :1000 (29): Що за смях бе? Също не вярвам, че Мара ще забие "Спомен". Знаейки, че Галин ще пее ретро. Може би най-старото от Мара ще е "Най-добрият" от 2010та? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Това не пречи да са с най-лошия мениджмънт. Честно ви казвам... ще е доста слабо. Особено като разбрах, че Галин щял да е в ретро блока :1000 (29): Що за смях бе? Също не вярвам, че Мара ще забие "Спомен". Знаейки, че Галин ще пее ретро. Може би най-старото от Мара ще е "Най-добрият" от 2010та? За кой път вече.. не е задължително всичко в блока с бенда да е ретро, поне така си мисля, просто се дава възможност на който иска, да пее (и) с музикантите. Анелия предполагам, че "Генерал" сигурно също ще го изпее с бенда, понеже вече го е правила лятото. Иначе за Мария не е изключено и за "Най-добрият" да става въпрос. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Честно ви казвам... ще е доста слабо. Особено като разбрах, че Галин щял да е в ретро блока :1000 (29): Що за смях бе? Кво? Вече почнахте да ни подготвяте? Нали уж всичко беше ток, разпродадена зала, бенд с жива музика, певиците подготвяли шоу програмки? Последно? Успешен ли ще е концертът или няма да бъде, нали сте вътрешни? Накрая ще мрънкате пак тука, а Фокса ще ви гони като пъдпъдъци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Кво? Вече почнахте да ни подготвяте? Нали уж всичко беше ток, разпродадена зала, бенд с жива музика, певиците подготвяли шоу програмки? Последно? Успешен ли ще е концертът или няма да бъде, нали сте вътрешни? Накрая ще мрънкате пак тука, а Фокса ще ви гони като пъдпъдъци! Успешен ли ще е ?? Не знам как може да кажем а концерт дали ще е успешен без той да е минал??!!!!! Това е повече от малоумно! Смешни сте вие, който предричахте празна зала, а всичко се продаде! Вече сме 1:0! ю Айде никой да не дава Фокса за пример, а?! Няма човек да не знае, че той не е тук нито като фен на певица, нито като фен на чалгата. А просто пратеник на онова чипровско изчадие, който трябва да плюе ден и нощ по ВСИЧКИ останали! Кажи ни ти, успешен ли ще бъде или не!!! Вие сте с гадателските способности и вие сте чалга фенове? Предполагам се молите да е успешен???????!!! Щом спите в чалга форум..няма как да е друго, иначе трябва да си психично болен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.