lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Днес официално Деси Слава се върна в топ 5 на фолка! ДА НЕ ЧУВАМ РЕПЛИКИ ПОВЕЧЕ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Накратко ще споделя и моите впечатления от концерта. 6000 човека с билети и 3000 с покани, което е 9000+ и си е успех. Партера не беше фул до място, имаше си празни места тук там и правостоящите не бяха на 100, а на 60%, но беше много много добър концерт. Глория е имала златно място между Ивана и ДесиСлава, но сама губи шансовете си. Не дочаках Преслава, напусна на Галена, но ето моите скромни наблюдения. Ивана смаза, просто ги помля с "Нещо нетипично". 70% от хората бяха на крака, златно място на Ивана. Тя беше първата с бенда, веднага след Фили (Джале, джале), Галин (Парата) и Коцето(баладата + голям си коце). И разби! След нея бяха ДесиСлава и Галин може би. Това е моето топ 3 на вечерта, за Преслава не зная, но не вярвам да е била над тях. Хората си тръгваха вече. Топ прием: Ивана ДесиСлава Галин Фики Галена / Джена Топ песни: Нещо нетипично Две сърца Парата ако хвана / За да те забравя Бум Шампанско и сълзи Утре повече Честно да ти кажа... Преслава много яко се представи. Ще гледаш клипчета и ще съжаляваш, че не си останал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Най - силните изпълнения - Студ, Не виждам, Ето ме, До тук...😋 Ужасно дълъг и монотонен концерт!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сцената беше много яка 👍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ооо положителни мнения, от най-големите хейтъри! Браво! Знаех си, че Деса с правилни песни ще се върне в ТОП-а! Взела си е поука с оная глупости, където излезе с плейбек на "Не го прави"..и мина като новачка.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Абе какво става тука беее...сънувам ли.. Кака Ванче ги помляла :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само Гло липсва.... Гло,Ивана и Деси Слава...силата на поп фолка Галена и Преслава,Фики и Галин-вървят по техните стъпки. Другите....далечеее от тях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Следващия път като правят концерт могат спокойно да започнат от частта с бенда.Останалото не впечатлява. Галин и Деси Слава убиха всичко живо, Емилия остави душата си на сцената. Галена надмина себе си, а за Малина е наложително да се оттегли от музикалната сцена.Останалите с нищо не впечатлиха. Янева - крайно нагла! п.п.Илиян на Деса поетеса ли се беше направил? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Абе какво става тука беее...сънувам ли.. Кака Ванче ги помляла :1000 (33): Смаза да, ама си беше усилила синбека на песните, нищо, че беше с бенд. ДесиСлава и тя, дори Йовко до мен ме бута и вика: чувам си гласа в беквокалите на "Две сърца". Това което ме подразни, че от Ивана нататък всяка втора и втори реши, че ще пее освен 3 те цели песни и една народна песен. Накрая и акапели, и концерта стана 5 часа. Деси е много болна, личеше си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Дайте малко повече инфо за Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Десислава и Ивана... другите не заслужават коментар по това време. Тези двете побъркаха залата... П.С Татяна една от малкото с бис тази вечер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 П.С Татяна една от малкото с бис тази вечер... При това 1 вият за вечерта и веднагически, не го е чакала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо бързате да си хвалите фаворитките, като клипчетата ще дойдат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 При това 1 вият за вечерта и веднагически, не го е чакала. Точно защото беше веднагически трябва да ти стане ясно, че беше режисиран.Няколкото й фена след въпросния бис се качиха на реалните си места и останаха там до края на концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо бързате да си хвалите фаворитките, като клипчетата ще дойдат? Жалък дори днес..когато твои съмишленици признават фурора на Ивана,Десислава Преслава и Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Следващия път като правят концерт могат спокойно да започнат от частта с бенда.Останалото не впечатлява. Галин и Деси Слава убиха всичко живо, Емилия остави душата си на сцената. Галена надмина себе си, а за Малина е наложително да се оттегли от музикалната сцена.Останалите с нищо не впечатлиха. Янева - крайно нагла! п.п.Илиян на Деса поетеса ли се беше направил? Точно това щях да напиша, след като видях този клип. Без думи съм, уникално изпълнение... https://www.facebook.com/anton.stefanov.33/...e=2&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Жалък дори днес..