Jump to content

Ивана - Не давам да се даваме (АЛБУМ)

Препоръчани коментари

Тъй като това е раздел поп-фолк, едва ли има нещо по-логично от това да се обсъди нов албум.

Очевидно ще излиза съвсем скоро...да се отбележи, че Ивана не е вадила албум от 3 години!

Предвид заглавието, предполагам, че песните, които ще бъдат включени са:

1. Не давам да се даваме (100%)

2. Ало, мамо (100%)

3. Всичко е наред (100%)

От тук насетне, потенциални кандидати за влизане в албума са:

4. Искам още

5. Много си готин

6. Ех, любов.

С огромни надежди да не включва тези песни излиза, че ще има между 6 и 9 чисто нови песни в албума. Аз съм доволен. :))))

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 95
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Обърнах внимание, че на плочката на "Всичко е наред" не пише да е включена в албум или компилация, докато при "Ало, мамо" ясно се разбира, че ще е част от новия албум.

Това ме води на мисълта, че единствените песни, които ще бъдат включени ще са "Ало, мамо", "Лоши хора" и "Не давам да се даваме", т.е албума ще е в по-народен и шлагерен стил.

От интервюто и за delo.bg:

Как ще се казва този албум?

За заглавие сме се спрели на ”Не давам да се даваме”.

Какво ще включва?

Ще включва хубави песни. Този път така казвам, защото има лек фолклор, има песни, които не мога да конкретизирам дали са в типичния попфолк или типичната народна музика, която се очаква. Хубави песни като „Ало, мамо”. Аз на тази песен не мога да й сложа определение дали това е попфолк или е просто шлагер… Мислили сме заедно с музикалните ми продуценти и продуцентите от „Пайнер” какво да е, няма да сложа този път епитет отпред на албума. Просто Ивана, това е.[/b]

Сподели в други сайтове

Обърнах внимание, че на плочката на "Всичко е наред" не пише да е включена в албум или компилация, докато при "Ало, мамо" ясно се разбира, че ще е част от новия албум.

Това ме води на мисълта, че единствените песни, които ще бъдат включени ще са "Ало, мамо", "Лоши хора" и "Не давам да се даваме", т.е албума ще е в по-народен и шлагерен стил.

Това би било доста глупаво. Въпреки, че може би имаш право, предвид, че Не давам да се даваме е полу-народна, полу-шлагерна песен..

Тотално забравих Лоши хора..някой май не е ъпдейтвал уикипедията :lol:

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

И аз го видях, но не разчитам много да е така, понеже ги знаем Пайнер как бъкат от грешки постоянно. Както вече се знае, песните ще са 12, така че поне половината ще са нови - интересно е да се чуят. Дано ги поднесе подобаващо с клипове, че грешката с "Блясък в очите" още е прясна сякаш.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Да, това е попфолк раздел, който няколко души превърнаха в чат. Да ги чуем какво мислят за такова нещо като албум и в частност за Ивана. Щото нещо забелязвам, бе тук вече почти няма фенове на изпълнители, а само на Пайнер. То не, че целта на Митака не е да се мисли за този бизнес като само негов такъв, а изпълнителите да са само пионки, които той да мести, но някак Ивана е прекалено голяма пионка, за да я мести като Преслава и Яница.

Сподели в други сайтове

Това би било доста глупаво. Въпреки, че може би имаш право, предвид, че Не давам да се даваме е полу-народна, полу-шлагерна песен..

Тотално забравих Лоши хора..някой май не е ъпдейтвал уикипедията :lol:

И аз си го мислех преди, но след успеха на "Ало, мамо" и четейки коментарите на хората, оставам с впечатление, че хората в момента са зажаднели и искат точно такава музика и искат тя да продължава да им я дава. Ще видим... загадка е и за мен.

Сподели в други сайтове

От интервюто и за delo.bg:

Как ще се казва този албум?

За заглавие сме се спрели на ”Не давам да се даваме”.

Какво ще включва?

Ще включва хубави песни. Този път така казвам, защото има лек фолклор, има песни, които не мога да конкретизирам дали са в типичния попфолк или типичната народна музика, която се очаква. Хубави песни като „Ало, мамо”. Аз на тази песен не мога да й сложа определение дали това е попфолк или е просто шлагер… Мислили сме заедно с музикалните ми продуценти и продуцентите от „Пайнер” какво да е, няма да сложа този път епитет отпред на албума. Просто Ивана, това е.[/b]

Тогава, според мен и песни като "Ех, любов" и навярно "Незабрава" за която отдавна говорим също ще бъдат включени. В сайта на Пайнер пише:

ИВАНА - "НЕ ДАВАМ ДА СЕ ДАВАМЕ" - МC/CD

Новият дългоочакван самостоятелен албум на Мегазвездата включва 12 нови композиции, създадени в неповторимия стил на Ивана.

Дали това означава, че песните ще са съвсем нови? Трудно ми е да гадая така. Би било хубаво "Искам още" и "Всичко е наред" да са там, но не вярвам, защото са типични поп-фолк парчета, а тя го определя като типичната народна музика, която се очаква или шлагер. А и отделно, както казваш, на плочката на "Всичко е наред" няма надпис на албума. Може би ще направи и с типичните поп-фолк парчета, но тук явно иска да наблегне на нещо по-скоро като "Без граници".

