МачуПикчу Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Татяна с бис! Тотя на бис! :D Ето, вече може да се каже, че Татяна е минала на едно голямо ниво. Гордея се с нея. Значи на Яница не знам ама не се избухна много.. Теди и Фики, Рокси и Татяна бяха едни от най добре приетине Нормално. Беше 4/5 и първата хитова песен. След Джулия и Гиоргос Гиасемис кво да очакваме. Какви са тези оправдания? И Татяна е пяла след трио Сопрано, но се е приела невероятно, дори с бис. Когато имаш голям хит, няма значение кога пееш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Деси пее в момента Две сърца, преди това пя "Казваш, че ме обичаш",но без Азис. Уникална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деси пее в момента Две сърца, преди това пя "Казваш, че ме обичаш",но без Азис. Уникална е! Приема как е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 знай, че ДО ТУК със тебе бяяяяяяяхххххххххххххххххххххххххх Супееер, това е една от песните, които се надявах да изпее някой път на концерт. Чакаме ъпдейт кои други е пяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деси пее в момента Две сърца, преди това пя "Казваш, че ме обичаш",но без Азис. Уникална е! оригинала си е само на Деса.. - "До тук". После я омазаха с Азис.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Супееер, това е една от песните, които се надявах да изпее някой път на концерт. Чакаме ъпдейт кои други е пяла. И Две сърца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Приема как е? цялата публика пя две сърца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 цялата публика пя две сърца Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страхотен избор на песни, най-вече за "Две сърца". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 От снимките Тони Дачева изглежда най-добре, браво! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 МАЙ ГАЛЕНА ЩЕ ЗАКРИВА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деса - дельо хайдутин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 След Деси кой е? И Цура не е излизала още... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслаба, Борис Дали и Константин: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56EB1A3D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслава, Анелия, Галена, Джена, Цура Янева, Соня Немска, Тони Дачева, Милко... Кой още? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслава, Анелия, Галена, Джена, Цура Янева, Соня Немска, Тони Дачева, Милко... Кой още? МАРИЯ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслава, Анелия, Галена, Джена, Цура Янева, Соня Немска, Тони Дачева, Милко... Кой още? Илиян, Ани Хоанг която всъщност ще пее ли? :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 за да те забравяяяя...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преслава, Анелия, Галена, Джена, Цура Янева, Соня Немска, Тони Дачева, Милко... Кой още? Мара и Илоян, има и други, които ще излизат пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 МАРИЯ! Да, и Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кали: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56D3DD63 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Емилия също трябва да излезе с "Не виждам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 я елате пиленца при баткоооооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Емилия също трябва да излезе с "Не виждам". Райна, Галин и Фики също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 я елате пиленца при баткоооооо Хохохохо, ей тука стана купонът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.