Venci Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 И аз очаквах "Лоши хора", а "Всичко е наред" няма как да се включи, като звученето на албума ще е друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ако има "закачливи" песни, значи няма да е изцяло с естрадно и фолклорно звучене, така че нищо не пречеше да включи "Всичко е наред". "Лоши хора" пък явно са я забравили. Нали уж е нов албум, а не бест, какво правят вътре песни, включени в предишни нейни дискове? Малко недомислена работа ми се струва. А пък ме съмнява да пусне и друг албум скоро време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ако има "закачливи" песни, значи няма да е изцяло с естрадно и фолклорно звучене, така че нищо не пречеше да включи "Всичко е наред". "Лоши хора" пък явно са я забравили. Нали уж е нов албум, а не бест, какво правят вътре песни, включени в предишни нейни дискове? Малко недомислена работа ми се струва. А пък ме съмнява да пусне и друг албум скоро време. Тия закачливи песни може да са тип "Такава съм" или нещо подобно. Не е задължително да е типичната чалга, за да е весело. "Лоши хора" ще видим. Според мен от Пайнер са я пропуснали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Стига де, какви фенове сте на Ивана, като не харесвате чекиите ѝ? :1000 (29): Нямам търпение за палаво-закачливите ѝ песни, другите също ги обичам де! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wisdom Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Очаквам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Очаквам! Някакво развитие ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ще си купя албума. Време й е за някакво самостоятелно събитие на Ивана. Турнето беше страхотно, нека направи нещо подобно в скоро време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Не съм сигурен, че ще пуснат албума до края на септември. Май ще си почакаме още малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ивана представи "Не давам да се даваме" Новият дългоочакван албум на Ивана "Не давам да се даваме" вече е на музикалния пазар. Мегазвездата на телевизия "Планета" е включила в него 13 песни и 4 инструментални мелодии. По една песен за албума са създали композиторите Димитър Петров, Нешо Нешев и Румен Радойнов. Две от песните са народни, а останалите са авторски композиции на Стоянка Николова - Стояна. "Ало, мамо" е песента, с която Ивана поднесе новината за албума "Не давам да се даваме". Създадена като носталгична изповед, "Ало, мамо" грабна сърцата на всички българи. Явно гурбетчийската тема е близка за всяко българско семейство. Две от деветте нови композиции в албума - "9 години" и "Жал ми е, дъще", са свързани в тракийска хороводна китка. Песните "Ако си мъж" и "Твойта майка" са палаво-игриви, на моменти дори иронични, и показват размаха на купонджийската страна на певицата. Други две - "Пак на наш'то място" и "Чаша живот" подчертават балканския характер на водещите фолклорни мотиви. Песента "Благодаря ти, Господи" е създадена по притча - идея на Мариета Ангелова, по музика на виртуозния кларинетист Нешко Нешев, а в песента е вмъкнат и епически речитатив, характерен за някои български фолклорни региони. В албума Ивана е включила и 3 познати заглавия - "Отворете си сърцата", "Усмихни се" и заглавната "Не давам да се даваме". Те са записвани през последните 4 години, обикнати са от почитателите на Мегазвездата и биха липсвали за завършената цялост на музикалния й портрет. Като цяло, песните в албума "Не давам да се даваме" стоят съзвучно в няколко групи, подчертаващи различните особености на "стила Ивана" - силно фолклорно начало, магнетична модерна линия и ефектни балкански заигравания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Нека който е купил албума да напише мнението си за песните. Във Варна не знам откъде мога да го купя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Нека който е купил албума да напише мнението си за песните. Във Варна не знам откъде мога да го купя... Аз точно от Варна от музикалния на Планета си го поръчах и днес пристигна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз точно от Варна от музикалния на Планета си го поръчах и днес пристигна. Даже не знаех, че тук имат магазин Планета, утре ще си го взема значи, благодаря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тези дни задължително ще си го купя, не съм пропускал албум на Ивана от "Няма спиране" насам. Ще си дам мнението като го чуя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Днес си го взех, но ще го слушам утре на спокойствие. Имам сериозни очаквания, тъй като "Без граници" много ми допада като албум, надявам се и този да е поне толкова добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Качете албума в нета са си го теглят хората. Какво ще се набутват с 8 лв за тази глупост.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Качете албума в нета са си го теглят хората. Какво ще се набутват с 8 лв за тази глупост.. Като е глупост, защо ти е да го качи някой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Научете се да си купувате албуми, друго е усещането. .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Научете се да си купувате албуми, друго е усещането. .. А тези в чужбина как да си ги купим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А тези в чужбина как да си ги купим? Вас ви разбирам, макар и да си има начини, но да при вас е по-приемливо .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Качете албума в нета са си го теглят хората. Какво ще се набутват с 8 лв за тази глупост.. Научи се да не си противоречиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо не се върти никаква реклама за албума? Нито по телевизията, нито в интернет има нещо .. даже и една статия не са написали някъде, че е излязъл такъв албум. В крайна сметка хората как ще разберат за него? И не виждам какво толкова се стискате и не искате да качите песните - рано или късно все някой ще качи албума, даже е възможно от Пайнер да публикуват новите песни под формата на слайдшоу в канала си. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо не се върти никаква реклама за албума? Нито по телевизията, нито в интернет има нещо .. даже и една статия не са написали някъде, че е излязъл такъв албум. В крайна сметка хората как ще разберат за него? И не виждам какво толкова се стискате и не искате да качите песните - рано или късно все някой ще качи албума, даже е възможно от Пайнер да публикуват новите песни под формата на слайдшоу в канала си. В сайта на Планета и на Пайнер има статии за това, че е пуснат албума. Реклама е странно, че още няма, но предполагам до дни ще се завърти. Иначе не, аз лично не бих качил албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пайнер трябва да влязат в 21 век и да почнат да качват сингъли и албуми в Spotify, Google Play, Tidal и тн. . Доста пара ще изкарат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Рекламата на албума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Има по-голям шанс да си купя албума след като го чуя в интернет и ако ми хареса, отколкото така на сляпо. Освен това напълно подкрепям идеята, че е време Payner да се адаптират към новото време и да започнат да качват албумите в Apple music, Spotify и т.н, така ще печелят повече. Ако сега го имаше албума в Apple music, веднага бих си платил, за да чуя новите песни, всъщност аз вече съм си платил, но да ида из магазините да питам за албума на Ивана... еми няма да стане, не ми пука чак тоооолкова, както и за Галена, Преслава и т.н. Единствено Яница има шанс, но там въпроса е друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.