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Би било глупаво да не включи "Всичко е наред" - браво, че пее песни на социална тематика, но искам да има и от типичните любовни поп-фолк парчета.

Сподели в други сайтове

Ами честно казано не съм чакал така албум в последните години. Ивана много за дълго се покри и очаквам да й е дошло вдъхновение за парчета в неин си стил. Смея да кажа, че на нея масов дискотечен хит не й е толкова нужен, колкото хитове като "Ало, мамо" - песни с послание, които могат да се слушат както от 20, така и от 40 и 60 годишни хора. Няма какво да се лъжем - Ивана няма как да е любимка на тийнейджърите, много ясно, че за тях тя е ретро певица каквато и песен да извади. От интервюто, което беше дала преди няколко дни смятам, че албумът ще е изцяло стойностен и шлагерен и ще е комбинация между по-шлагерен поп-фолк, чист фолклор и песни като "Ало, мамо" и "Не давам да се даваме". Нещо като "Без граници". Макар, че се водеше народен, песни като "Не те виня" и "Обичай ме сега" не попадат в тези рамки според мен.

Сподели в други сайтове

Мхм, бозав албум се очертава като цяло. :1000 (29): Шегата на страна, но като се сетя едно време какви албуми правеше и сега какви бози пуска... :1000 (34): От последните само "Ех, любов" и "Всичко е наред" ми допадат, но пак не са кой знае какво като за нея.

849bfacb1ce05353.jpg
Сподели в други сайтове

Мхм, бозав албум се очертава като цяло. :1000 (29): Шегата на страна, но като се сетя едно време какви албуми правеше и сега какви бози пуска... :1000 (34): От последните само "Ех, любов" и "Всичко е наред" ми допадат, но пак не са кой знае какво като за нея.

Бози ти се струват, защото ви научиха да харесвате безумно елементарни песни, лишени от всякакъв смисъл и тежест. :gun_bandana:

Последните и 4 песни са повече от хубави и това, че не са кой знае какви хитове (ще видим новите как ще се развият), не ги прави бози или нискокачествени.

Сподели в други сайтове

http://www.ivanamusic.bg/news/133#.Vd3-vvntmkp

Участието в инициативата "SOS Час внимание" вдъхнови Ивана за "Ало, мамо"

Песента "Ало, мамо" разплака българите у нас и в чужбина. Ивана е много развълнувана от успеха на песента и благодарна на съдбата, че имаше възможност да участва в инициативата "SOS Час внимание" на "Трафик СОТ" и Българския Червен Кръст.

"Срещите ми с възрастните хора, разказите им за своя живот, ме разтърсиха изцяло", споделя Ивана.

Това вдъхнови певицата на народа да претвори идеята на организаторите на тази прекрасна благотворителна инициатива в песен. През годините певицата винаги е била отворена за различни благородни каузи, а й донесе и това бе повод и телевизия „Планета“ да я отличи с награда за добротворчество.

Сподели в други сайтове

Струва ми се, че вече е започнала да гледа към нишата на Веско.

"Ало,мамо" е единствената нейна песен от години, която харесвам.Останалите са толкова изнасилени и предъвкани, че не е истина.

Сподели в други сайтове

Искам албум подобен от към песни и текстове на "Блясък в очите"

Това ми е любимия й албум.

И на мен. Никога няма да преживея как го заеба.

Иначе единтвеното нещо, което не искам, е просташки и елементарни песни. Последният й албум беше много силен. Очаквам и се надявам на същото и сега.

А кога горе-долу се очаква да излезе?

image.jpg
Сподели в други сайтове

И на мен. Никога няма да преживея как го заеба.

Иначе единтвеното нещо, което не искам, е просташки и елементарни песни. Последният й албум беше много силен. Очаквам и се надявам на същото и сега.

А кога горе-долу се очаква да излезе?

До две седмици УЖ.. :1000 (29):

100 000 :1000 (26):

Сподели в други сайтове

На мен пък Искам още, Ех, любов и Много си готин са единствените песни на Ивана, които са ми харесвали така. Да ги включи!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

На мен пък Искам още, Ех, любов и Много си готин са единствените песни на Ивана, които са ми харесвали така. Да ги включи!

Като се казва, че Ивана има песни за всякаква аудитория - не се лъже. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Много си готин и Искам още не помня от кога не ги е пяла...Забравяме за тях.

За мен албумът ще е различен и интересен ако съдържа предимно тежки песни...

Сподели в други сайтове

Ивана от тооолкова много време не е вадила силна песен, че съм загубил надежда при нея за нови хитове..Но тя си има златната среда, старите хитове, участията и много, много не се опитва да прави нови...

Сподели в други сайтове

Ивана: Близо месец и половина подготвях нови неща и записах 3 видеа и един албум „Не давам да се даваме”, който излиза до дни на пазара. За един ден извадих 2 нови песни – гръцко парче „Всичко е наред” с поп фолкзвучене и „Ало, мамо”. Очаквах гръцкото да допадне на повече хора, но отзивите за „Ало, мамо”, която е за българите в чужбина, надмина всички очаквания. Явно е докоснала много хора. Албумът включва все песни, които съм искала за изплача, песни , които исках да изпея.
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...