когато твои съмишленици признават фурора на Ивана,Десислава Преслава и Галена. Аз нямам съмишленици, а клипчета и снимка със Сашко и Динко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ДесиСлава: https://www.facebook.com/teodora.prokopova/...05415709538411/ Ивана открива: https://www.facebook.com/david.zlatinov/vid...e=2&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Защо бързате да си хвалите фаворитките, като клипчетата ще дойдат? Имаш ли нещо за казване след това, което се случи тази вечер? Пайнера показа, че може да напълни Арена Армеец, даже и да не е цялата, е напълни я с едно 10 000 човека. Единствено Константин беше на плейбек и още 1-2. Десислава, Ивана, Преслава и Галена сразиха всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Точно това щях да напиша, след като видях този клип. Без думи съм, уникално изпълнение... https://www.facebook.com/anton.stefanov.33/...e=2&theater Едно към едно с оригинала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Преслава - Лъжа е / https://www.facebook.com/teodora.prokopova/...e=2&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Фокса ще заглушава клипчетата си ,за да не се чува реалната реакция.Манипулации от 1001 нощ хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Като цяло ми хареса. Най-много изпълненията на Емилия и Десислава. Емилия е класа, дано направи самостоятелен концерт. Деса е много по-добре, когато не импровизира. Галин е най-харесван, плътно следван от Фики, а от жените ясно - Галена, Преслава, Джена. Излишни ми бяха Сопрано, народните песни, "Няколко рокли". Липсваха Глория и Нелина. За Камелия и Андреа е ясно, но те са извън фирмата. Вместо "В сряда се приготви" да бяха викнали Магда да си изпее някой от старите хитове. Трябваше да чуем "Стара каравана" и "На тебе не отказвам". Не разбрах защо Анелия и Преслава направиха "Лъжа е" и "Погледни ме в очите" по-дълги, отколкото са всъщност. От Анелия очаквах някаква изненада, а не да повтаря стари танци. Можеше да изпее други песни от старите тоя път. Цветелина Янева и Ивана са нагли, меко казано - всички знаем защо. Константин с плейбеците и шутовщината си - също. За мое и май общо учудване Татяна се прие мнооого добре. Мангалите наскачаха по традиция и на Роксана и Теда Ломска. Кали ми допадна, Мария, Милко се прие добре, Борис Дали и Илиян също. Галена вече се чуди как да се префасонира. С някои забележки - хареса ми концепцията. Като цяло бяха на ниво. Да продължават с бенд. Не знам кой как пя с точност, после на запис се чува най-добре. В залата беше рехаво на фона на това, което можеше да бъде, имаше цели празни редове на места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Връщам се от залата! С най-добър прием: Ивана, Преслава, Галин, Джена, Деси Слава! Определено тези се откроиха. Дано не съм пристрастен, но мисля че Преслава имаше най-силен бис - и след "Дяволско желание" имаше, и след "Лъжа е", даже помоли бенда да я засвири още веднъж и накрая такъв глас извади, че ..... Много ме разочарова, че не пя "На тебе не отказвам" За съжаление пак пя пред изпразваща се зала, но няма как - концерта свърши в 23:50 - виждате кога чак се прибирам - нито автобуси, нито тролеи, нито метро имаше .......... Като цяло две неща ме учудиха: Галин се прие по-добре от Фики, а очаквах да е обратното - и второто - "Генерал" на Анелия не се прие чак толкова силно, колкото се надявах. За Бога, дори "Ти къде беше" на Джена се пееше по-силно, а ние я смятахме за провал ... като цяло самия микс на Анелия беше някак протяжен, дори като запя "Погледни ме в очите" не се пееше чак толкова силно, колкото на други ретро песни. При Галена се получи ефекта от турнето миналата година с преобличанията - сега беше изнесла една пирамида и ту се показваше, ту се скриваше зад нея, това доста се отрази на приема й според мен. Много ми хареса Цура, докато не се появи 100 кила обаче - яко ни отегчи тогава. Като цяло много як концерт ... Ивана и Сопрано откриха с фолклорна песен. Ивана и Деса разбиха със старите песни. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Имаш ли нещо за казване след това, което се случи тази вечер? Пайнера показа, че може да напълни Арена Армеец, даже и да не е цялата, е напълни я с едно 10 000 човека. Единствено Константин беше на плейбек и още 1-2. Десислава, Ивана, Преслава и Галена сразиха всички. Имам много за казване, защото бях там и видях всичко. Мисля да ви оставя да се лъжеге тук 1-2 дни и после да ви се посмея на тъпите илюзии. За начало трябва да знаеш, че в залата нямаше 10 000 души, а максимум 7-8 хиляди. Което си е половин зала. Другого по-нататък със снимки и видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.