Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сега видях, супеееер! Но трябва и някоя бърза, ще се побъркам ако избере "Легендата" или "Няма да тъгувам", но според мен няма да ме огреее. Но трябва да ги напомни някога все, от големите й хитове са. Чудя се от първия албум "Само с поглед" или "Ще те накажем" как биха се приели. Единствено се дразня, че не изкара нова песен ноемрви и да я забие заедно с "Питбул". На мен "Ето ме" лично ми омръзна, въпреки че още я въртят по дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз все още тая надежда да пуснат онлайн в тубата.Изключително ме е яд, че не можах да отида. В интерес на истината като се замисля, изключително егоистично е от страна на Пайнер да не го излъчват.В крайна сметка нали все се бият в гърдите как мислят за феновете си.Интересно ми е как един неработещ, непълнолетен почитател от Варна например би успял да посети концерта?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз все още тая надежда да пуснат онлайн в тубата.Изключително ме е яд, че не можах да отида. В интерес на истината като се замисля, изключително егоистично е от страна на Пайнер да не го излъчват.В крайна сметка нали все се бият в гърдите как мислят за феновете си.Интересно ми е как един неработещ, непълнолетен почитател от Варна например би успял да посети концерта?!? Няма да пуснат лайв стрий. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Някой от форума не беше ли казал, че ще излъчва на живо концерта в Facebook? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Телевизия “Планета” и Youtube канала – Planeta Official няма да предават събитието директно, затова имате още малко време, за да се сдобиете с билети за концерта тази вечер. Eми да се гръмнат като няма да го излъчват. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Някой от форума не беше ли казал, че ще излъчва на живо концерта в Facebook? МОЛЯ ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Някой от форума не беше ли казал, че ще излъчва на живо концерта в Facebook? Като ги знам, сигурно не са чували за такава опция. :1000 (29): Слабички са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 МОЛЯ ?? Ми да, нещо такова бях мернал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Малко ме хваща страх,че няма да се напълни залата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Малко ме хваща страх,че няма да се напълни залата. Ми дано, щом няма да го излъчват, нека нямат хора. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Така заслужават, адски тъпо е да не се излъчва, като си мислят, че така ще я напълнят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ми дано, щом няма да го излъчват, нека нямат хора. :1000 (29): Хахах е щом са си купили билет няма как. Пък и тоз концерт не беше ли за 20ч? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Малко ме хваща страх,че няма да се напълни залата. Излагат се с този СД екран. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ебало си е майката на входовете бе хора,едвам се влизаааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ебало си е майката на входовете бе хора,едвам се влизаааа Предполагам има щателни проверки. Те заради това казаха да са хората там, колкото се може по-рано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Само някой да не съобщи за бомба, ще се насладите тогава вие на концерт :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Господина ми по немски е на концерта А уж мрази чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хахах е щом са си купили билет няма как. Пък и тоз концерт не беше ли за 20ч? От 19:00 е уж Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 КОНЦЕРТА НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ В 19;00 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 От 19:00 е уж На кой концерт не закъсняват? Само по турнетата не закъсняват, но и там имат изключения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само някой да не съобщи за бомба, ще се насладите тогава вие на концерт :1000 (29): Знае се, че Мария, Константин и Янева ще избухват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Най-ужасната сцена евър. :mf_surrender: На ниво читалището в Девня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Yanitsa Valkova Честит ХIV Рожден ден, "ТВ ПЛАНЕТА"! Очаквайте ме след броени минути! 🎂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много празно засега.. ;х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Yanitsa Valkova Честит ХIV Рожден ден, "ТВ ПЛАНЕТА"! Очаквайте ме след броени минути! 🎂 КРАЛИЦА! НЕВЕРОЯТНА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.