stenly Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Фики ще пее първо 'Бум' с бенда и след това ще излезе да изпеят 'Кой' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Очаквам скоро ''Пиян''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мале, публиката ако не се дере и не реве на тази песен, просто да си теглят ножа! :gun_bandana: За съжаление нямаше подобно нещо, но представянето й е най-доброто, за мен! Глория както винаги не присъства там, където всички си го мерят и може да ги смаже с пеене и всичко останало... Да, може и да е имала самостоятелен концерт, но той беше отразен супер вяло в медиите... Докато за този ще гърми на доста места и ще се излъчва по национална телевизия. Вярно ли е, че не са я поканили? Сто процента са я поканили, след като в първия рекламен клип и тя присъстваше. Така си е преценила жената, жалко за което, защото щеше да направи за пореден път показно на всички как се пее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кой сега до теб заспивааааааааа, КОЙ целува устните тииииииииииииииииииииииииииииииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 "Питбул", "Ето ме" и "Не виждам" изглежда добра комбинация, но мисля че вместо първата трябваше да изпее още някое ретро- "Нежни устни", "Обичай ме" или "Легенда за любовта" например. Щом в 'ретро' блока са подкарали и нови песни, значи има надежда за "В твоите очи" в микса на Галена. ПП: Деси е пяла и "Излел е Дельо Хайдутин". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коя биха изрязали? "Кръчмата" и "Шампанското" са ОК при Ивана, Десислава си е автор на "До тук", там няма какво да стане, "Две сърца" не я изрязоха на миналия рожден, и тук няма, "Като те почна", "Най-добрият", "За да те забравя" са сравнително нови. "Не виждам" мисля, че е ОК, в канала на Планета си е качена поне, "Бедни и богати" я пя през 2010, така че предполагам и сега ще остане. И остава "Къде си, батко", която е от български автор и няма да е трудно да се поднови, след това "В сряда се приготви", която не знам какво се случва там, но и нея я има в канала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 аре бееее пада ми батерията, а галена не е излязлааааа умирам.вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 веднъж да си питал как съммммм, не сиииииииии, но със тебе пак съмммммммммммм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Охоо, и Джена излезе. Супер, значи няма да продължава още 100 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ХОРА ИВАНА ГИ СМАЗА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 веднъж да си питал как съммммм, не сиииииииии, но със тебе пак съмммммммммммм Ужас, на мен лично вече ми се повръща от тая песен. Очаквах "Кой си ти" или "Омръзна ми". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не трябваше ли и Цветелина Янева да пее? Мислех, че Джена ще е след нея. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ХОРА ИВАНА ГИ СМАЗА! Че кога не е било така? Ивана винаги ги вкарва в кучи гъз, която и стара песен нейна да изпее. А като си изпее двата най-големи хита, за какво говорим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин какво ще пее - С мене да вървиш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Глория както винаги не присъства там, където всички си го мерят и може да ги смаже с пеене и всичко останало... Да, може и да е имала самостоятелен концерт, но той беше отразен супер вяло в медиите... Докато за този ще гърми на доста места и ще се излъчва по национална телевизия. Вярно ли е, че не са я поканили? Тя сама събра над 4000 души, а те, 30 изпълнители, събраха 7-8 хиляди. С кого да си го мери вече??? Жанрът й е отеснял отдавна, тя реално няма конкуренция що се отнася до име и до статут в тази музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Охоо, и Джена излезе. Супер, значи няма да продължава още 100 часа. До 11 сигурно ще приключат. Цура, Ана, Галя и Преса не са пяли още + Галин и Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 омръзна мииииииииии, всеки пътттттттттт... да те изпращам със сълзиииииииииииииииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин има ли смисъл да излиза пак? Поне Фики може да изпее "Кой" със бенда, Галин какво да изпее - "С мене да вървиш" ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 омръзна мииииииииии, всеки пътттттттттт... да те изпращам със сълзиииииииииииииииии Супер, а "Къде беше" пя ли я? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин има ли смисъл да излиза пак? Поне Фики може да изпее "Кой" със бенда, Галин какво да изпее - "С мене да вървиш" ли? Щом и Бум ще е с бенда.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Супер, а "Къде беше" пя ли я? в момента я пее и нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин какво ще пее - С мене да вървиш ли? Е, нали "Момче без сърце"?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 чакаме 'първичен инстинкт', ама може и да не го дочакаме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...f=page_internal https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...f=page_internal https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...f=page_internal Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 чакаме 'първичен инстинкт', ама може и да не го дочакаме Защо? А кака е бенда? Добре ли звучат песните? Има ли гафове? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.